- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.021
- 498
- Konu Sahibi bendekidurumlar
Sosyal medya illüzyondur. Ablanız çok pişman olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında onun davranışları buna sebep oluyor ailem benimle hiç yüz göz olmadı da onunla sürekli sorunları oldu, her türlü lafı söylemekten çekinmeyen saygı duymayan birisi, bilmiyorum aynı ailede büyüdük nasıl oldu
evlilikten beklentisi de hep karşı tarafla ilgili. hep birinden beklentisi var. Diyorum ki mutluluk da gayretle oluyor, bazı şeyleri idare etmekle, sevdiğin insana her lafı konuşmamakla oluyor. ama havaya konuşuyorum hiçbişeyi kendi üstüne alınmaz. hep karşı taraf suçlu ona göre
Tek tarafli olmaz hicbir sey.ilk cocuksa ailen asiri korumaci yetistirmis olabilir.sen yapamazsin vs denen cocuklarda genelde bi durum yetiskin olunca oluyor.bilemem elbette cevremden hareketle konusuyorum.aslında onun davranışları buna sebep oluyor ailem benimle hiç yüz göz olmadı da onunla sürekli sorunları oldu, her türlü lafı söylemekten çekinmeyen saygı duymayan birisi, bilmiyorum aynı ailede büyüdük nasıl oldu
evlilikten beklentisi de hep karşı tarafla ilgili. hep birinden beklentisi var. Diyorum ki mutluluk da gayretle oluyor, bazı şeyleri idare etmekle, sevdiğin insana her lafı konuşmamakla oluyor. ama havaya konuşuyorum hiçbişeyi kendi üstüne alınmaz. hep karşı taraf suçlu ona göre
Ay yemin ederim ablam da öyle ben sizin gibi mutlu evlilik yapamadım diyor bizi suçluyorbana dedi ki sen orda kocanla mutlu ol ben ana baba kahrı çekiyim diyor. ayrı evde yaşıyor ve çalışmıyor valla tam tersi herşeyiyle annem babam çekiyor. cidden nasıl muhabbeti devam ettirebilirim bilmiyorum o kadar nefret oldu içimde, eskiden beri böyle garip laflar içimde sevgi bırakmadı ki
Evet iyi yada kötü diyemeyiz ama sosyal medyada adam kandırmak okadar kolay ki.Hüsrana uğrayanda çokPsikolojisi cok normal görünmüyor.
Daha tanisali 1 gun olmuş.
Evet sosyal medyadan da iyi insanlarla tanisilabilir. Illa kötüdür diyemeyiz.
Ama ne bu acele?
Tabi ki. O yuzden 1 günde bu kadar abartilmamali karşıdaki.Evet iyi yada kötü diyemeyiz ama sosyal medyada adam kandırmak okadar kolay ki.Hüsrana uğrayanda çok
Gitsin koca kahrı çeksin o zaman, ne edecen. Bazılarına koca her şeyden, evlattan bile tatlı geliyor. Babasına bir bardak su verse zoruna gider, kocaya paspas olur.bana dedi ki sen orda kocanla mutlu ol ben ana baba kahrı çekiyim diyor. ayrı evde yaşıyor ve çalışmıyor valla tam tersi herşeyiyle annem babam çekiyor. cidden nasıl muhabbeti devam ettirebilirim bilmiyorum o kadar nefret oldu içimde, eskiden beri böyle garip laflar içimde sevgi bırakmadı ki
ben uzun yıllar görüştüm evlendim o da iki ay tanıdı sonra bir yıl nişanlı kaldı evlendi ama hep benimle kıyaslıyor ben tanıdığım için mutluymuşum gibi. bir de benim mecburiydi işi olmadığından dolayı yıllarca bekledik bende çok stresli dönemler yaşadım, şimdi de öyle ama beni çok iyi ve mutlu görüyor.Ay yemin ederim ablam da öyle ben sizin gibi mutlu evlilik yapamadım diyor bizi suçluyor
Biraz kader kısmet meselesi iyi alıyorsun kötü çıkıyor kötü alıyorsun iyi çıkıyor insanları tanımak zor ama benim ablamda öyle sizinki gibi düşünebiliyor musun instada kayseride yaşayan biriyle konuştu aylarca bir de üzerine konuşmalarına bağlandı mı meğer adam evliymiş duyunca çok üzüldü ki benim ablam daha boşanmadı çekişmeli olduğu için şimdi biriyle konuşuyor arkadaşça ama babamların evine çaya götürdü babamlar tepki gösterince gizli kapaklı mı yapayım arkadaşım o benim karışmayın koca kadınım dedi bağırdı çağırdı daha ne dersin ki bu durumdaben uzun yıllar görüştüm evlendim o da iki ay tanıdı sonra bir yıl nişanlı kaldı evlendi ama hep benimle kıyaslıyor ben tanıdığım için mutluymuşum gibi. bir de benim mecburiydi işi olmadığından dolayı yıllarca bekledik bende çok stresli dönemler yaşadım, şimdi de öyle ama beni çok iyi ve mutlu görüyor.
Ergen bir abla en ağır imtihanlar dan biridir. Destek almanızı öneririm ben naçizaneçok uzun saatler konuşmuşlar ve ben tepki gösterince işte zaten tanımak istiyorum onu anlatıyorum diyor da fazla ciddiye alıp övmesi falan tuhaf geldi bir de hemen aileme niye söylüyorsun diyorum onların tepki vereceği belli.
Aynen bazilarina koca daha tatli gelir.ben de oyle kisileri cok bencil bulurumGitsin koca kahrı çeksin o zaman, ne edecen. Bazılarına koca her şeyden, evlattan bile tatlı geliyor. Babasına bir bardak su verse zoruna gider, kocaya paspas olur.