daha çok daha çok

Gece yatmadan önce dua okuyup şükredip Allah'a sığınırsan belki daha rahat uyursun.
Bu geçici bir dönemse bir şekilde üstesinden gelebilirsin.
Ama hastalık boyutuna ulaştıysa kendi kendine çözmen zor,psikiyatra gitsen daha iyi olur.
Yattıktan sonra güzel şeyler düşünmeye çalış.Mesela hayalini kurduğun bir sahneye yoğunlaşmaya çalış.
Tatil olabilir,yeni bir ev olabilir,çocuk olabilir.Böyle bir hayalini detaylarıyla gözünün önüne getirmeye çalışabilirsin.
Tv açıkken uyuyabiliyorsan sohbet programı dinleyerek yatmanı öneririm.

artık naparız bilmiyorum bozukluk mu benım bu kafa yapım sence

Niye uyuyamadığınızı pek anlamadım. Ölümden mi korkuyorsunuz, yoksa manevi bir tatminsizlik mi hissediyoruz?

Ben de namazın verdiği hazzı, ne işimden, ne paramdan alıyorum. Evlesem de kocamın veya çocuklarımın hayatıma çok bir anlam katacağını düşünmüyorum. Mutlak olarak var olan bir tek O. Benim varlığım da ancak O'nunkiyle ilişkilendirdiğimde bir değer kazanıyor. Böyle anlatmakla olmuyor, biliyorum...neyse . Huzurlu bir ömür dilerim.

.

hayal önceden cok kurardım gece mutlaka ama artık kuramıyorum..evet tv acıkken rahat uyuyorum tavsıyesınıze uyucam

aha efuli sende bendensın efuli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…