daha çok daha çok

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
gecelerı uyuyamıyorum diye konu açmıştım pek te çok benım gıbı varmış.. benım asıl uyuyamama sebebim düşünmek hepimiz adına düşünmek evlendım evlenelı bır hal oldu bende unıversıte okudum bende laylaylom dönemler yaşadım hersey tozpempe geldı hepımızde oldugu gıbı yanı bende genç oldum yaş ıtıbarıyle değil yaşa bakarsanız hala genciz... geceleri ne düşünüyorum biliyor musunuz..
Kimimiz kpss çalısır çalısır hasta olur psıkolojısı bozulur kazanamaz etraf ne der kımımiz işinde terfı eetmeye calısır daha çok iser daha çok daha çok bu uğurda birilerini ezer.. bu uğurda yıkar geçerr sırf bır pantolon fazla daha kolay almak için belkide bır ev dha almak ıcın daha ıyı bir araba almak için kimimiz eşini aldatır doymaz doymaz daha ıhtıraslısını daha güzelini arar ..kimisi rabbin verdiği çocuguna hor davranır evimizde kapıları begenmeyız değiştiriri halılar eskımıstır koltuk tkımı zaten guzel değildir eşimizle kavga ederiz kardeslerle miras kavgasına tutuluruz.. daha fazla daha fazla isteriz ne için? bir avuç toprak olacakken ne için sonra bedenime bakarım derimki çok gençsin dimi nasılda gergin derilerin nasılda parlak cildin sonra başkalaşırım gözümde ve başkalaşabildiğimi görebilecekmiym derim eşime bakatım uyurken acaba o mu benim acımı görcek ben mi diye üzülürüm sabah annemı ararım bi hışımla uyanmıştır mutlu olurum herşeye bu dünya için çalışırım sonra gece olunca öbür dünyaya yine birikim yapmadım der hayıflanırım

ekleme yapmak zorundayım: çok boş vaktimin olduğunu düşünen arkadaşlarımız için tam tersi güzel bır meslegım ve amacım var vaktim asla boş deil ama geceleri uyku yok bu benı yoruyor

Son düzenleme:

Eeee?

Sadetle aramızdaki mesafeyi kısaltsak?

Gece alin aptal konulu bir kitap okuyun. Kafanizi oldugundan fazla kurcalamaniza engel olur. Gunduz ya da aksam ictiklerinize dikkat edin uykusuzluk yapiyor olabilir

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

evet kantaron otu aldım bakalım işe yarıcak mı saolun

her şeyin çok farkında olunca böyle oluyor işte. azıcık saf olacaksın, tembel olacak kafan biraz. düşünmeyeceksin her şeyi...

her şeyin çok farkında olunca böyle oluyor işte. azıcık saf olacaksın, tembel olacak kafan biraz. düşünmeyeceksin her şeyi...

ya evet aslında bundan şikayetcıyım diyeyim kafam hiç durmuyor gece bile hiç yorulmayan bir makina gibi çok ayık çok dinç ama bedenim yoruldu ruhum yoruldu vallahi fosur fosur uyumak istiyorum 24 saat uykusuz olsam onu da denedim yok yok yok sorguluyor beyin

Bence de... Kafa basitlestikce hayata daha rahat gulebiliriz gibi geliyor bana. Dusunmek istemiyorum ben de.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bu düşüncelerin sonu depresyon biliyorsun değil mi,
Önce kendini sevince değişiyor ve güzelleşiyor dünya

Son düzenleme:
yav he hee diyip geçecen hayatı...
nasılsa o akıp yolunu buluyor.
vur kafayı yat ne düşünüp duruyon

İnsanin nefsini hesaba cekmesi guzel bir sey bence.
Ahirete yatirim yapmamaya pisman olmak da guzel.
Edin tovbenizi, elinizden geldigince yapin ibadetinizi, icinizi rahatlatin bu noktada.
Kim bilir belki bu sizin yeniden dogus sancinizdir?
Keske herkes ben bugun ne kotuluk yaptim/ yarin nasil daha sevgi dolu olabilirim diye dusunebilse..
Ya da inananlar yarin Allaha nasil daha iyi bir kul olabilirim yarin insanlara nasil daha faydali nasil daha insan olabilirim'in hesabini yapabilse.

psikiyatriste gitme vaktin gelmiş... bi ara bende saçma sapan gece gece düşünüp duruyordum. içimdeki ben susmuyordu... sonra doktor bi ilaç yazdı içimdeki ben sustu gitti... şimdide düşündüğüm oluyorda o zamanki gibi değil... şimdi ilaç kullanmıyorum düzeldim sayılır

dinle olanlar değil bu arada... birden onları es geçmişimde

Son düzenleme:

ben senin ne demek istediğini çok çok çok iyi anladım be arkadaşım.. sende sorun olduğundan değil ..Allaha yakınlaşmaya baslamıssın keşfediyorsun...İnan bana törpülene törpülene anlıyoruz her bişeyi..bende senin gibi yolun başındayım ..Allahın sevigli /sevdiği kullarız ki idrakımız artıyor ne şükür bol bol şükür Rabbime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…