Daha beni görmeden bana bunları söyleyen erkeğin amacı ne olabilir?

İyi günler ablalarım.
İnternette bir sitede takılırken biri mesaj attı, konuşma tarzı ilgimi çektiği ve o gün sıkıldığım için cevap verdim. Bayağı konuştuk 1 aydır konuşuyoruz falan. Bu kişi benden 7 yaş büyük ve 6 yıl önce 6 yıllık bir ilişkisi olmuş hatta evlenmeyi düşünüyorlarmış. 6 yıllık ilişkisi olduğu için uzak durmak istedim ama onu tamamen unuttuğunu hatta bu yaz bu kadından evlilik teklifi aldığını ve onu reddettiğini söyledi. Bu kişi bana ayrılık nedenlerinin o kadının evlilik öncesi ilişkiye girmek istediğini, gece hayatı olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğu için olduğunu söyledi. Bu kişi beni görmedi ama benden hoşlandığını, benim kadar iyi kalpli birini tanımadığını, ona iyi geldiğimi falan söyledi, bana fotoğrafını attı hatta telefon numarasını verebilecek kadar güvendiğini söyledi. Beni görmediği halde bana aşık olduğunu hatta benimle ilerde evlenmek istediğini söyleyip duruyor. Fakat seksten konular da açtı. Bu konudan rahatsız olduğumu dile getirince ise ''Sana evlenmeden dokuanacağımı mı sandın? Senin masumiyetini bozacak tek bir hareket yapmam. Sen istemiyorsan konuşmam da'' falan dedi. Açıkçası ona güvenmiyorum ama ben sizin de fikirlerinizi duymak istedim. Teşekkürler.
Buram buram yalan kokuyor adam. Uzak dur derim. Hepsini geç tanımadıpı biriyle evlenmek, istediğini söyleyen birinnin mantıklı düşünme yetisi yoktur

Off tam sapık yaa arkana bile bakma hemen kaç hemen!
Fotoğrafını atmış bir de edepsiz ya püü 😤
Attığı fotoğraf bu olmasın sakın iyi bak 🤣🤣🤣

images (14).webp

Taktiklere gel. Dün bunun dini bütün adam versiyonunu satmaya çalışan vardı. Moda oldu herhalde. Kaç

Burnuma buram buram yanık çorap kokusu, dar pantalon geldi.

Birileri bunları iyi gazlamış. “Oğlum kızlara sen benim namusumsun, ben asla sana zarar verecek bir şey yapmam, ailevi değerlere dikkat ederim dersen şansın daha yüksek olur” gibisinden. Hoşt

Bu arada iki konu nerdeyse aynı. Yeni üye. Ve seks.

Erkekler başka kadınlar bahsettiğinde benimle sevişmek istedi diyorsa ağzını arıyor veya tepkine bakıyordur. Ne iğrenç adamsın benimle nasıl bunu konuşabilirsin demezseniz,rahatça plana devam ediyor

Son düzenleme:
İyi günler ablalarım.
İnternette bir sitede takılırken biri mesaj attı, konuşma tarzı ilgimi çektiği ve o gün sıkıldığım için cevap verdim. Bayağı konuştuk 1 aydır konuşuyoruz falan. Bu kişi benden 7 yaş büyük ve 6 yıl önce 6 yıllık bir ilişkisi olmuş hatta evlenmeyi düşünüyorlarmış. 6 yıllık ilişkisi olduğu için uzak durmak istedim ama onu tamamen unuttuğunu hatta bu yaz bu kadından evlilik teklifi aldığını ve onu reddettiğini söyledi. Bu kişi bana ayrılık nedenlerinin o kadının evlilik öncesi ilişkiye girmek istediğini, gece hayatı olduğunu ve bu durumdan rahatsız olduğu için olduğunu söyledi. Bu kişi beni görmedi ama benden hoşlandığını, benim kadar iyi kalpli birini tanımadığını, ona iyi geldiğimi falan söyledi, bana fotoğrafını attı hatta telefon numarasını verebilecek kadar güvendiğini söyledi. Beni görmediği halde bana aşık olduğunu hatta benimle ilerde evlenmek istediğini söyleyip duruyor. Fakat seksten konular da açtı. Bu konudan rahatsız olduğumu dile getirince ise ''Sana evlenmeden dokuanacağımı mı sandın? Senin masumiyetini bozacak tek bir hareket yapmam. Sen istemiyorsan konuşmam da'' falan dedi. Açıkçası ona güvenmiyorum ama ben sizin de fikirlerinizi duymak istedim. Teşekkürler.
Adam ilk bulusmada sevişmek istiyor. 😂😂

Gerçekten inanamıyorum,nasıl bu kadar saf olabilirsiniz??? 6 yıllık ilişkisini kadın sexs istiyor diye bitiren adam 1: aylık ilişkide konuyu sekse getiriyor, hoşt diyemiyor,birde bu saçmalığı yiyorsunuz.Vallahi sizi çıtır çıtır yerler , azıcık gözünüzü açın, kanmaya müsait yapınız var.

Cidden saf misin cocuum? Kadin sex istiyor bitiryor oyle mi😐😂gorsem inanmam, kadin verse nefessiz😐😂 bu is tersi olmustur emin ol.. ayrica uzun iliskiden cikmis insan tehlikelidir

Belkide o yerden yere vurduğu kadınla evlidir macera arıyordur. Hiç şaşmaz zaten. Eski sevgili ya takıntılıdır peşini bırakmaz ya da ruh hastasıdır falan… :işsiz: dün burada bir konu okudum,muhafazakar geçinen bir adam clublarda kız avlıyordu. Kimseye güvenmeyin.

Cinsellik Peşinde

Aman dikkat et

Kimbilir kaç kişiye daha aynı şeyleri yazıp buluşup seks yapmıştır.

Sevişeceksen de sağlığına dikkat et

Back
X