Daha bir sene evliyim lütfen yardim edin...

Ay cok guldurdun beni napim ben ne tavsiye veriyorsun sirf kavga ediyoruz artik askimiz falan kalmadi

Tavsiyem bu iste. Ikinizde calisiyorsunuz ve o sizden once evde. Yani yemegi onun yalmasi lazim. Cinsiyetiniz kadin diye mi bu mecburiyet

Ben biliyorum zaten bende hata cok var ama genede okadar problem yapmasi dogru bulmuyom

Ben teklif ettim ama kabul etmiyor
Pazar gunu oturduk konustuk ama bir faydasi olmadi

Ben biliyorum zaten bende hata cok var ama genede okadar problem yapmasi dogru bulmuyom
Lafları ewet kırıcı, bugünde güzel yemek yiyoz felan hoş bir kelime değil...

Eğer işten çıkma pozisyonunuz varsa çıkın işten, ew hanımı olun sizde..
Ama neden hep kadınlar fedakarlık yapıyorlar kii

Himm anladim.esiniz hem karnim doysun hem pastam dursun istiyo.yok oyle bi dunya efendim.
Sakince konusmaya calisin.birbirimize destek olalim.bu sekilde yipraniyoruz elimize bisey gecmiyo sikintidan baska de.biraz duze cikalim bende isterim evde oturiyim kim istemez de.kendini benm yerine koy biraz de.sogumayalim birbirimizden tarzi seyler soyle.
İnsallah anlarda hersey rayina oturur yavas yavas.
Valla iyi idare ediyosunuz bence.ben olsam cingar cikarirdim.yazik dilmi sana

Haftanin 2 gunu ailelerde yiyoruz zaten ama irdada laf sokuyo cok sukur duzgun bir yemek diye
Annenden rica et gelsin sana yemek yapsın doldursun buzluğunu
Ben buzluk dolduruyorum sürekli çalışıorumda hergün 5 çeşit yemek yapıorum yarım saatimi alıo

Ev isleri supurge makina tutar sagolsun ve arada bir pas pas atar onun yani sansliyim .... Ben artik calismadanda sogudum hayattanda sikildim

Şimdi tek sıkıntı yemekse, siz de elimden geleni yaparım derseniz (hani eşinizin tavrı sinirinize dokunmuyorsa) kısa sürede yemek yapmak konusunda arkadaşlar tüyo versin. Ama bu gitgide başka işleri de size yıkacağı anlamına geliyorsa orda dursun. İşten çıkma konusunda ise blöf tavsiye etmem. Çıkayım evimin kadını olayım dediğinizde iyi peki çık derse ne olacak?

Vallah bu arada cik derse hemen cikarim cok sikildim cok bunaldim

Anladım ikiniz arasında halledilebilecek bir mevzu bu. Maddi olarak da sarsmayacaksa bu şekilde konuşun olmadı. Ama bu dünyanın türlü hali var. Daha sonra işe yeniden dönmek istediğinizde kolay bulabilir misiniz?

Çalışmaktan vazgeçme bu senin geleceğin için önemli
Bende arkadaşlarla aynı fikirdeyim zıkkım yesin rezil ! Ama bu fikrimiz sorununu çözmez
Anladığım kadarıyla eşin her şeyi hazır isteyen tiplerden
Sitede yemek yapmakla ilgili çok konu var, bir göz at, kendine bir program yap
Ama onu da yavaş yavaş alıştır sana yardım etmeye
Birden höt höt yaparsan ters teper ama ucundan kıyısından başlat
Mesela senden önce eve geliyormuş ufak tefek alışverişi, hazırlıkları, sen mutfaktayken sofra hazırlamayı falan yapabilir. Evliliğin ilk zamanları hep böyle yoluşmakla geçiyor maalesef ama küçük çözümler zor değil inan bozma moralini

Biz de is mevzusuyla ilgili silinti yasamistik benim ilk tayinim başka bi şehre cikmisti kayinpederim falan çok kizdilar kopurduler niye yazdiniz orayi falan diye Esim de bisey diyemedi o da içten içe kizdi bana ben de sakin bi şekilde eger bu kadar sikinti olacaksa göreve başlamadan istifami veririm evliligimden önemli değil dedim Esim ondan sonra olmaz öyle şey ben senin arkandayim dedi ne kadar emek verdigimi biliyordu bunun için sonra ben göreve basladim 2 ay sonra da esim memur olarak bulunduğum ile atandi :) bu devirde erkekler karisi calisiyosa onların isten cikmasina çok cesaret edemezler çünkü geçinmek o kadar değil bir de iki maaşa alisinca zor oluyor.

kusura bakmayında eşiniz yemek konusunda çok bencilmiş diğer işlerde az çok yardımcı olduğunu söylemişsiniz yardımcı olmak zormu geliyor acabaa tek önerim iş saatleri daha uygun olan bi yerle iş değişikliği yapın en makulu bu sanırım hem çalışmanızı isteyecek kendi yetişemeyecek hemde millete özenicek ben olsam tavayla dalardımda neyse : D

Arkadaşım ben eşimden hiç yardım istemem herşeyi kendim yaparım çayını bile karıştırır veririm ama eve çok geç geldiysek mesela haftasonları Ozaman derim ki ooo paşam öyle hemen geçiyim yayılıyım yok kraliçemize sorun bakalım yardım edilecek bişey var mı die sorar yok derim her hafta aynı muhabbet döner
Çocuk yok çocuk olduğunda yardım etsin die yapıorum sende tatlı dille söylersen perdeni asar makinayıda boşaltır masayıda toplar sen gelmeden çorbada tapar

Madem o kadar şikayetçi, size yardım etsin o zaman.
Buzluğunuzda hazır yemekler bulundurun, bu sitede pratik tarifler var onları yapın.
Uydurma yemekler yapabilirsiniz, ki bence uydurma yemekler her zaman daha lezzetli oluyor. :)

Daha yeni evlisin, fazla rahata alıştırmayın bence. Bi işin ucundan tutmayı öğrensin. Tek çalışan kişi o değil.

Ayrıca işten ayrılmayı düşünmeyin bence. O sizin geleceğiniz, güvenceniz.

Bu erkekler neden bu kadar bencil ve anlayışsızbir zahmet rahatını bozup birşeylere el atsın yok yapmıyorsa da laf etmeye hakkı yok çok güzel yemekler yemek istiyorsa çıkın işten de anlasın anyayı konyayı.

Calisan bir Bayan oldugunuz icin, Esinizin size anlayisla yaklasmasi lazim aslinda...

Oturup konusmayi deneseniz yoruldugunuzu anlatsaniz , Yemek konusundada birseyleri degistirebileceginizi ama bunun icin onunda ysrdimina ihtiyacin oldugunu soyle , birgun sen birgun o yapsin mesela onceden hazirladigin yemegi eve gelip isitursin mesela..
Ama herseyi senden beklemesi bencilikten baska birsey degil , benim esimde calisiyor ben hata suan calismiyorum ama yinede kendisi haftada 2 kez yapiyo...
Alip karsima konusmustum en azindan mutfaga beraber girelim demistim , mutfaktaki iletisimde farklidir cunku beraber yapmak mutfakta eglenmek guzeldir yani sizde boyle anlatin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…