- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
çok uzun saatler konuşmuşlar ve ben tepki gösterince işte zaten tanımak istiyorum onu anlatıyorum diyor da fazla ciddiye alıp övmesi falan tuhaf geldi bir de hemen aileme niye söylüyorsun diyorum onların tepki vereceği belli.Psikolojisi cok normal görünmüyor.
Daha tanisali 1 gun olmuş.
Evet sosyal medyadan da iyi insanlarla tanisilabilir. Illa kötüdür diyemeyiz.
Ama ne bu acele?
bana dedi ki sen orda kocanla mutlu ol ben ana baba kahrı çekiyim diyor. ayrı evde yaşıyor ve çalışmıyor valla tam tersi herşeyiyle annem babam çekiyor. cidden nasıl muhabbeti devam ettirebilirim bilmiyorum o kadar nefret oldu içimde, eskiden beri böyle garip laflar içimde sevgi bırakmadı kiSevgi ve ilgi açlığı oluşmuş gibi. Ailece biraz üstüne düşün bir süre özen gösterin kendini değerli hissetsin
23 yaşındaki kardeşim de böyle. Daha 1 ay olmuş internetten tanışalı şöyle iyi böyle iyi diyip duruyo. Kardeşim de saftırablam için endişeleniyorum. bir uygulamada daha bir gün konuştuğu kişiyi aşırı derecede övüyor. çok iyi şöyle böyle. ciddi düşünüyor diye. farklı bir şehirdeymiş, yakın zamanda buluşacakmış.neyse iyi biri olabilir ya da olmayabilir de orasını bilemem ama bu kadar övmesine insan tepkisiz kalamıyor. bir de aileme hemen anlatmış ben tanışacam falan diye. tabi ailem bu durumlara tepkili yarı tutucu bir aile diyebilirim, evde tartışma çıkmış. Niye aileme anlatıyosun hemen diyorum ya böyle bişey olabilir mi?
ablam siz beni hep aşağılıyorsunuz diye başladı lafa. beni kıyaslıyor ailem sana niye bişey demedi de bana diyor diye. bende tanışarak evlendim biz aynı şehirde aynı okuldandık. birde o kadar iyi olmasına rağmen eşime aylarca kuşkuyla baktım ne olur ne olmaz diye içimden yani pat diye bu kadar aşırı güven duymadım.
ailemde biliyor huylarımızı ablama aşırı tepki gösterirken bana haliyle fazla birşey dememişlerdi ben attığım adımı sağlam atmaya çalışıyorum ama o pat diye dalıyor.
ablam boşanmıştı, bir çocuğu var. genelde derler ki burda okudum, yoğurdu üfleyerek yiyorum diye hiç öyle bişey yok tamamen ben yalnız mı yaşacağım yalnız mı kalacağım modunda, sanki sadece yalnız kalma korkusu var, onun için yapıyor. bu şekilde insan kendini tehlikeye atabilir diye düşünüyorum
aslında onun davranışları buna sebep oluyor ailem benimle hiç yüz göz olmadı da onunla sürekli sorunları oldu, her türlü lafı söylemekten çekinmeyen saygı duymayan birisi, bilmiyorum aynı ailede büyüdük nasıl olduAnahtar kelime beni hep asagiliyorsunuz.aileden goremedigi degeri bulmaya cabaliyor.bu sekilde davranirsaniz o da bu sekilde cikis arar.yanlis ya da dogru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?