Kız Allah iyiliğini versin lafı başka anladın sanırımne yapıpAllah iyiliğini versin öldüm gülmekden..
ne yapıpBende oyle diyorum ee para yetmicek diyor offfgercekten gittikce herseyi birskip gitmek istiyorum ...
muzurlugum tuttu yahuu anladımKız Allah iyiliğini versin lafı başka anladın sanırımkızcağız a yerine s harfina basmış
Esim cok iyi bir insan aslinda bana cok yardim eder allah var ama son zamanlarda cok degistiYazin icin ozur dilemen cok guzel bi davranis.keske herkez sizin gibi yazsa.
Esin sanirim biraz bencil bi insan.sevgisi ilgisi nasil size karsi.sizi dusunmesi gerekiyo.ozmn sende begenmiyosan cikiyim isten de.benm hosumami gidiyo sabahin korunde git aksam gel bide hizmet bekliyosun de.
Valla ben ev hanimiyim.mecburiyetten degilde can sikintisindan bi ay bi ise girmistim.esim benden bi saat once evde oluyodu.geldigimde yemegim hazir sofram kurulmus oluyodu.Allahim razi olsun
Baktim olmuyo esim evim ilgisiz kaliyo ciktim isten.
Eger evini gecindirebiliyosa esin cik isten gorsun anyayi konyayi
ne yapıpAllah iyiliğini versin öldüm gülmekden..
Sen çalışan bir kadınsın onlar ev hanımı yani kıyaslama yaparken bunları da göz önünde bulundursun bir de onun çalışma saatleri senden az o zaman rolleri değişin nasılsa o erken geliyor yemek niye hazır değil diye sen biraz çemkir sonuçta ev işi tek başına kadının değil hayat müşterek ve sen de çalışıyorsunEsim cok iyi bir insan aslinda bana cok yardim eder allah var ama son zamanlarda cok degisti
Ben ona bir kac kere sordum baska biri mi var birsey mi oldu diye yok diyo
Onun butun arkadaslarin esleri evde oturup ev hanimlik yapiyorlar
Eee tabi ev daha temiz daha cok cesit yemek yapiliyor . Kendi evine bakio camisir bazen bir hafta asili kaliyo
Yemek bazen tek salata yada balik yapiorum obur insanlari kiskaniyor yani
Bende oyle diyorum ee para yetmicek diyor offfgercekten gittikce herseyi birskip gitmek istiyorum ...
Bir aksam da siz ona yemek nerde diye laf soyleyin nasil oluyormus...
Esim cok iyi bir insan aslinda bana cok yardim eder allah var ama son zamanlarda cok degisti
Ben ona bir kac kere sordum baska biri mi var birsey mi oldu diye yok diyo
Onun butun arkadaslarin esleri evde oturup ev hanimlik yapiyorlar
Eee tabi ev daha temiz daha cok cesit yemek yapiliyor . Kendi evine bakio camisir bazen bir hafta asili kaliyo
Yemek bazen tek salata yada balik yapiorum obur insanlari kiskaniyor yani
v isleri supurge makina tutar sagolsun ve arada bir pas pas atar onun yani sansliyim .... Ben artik calismadanda sogudum hayattanda sikildimEv işlerine yardımcı mı? Sizin bu konudaki görüşünüz ne? Bunları hiç konuştunuz mu?
Çocuk mu eşiniz? O ne ya annesi çalışan ama arkadaşlarının annesi ev hanımı olup da hamur işi yapmasına özenen çocuklar gibi.
Arada bir yemek yapio allah var simdi ama son zamanlarda herseyi laf edio ve hersey tartisiyoruz hic sicaklik yok aramizda eskisi gibi hic degilisten cikma ama isten cikma karari aldigini evinle ve esinle daha cok ilgilenmek icin cikacagini soyle. ama isten cikma. bak nasil tepki vericek . ne diyecek bi hareketlerini gozlemle derim. isten cikman isine gelmiyorsa hangisini yapayim calistigim zaman yaptiklarimda memnun olmuyorsun hangisi isine gelirse dersin. kimse kimsenin hizmetcisi degil. ayrica sende ondan yemek yapmasini isteyebilirsin.
Napim canim bu durumu nasil duzeltebilirimoh ne güzel senden önce gelip ..beyefendinin yemeği hazır olsun...bunlar hep türk erkekleri yapısında var...kadını bir hizmetçi..bir mal gibi görüyorlar..çalışan ikinizsiniz..sakın alıştırmayın gelipte yemek hazırlamayı..burası anasının evi değil...yaşam tarzını değiştirmesi gerekir...bir de beyefendi her gün farklı yemek ...b.....yesin kullandırmayın böyle maçolara kendinizi...kadınsanız sizde bir insansınız ..sonçta robot değil...terbiyesiz herif ne olacak...kusura bakmayın ama sinirleniyorum böyle durumlara...
canim biz de eşimle tıbkı sizin çalışma saatleriniz gibi calisiyoruz.o benden 1.5 saat once evde oluyor.ama beni hayatta beklemez.yemegi yapar a dan z ye sofrayı kurar.ben hazir sofraya otururum.yemek bitince de ben pisirdim sen topla demez beraber toplar makinaya dizeriz.bazen arkadaslari takilir bu kadar da yap ma diye ama eşimin verdiği cevap şu olur ne yapayım eşim çalışıyor ve yoruluyor ona kıyamiyorum der.bence sizin eşiniz biraz zalimlik yapıyor.hic mi size acimiyor.siz calismak zorunda degilsiniz evi gecindirmek onun isi siz ona calisarak maddi olarak yardim ediyorsaniz o da size yardim edecek.ben olsam ona hic sormadan pat diye isbirakir super bir sofra hazirlar al sana ev hanimligi simdi doya doya zikkimin pekini ye derdim...
Arkadaslar merhaba kotu yazim icin simdiden ozur dilerim ama telefondan yaziyorum
1 senedir evliyim . Esim 32 yasinda , ben 24 yasindayim.
Biz severek evlendik ve her iki taraftan dugun konusunda , hazirlik konusunda baski gormedik.
Biz gayet rahat bir sekilde ve cok guzel bir dugun yaptik.
Daha onceden size anlattim gibi esimin sorumlu bir ablasi var onla nadir gorusuyorum ama esimi hala rahtsiz edio ama beni ilgilendirmez.
Biz son zamanlarda her olayda her konuda cok fena bir sekilde kavga ediyoruz ! Eskidende kavga ederdik ama simdi her konuda ediyoruz .
Ben cok uzuldum ve cok fazla anlamda yiprandim... Sevgim ona karsi yawas yawas bitecek diye korkuyorum .
Ben sabah 7 de cikiom aksam saat 1930 eve geliom ve yemek yapcak halim kalmiyor
Esim saat 830 da cikio aksam saat 1800 da evde oluyo sonra kavga basliyo genemi bunu yicez biktim artik hic birsey beceremiyorsun....
Arkadaslar napim ba
Haftanin 2 gunu ailelerde yiyoruz zaten ama irdada laf sokuyo cok sukur duzgun bir yemek diyeSenden yemek beklemesi tabiki normal ama beceremiosun demesi? Hiç hoş değil tencereyi kafasına geçiririm
Aileler yakınsa ve gidince laf sokmuosa bigün onun ailesine bi gün kendi ailene gidin yemeğe geriye kalan 5 günde sen yap
Fazla fazla yap at buzluğa dolmamı yaptın at buzluğa kuru mu at buzluğa köfte mi at buzluğa yorgun olduğunda çıkar ordan
offf tipik bıkmış erkek işte.. herşey eski cazibesini yitirince neden sevdim ben bu kadını, neler yaşadık beraber, ne zorluklar çektik bu güne kadar vs diye durup düşünmüyor sorunun farkına varıp çaba sarfetmiyrsa iyileşmek için zaten o çoktan çıkmış yola yetiişme şansın yok.. belki terapisti deneyebilirsiniz kabul edermi ama sanmam buraya gelince iş zor.Bira
Birakip gitmek istiyorum . Eski gunleri istiyorum hic artik beni gorunce sevinmiyor artik nasil kavga etsek diye bakiyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?