Daha bir sene evliyim lütfen yardim edin...

Joy23

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
56
3
18
35
Antalya
Arkadaslar merhaba kotu yazim icin simdiden ozur dilerim ama telefondan yaziyorum

1 senedir evliyim . Esim 32 yasinda , ben 24 yasindayim.

Biz severek evlendik ve her iki taraftan dugun konusunda , hazirlik konusunda baski gormedik.
Biz gayet rahat bir sekilde ve cok guzel bir dugun yaptik.

Daha onceden size anlattim gibi esimin sorumlu bir ablasi var onla nadir gorusuyorum ama esimi hala rahtsiz edio ama beni ilgilendirmez.

Biz son zamanlarda her olayda her konuda cok fena bir sekilde kavga ediyoruz ! Eskidende kavga ederdik ama simdi her konuda ediyoruz .

Ben cok uzuldum ve cok fazla anlamda yiprandim... Sevgim ona karsi yawas yawas bitecek diye korkuyorum .

Ben sabah 7 de cikiom aksam saat 1930 eve geliom ve yemek yapcak halim kalmiyor

Esim saat 830 da cikio aksam saat 1800 da evde oluyo sonra kavga basliyo genemi bunu yicez biktim artik hic birsey beceremiyorsun....

Arkadaslar napim ba

zıkkımın kökünü yesin allahım ya
aynen bende 7 de evden çıkıyorum kızımı anneme bırakıyorum geri 7 de eve giriyorum kızımı daalıp sonra çocuk ayağımda dolanarak yemek yapmaya uğraşıyorum pestilim çıkmış gibi ana kolay şeyler yapıyorum ister yesin ister yemesin ama genelde onun yiyebileceği şeyler yapıyorum ki çene çalmasın şu sıralar yemek konusunda sıkıntımız yok çok şükür sende kolay şeyler yap ama sevdiği şeyler olsun

Çalışma saatlerin uzun. Şu an eşinin tavrından ziyade ilk önereceğim pratik öneriler olacak. Evliliğiniz çok yeni sen robot değilsin eşinin yardım edermi evinizde güzel bir düzeniniz olabilir
Haftasonları çalışıyormusun?
Temizliği yardımcı alabilirsin.
Buzluğunda köfte, nohut, börek bulundurabilirsin
Eğer istediği her gün taze yemekse baştan sona haksız ayrıca belirtmek istedim.

canım evliliğin ilk bir kaç senesi okadar çok kavga çıkıyorki alışma dönemi diyelim ama bu yemek davası eşinin bencilliğinden zaten ondan sonra geliyormuşsun artı geç geliyorsun hergün nasıl yeni yemek yapacaksınki valla bende çalışıyorum bir yemeği 2 gün yiyoruz ve hafta içi hep aparatif gb.yapacak başka birşey yok..sıkma canını çok yorulduğunu anlat anlar belki..

bir tek yemek konusunda kavga ediyorsanız..
istediği 4 4 lük sofrayı kurmak için ya işten çıkacaksınız.. ya da sizden 1 saat önce geliyormuş madem.. en azından malzemeleri vs. hazırlayacak size yardım edecek..

ne ala memleket yaa.. hem erkeklerle aynı şartlarda (hatta bu konuda ondan daha fazla) çalış..
bir de eve gel.. paşa için koştur dur beğensin diye..

Yazin icin ozur dilemen cok guzel bi davranis.keske herkez sizin gibi yazsa.

Esin sanirim biraz bencil bi insan.sevgisi ilgisi nasil size karsi.sizi dusunmesi gerekiyo.ozmn sende begenmiyosan cikiyim isten de.benm hosumami gidiyo sabahin korunde git aksam gel bide hizmet bekliyosun de.
Valla ben ev hanimiyim.mecburiyetten degilde can sikintisindan bi ay bi ise girmistim.esim benden bi saat once evde oluyodu.geldigimde yemegim hazir sofram kurulmus oluyodu.Allahim razi olsun
Baktim olmuyo esim evim ilgisiz kaliyo ciktim isten.
Eger evini gecindirebiliyosa esin cik isten gorsun anyayi konyayi

sizden 1,5 saat önce geliyormuş yemeği kendi yapsın
vallahi bizim eve kim önce gelirse yemeğe girişir

Cnm aslinda esinin tavri hos deil ama yemeklerini aksamdan yaparsan geldiginde isitmis olursun rahat edersiniz

Arkadaslar mesajlariniz icin cok tesekkur ederim ben bu evliliye nasil kurtarabilirim ?
Yemekle basliyo sonra hersey bir birimizin gozune batmaya baslio

bahane buluyor işte. tipik bıkıkus erkekus okuzus sendromu... sen 4/4 lük de olsan kaşının üstünde gözünvar. en güzeli gözünü çıkar bişey göremesin.

Bende oyle diyorum ee para yetmicek diyor offfgercekten gittikce herseyi birskip gitmek istiyorum ...
Para yetmiyorsa o zaman o da sana destek çıkacak, senden önce geliyorsa bir zahmet sofrayı kursun elinden geldiğince menemen makarna salata vs yapsın olmuyorsa sipariş etsin ha bir de yemek yeni pişmemiş diye de zırlamasın çok biliyorsa kendi yapsın

çok üzüldüm canım, ne kadar kırıcı bir davranış, senin çalışmanı istemiyor mu eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…