Ay cok guldurdun beni napim ben ne tavsiye veriyorsun sirf kavga ediyoruz artik askimiz falan kalmadi
Çamaşırda 1 hafta asılı kalmasınn canımm abartmayınn
Çocuk düşünüyor musunuz, eğer bu aralar düşünüyorsanız ve maddiyatta tek maaşla geçinmenize yetecekse çıkın işten ozaman..
Bakalım ozaman ne olucakk görün görelimm
Ben teklif ettim ama kabul etmiyorofff tipik bıkmış erkek işte.. herşey eski cazibesini yitirince neden sevdim ben bu kadını, neler yaşadık beraber, ne zorluklar çektik bu güne kadar vs diye durup düşünmüyor sorunun farkına varıp çaba sarfetmiyrsa iyileşmek için zaten o çoktan çıkmış yola yetiişme şansın yok.. belki terapisti deneyebilirsiniz kabul edermi ama sanmam buraya gelince iş zor.
Lafları ewet kırıcı, bugünde güzel yemek yiyoz felan hoş bir kelime değil...Ben biliyorum zaten bende hata cok var ama genede okadar problem yapmasi dogru bulmuyom
Himm anladim.esiniz hem karnim doysun hem pastam dursun istiyo.yok oyle bi dunya efendim.Esim cok iyi bir insan aslinda bana cok yardim eder allah var ama son zamanlarda cok degisti
Ben ona bir kac kere sordum baska biri mi var birsey mi oldu diye yok diyo
Onun butun arkadaslarin esleri evde oturup ev hanimlik yapiyorlar
Eee tabi ev daha temiz daha cok cesit yemek yapiliyor . Kendi evine bakio camisir bazen bir hafta asili kaliyo
Yemek bazen tek salata yada balik yapiorum obur insanlari kiskaniyor yani
Annenden rica et gelsin sana yemek yapsın doldursun buzluğunuHaftanin 2 gunu ailelerde yiyoruz zaten ama irdada laf sokuyo cok sukur duzgun bir yemek diye
Ev isleri supurge makina tutar sagolsun ve arada bir pas pas atar onun yani sansliyim .... Ben artik calismadanda sogudum hayattanda sikildim
Şimdi tek sıkıntı yemekse, siz de elimden geleni yaparım derseniz (hani eşinizin tavrı sinirinize dokunmuyorsa) kısa sürede yemek yapmak konusunda arkadaşlar tüyo versin. Ama bu gitgide başka işleri de size yıkacağı anlamına geliyorsa orda dursun. İşten çıkma konusunda ise blöf tavsiye etmem. Çıkayım evimin kadını olayım dediğinizde iyi peki çık derse ne olacak?
Vallah bu arada cik derse hemen cikarim cok sikildim cok bunaldim
Vallah bu arada cik derse hemen cikarim cok sikildim cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?