Ten rengim açık ama beyaz değilim gözlerim yeşil yüzüm de oldukça minyon konudan da anlaşıldığı gibi :)Ten rengin ve yuz seklinde onemli
Açıkçası saç rengimi beğendiğim için çok koyu bir renk düşünmüyorum. Madem saçını beğeniyorsun niye boya istiyorsun diyebilirsin ama işte çok ufak görünüyorum :)Daha koyu renkler buyuk gorunmeni saglayabilir perfect365 uygulamasini play store.dan indir bi renkleri dene bak uygun olana karar verirsin kendin yada annenle arkadaslarinla
Peki balyajı nasıl bir renk attırabilirim? Açık küllü sarı olabilir mi mesela? Valla normalde çok fazla makyaj yapan biri değilim ama ten rengimden bir ton koyu fondöten ve şeftali terracotta allık almıştım pek beğenilmedi, ben beğenmiştim aslındaBence sarı röfle veya balyaj attır saçlarına, hem olgun gösterir hem de doğal saç rengin bu işleme çok uygun, ten ve göz rengin de sarıyı kaldıracak cinsten.
Makyajda da pembeden ziyade karamel, bronz, gülağacı gibi renkler seni teenage görünümünden uzaklaştırır ve sofistike bir hava verir.
Yüzün minyon olduğundan, kahkülden uzak durmalısın, zira yüzün daha da küçük görünür.
Valla 18-20 diyen çok ama 15'e kadar inen de var çünkü yeni nesil pek bir iri yani ben de deli oluyorum. Çalışıyo musun diye soracaklarına okuyo musun diyorlar :) Sizinki de sinir bozucu olmuş ama annem için de babama senin büyük kız mı diyen bi densiz çıkmıştı :SNe kadar ufak tatlim? iki gun once esimle doktora gittik beni kocamin kizi sandi doktor. Yani ben ne yapayim bir yok gosterin. tamam kardesi falan sanmalari bir nebze ama kizi sandilar ya
Senin büyük kiz mi, hic gülecegim yoktu. Ben üniversiteye giderken sacima bir tutam kizil attirirken kuaforde kadin ögretmenlerin kizmayacaklar mi demisti, en sinir bozucusu bu olmustu. Üniversiteye gidiyorum dedim ne kizmasi.. Insan bir durusa konusmaya bakar, sürekli ergen damgasi yiyorum cocugum da var ayrica. Ne yapalim, acikcasi makyaj yapmiyorum ve spor giyiniyorum acaba bu mu belirleyici oluyor ? 18 altiyim diye bir mekanda kimlik bile istediler esimin yaninda. Gerci yasim 24 olacak.Valla 18-20 diyen çok ama 15'e kadar inen de var çünkü yeni nesil pek bir iri yani ben de deli oluyorum. Çalışıyo musun diye soracaklarına okuyo musun diyorlar :) Sizinki de sinir bozucu olmuş ama annem için de babama senin büyük kız mı diyen bi densiz çıkmıştı :S
Sizi çok iyi anlıyorum başka kişilere komik gelebilir ama bazen sinir bozucu oluyor. Gerçi siz benden gençsiniz :) Hoş 24 yaşımdan beri pek de değişmedim. Kıyafet, saç, makyaj tabi ki değiştiriyor ama çok değil. Kendimi değiştiremeyeceğime göre ki bunu hiç istemem saçımı değiştireyim dedim ben de. Sizin saçınız ne renk?Senin büyük kiz mi, hic gülecegim yoktu. Ben üniversiteye giderken sacima bir tutam kizil attirirken kuaforde kadin ögretmenlerin kizmayacaklar mi demisti, en sinir bozucusu bu olmustu. Üniversiteye gidiyorum dedim ne kizmasi.. Insan bir durusa konusmaya bakar, sürekli ergen damgasi yiyorum cocugum da var ayrica. Ne yapalim, acikcasi makyaj yapmiyorum ve spor giyiniyorum acaba bu mu belirleyici oluyor ? 18 altiyim diye bir mekanda kimlik bile istediler esimin yaninda. Gerci yasim 24 olacak.
Acik kahve, benim de dogal renginde. Yani güneste hafif sarimsi ama parlatacak kadar. Normal görüntüsü kahvenin acik koyu olmayan tonlari. Benim gözlerim de mavi. Bu kücük mü gösteriyor bilemiyorum. Vucudum kadinsi ama boyum 1 58. Bilemiyorum makyaja aliskin degilim ama artik yapmayi düsünüyorum. Eskiden kizil kullandim. Sari rengini denemedim düsünüyorum fakat degisiklik yapmak ve onu sürdürmek gözümü korkutuyor =(Sizi çok iyi anlıyorum başka kişilere komik gelebilir ama bazen sinir bozucu oluyor. Gerçi siz benden gençsiniz :) Hoş 24 yaşımdan beri pek de değişmedim. Kıyafet, saç, makyaj tabi ki değiştiriyor ama çok değil. Kendimi değiştiremeyeceğime göre ki bunu hiç istemem saçımı değiştireyim dedim ben de. Sizin saçınız ne renk?
Kahve mi kumral mı? Kahve daha sıcak bir renk bence. Kızıl yakışmıştır size kuaförüme kalsa bana hemen kızıl yapar gözlerim yeşil olduğu için :) Benim de boyum 160 o yüzden de küçük görünüyoruz sanırım. Keşke bize fikir verseler :)Acik kahve, benim de dogal renginde. Yani güneste hafif sarimsi ama parlatacak kadar. Normal görüntüsü kahvenin acik koyu olmayan tonlari. Benim gözlerim de mavi. Bu kücük mü gösteriyor bilemiyorum. Vucudum kadinsi ama boyum 1 58. Bilemiyorum makyaja aliskin degilim ama artik yapmayi düsünüyorum. Eskiden kizil kullandim. Sari rengini denemedim düsünüyorum fakat degisiklik yapmak ve onu sürdürmek gözümü korkutuyor =(
Kahve mi kumral mı? Kahve daha sıcak bir renk bence. Kızıl yakışmıştır size kuaförüme kalsa bana hemen kızıl yapar gözlerim yeşil olduğu için :) Benim de boyum 160 o yüzden de küçük görünüyoruz sanırım. Keşke bize fikir verseler :)
Kumral gibi sanki. Siz de doğal sarı bir balyaj yaptırabilirsiniz. Ben öyle düşünüyorum sanırım.Eki Görüntüle 1392264 iste bu renk. Esim istese belki sarisi hic düsünmeden denerim ama dogal renginden yana. Aslinda pek de kötü degil. Bizi kiyafet ve makyaj kurtaracak gibi. Onu de becebilsem keske..
Kıyafet konusunu atlamışım. Ben işim gereği böyle şık giyiniyorum ama her gün değil tabi ki. Biraz şık topuklu ayakkabı ağır makyaj yapınca çok da küçük görünüyorsun diyen olmuyor ama spor kıyafet ve makyajsız daha 17 17 17'ymiş :)Eki Görüntüle 1392264 iste bu renk. Esim istese belki sarisi hic düsünmeden denerim ama dogal renginden yana. Aslinda pek de kötü degil. Bizi kiyafet ve makyaj kurtaracak gibi. Onu de becebilsem keske..
Haklı olabilirsin ama ben yaşımda göstermek istiyorum 17-18 yaşında da görünmek istemiyorum :)bir kaç yıl sonrada küçük görünmek için püf noktaları ararsın :)
minyon tipli kadinlar genelde kücük görünür ama 17 de olmayalim yani =)Kıyafet konusunu atlamışım. Ben işim gereği böyle şık giyiniyorum ama her gün değil tabi ki. Biraz şık topuklu ayakkabı ağır makyaj yapınca çok da küçük görünüyorsun diyen olmuyor ama spor kıyafet ve makyajsız daha 17 17 17'ymiş :)
Balyaj da yakisir mi gercekten bir emin olabilsem. Cakma sarisin olmak istemiyorum. Gerci beyaz tenli mavi gözlüyüm yakisir diyen oluyor bu yüzden fakat dogal olmak varken baska birine dönüsmek de istemiyorum. Acikcasi cesaret gerekiyor. siz yaptirin ve rengi gösterin belki bana da cesaret olur =)Kumral gibi sanki. Siz de doğal sarı bir balyaj yaptırabilirsiniz. Ben öyle düşünüyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?