Daha cok seviyorum diyenler bakarminiz.

LadyPenny

Deliyim ben deliyim
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
743
153
123
Ben daha cok seviyorum , ama yinede iliskimiz cok guzel devam ediyor diyen varmi ?
Ailesiyle cok iyi anlasiyorum,butun akrabalari dahil . Ama ben daha cok seviyorum. Oksurse icim gidiyo cok ustune dusuyorum ama o oyle degil .
Aranizda bende senin gibiyim ama nisanliyim/evliyim mutluyum diyen varmi ? Cok yoruldum tek tarafli ilgiden..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok ilgi karşıdakin de de bıkkınlık yaşatır, demek istediğim verdiği ilgi onun gözünde değersizleşir. Dikkat et kendine, ilişkiyi yöneten hep kadındır, yönetmeden sadace ilgi verirsen zararlı çıkarsın.

Ben öyleyim diyebilirim tatlım. O da beni düşünür canım biraz olsun yansa üzülür ama ben bu tür şeyleri çok daha dıştan , belli ederek yaşarım. Onu düşündüğümü, sevdiğimi, özlediğimi, yakın olmak istediğimi daha çok belli ederim yada ifade ederim diyeyim. Evliyiz ve mutluyum elhamdülillah. Eğer o senin ilgine karşı seni acımasızca üzebiliyor ve seni hiç düşünmediğini hissettiriyorsa sorun var. Ya biraz tut kendini ki o gelsin sana, ya da otur düşün biraz doğru insan mı diye. Ha yok beni çok sever ve düşünür, her dakika canım cicim değil ama duygularını çok dışa vurmadan yaşar, ben bilirim sevildiğimi diyorsan sorun yok. Bazen erkekler duygularını içlerinde yaşayabiliyorlar.

Evlenince zaten öyle ilgi falan kalmiyorki. Ben daha çok ilgileniyorum düşünüyorum hamile olduğum halde o daha ilgisiz ama sevgi konusunda hep o daha cok sevdiğini söyler bilmiyorum bence ben daha cok seviyorum. Mutluyum allaha şükür ama tabi daha ilgili olmasini cok isterdim yani mesela ben demeden bulasik makinasini yerlestirse yada kirlilerini kir sepetine atsa benim icin ilgi bu yani :) gun icinde hala eskisi gibi mesaj atar arar defalarca adimla hitap etmez hep guzel seyler soyler. Ama eve gelince tvye gömulur pek konusmaz hele bu aralar dunya kupasi var hic sesi çıkmıyor. Biz 6sene ciktik oyle aman aman bi ilgi gostermezdi ben cok duserdim sonra kendimi geri cekmeye basladim birden deil ama yavas yavas ilgiyi azalttm aramalar kesildi flaan derken o dusmeye basladi sonuc evlendik :) kadin cok dusmeyecek canim biraz kendini geri cek olsende arama az ara surekli soru sorma ne yaptigiyla ilgilenme eger seviyorsa o sana dusmeye baslayacaktir

Bilmiyorum icindemi yasiyor ama mesela , ben gecenin belirli vakitlerinde kalkip ustunu orterim suyunu bas ucuna koyarim yastigini duzeltirim , o gecen gece ben sakasina yerde yatarim dedgmde beni yataga birdaha almadi sabaha kadar yerde yattim. Cok vurdumduymaz . Ama karar veremiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben daha çok sevilen tarafım ve anladım ki böylesi çok daha iyiymiş. Bir önceki ilişkimde daha çok seven taraftım, ite kaka yürütmüştüm, en sonunda da patladım. :)
Erkek bir tık daha fazla seviyorsa o ilişki daha sağlıklı oluyor sanırım.

Hep sen hepp sen. nereye kadar..
Evlenince zaten kadin daha ilgi duyar daha ilgi duyar ama gerekeni yapmali..
Mesela esime genelde isteyken ben once msjatarim..
Ama sacim islakken cok kizr kurut diye uyurken camo acsam kizar kisin icime tayt giymezsm kizar hasta olacam diye bunlar ilgiyse tabiko bayanin buna ihtiyaci var...
o isterse buz gbi su icsn hastalacn demem ama msjmis aramayms ben daha yogunm..
sorunin cevabi
Bence kisiden kisiye.degisir herkesn ilgi anlayisi farkli amaa erkekte azda olca ugrasmali

Canim erkeklerden 7/24 ilgi bekleme zaten, biz bayanlar daha duygusaliz soyleriz ozleriz ilgileniriz vs ama erkekler daha rahat. O da cok seviyor olabilir ama ifade edis sekli farklidir belki. Biz hep duymak istiyoruz dokunmak istiyoruz sarilmak ilgilenilmek falan onlar da uzak kalmak istiyor sanirim. Benim sevgilim de cok belli etmez ama gozleri soyluyor zorla mi soyleteyim ne gerek var icinden geliyorsa soyler gelmiyorsa soylemez, ki bende eskisi kadar soylemiyorum sevdigimi o zaman o soyluyor. Biraz degisken erkekler zamanla alisirsin canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ooo gerçekten çok kötü bir durum ya:26:
Siz onu bu denli düşünürken, onun vurdumduymaz oluşu...
Bir erkeğe hiç yakıştıramadım, karısının yerde yatıp da onu yatağa kaldırıp üstünü örtmemesini, kusura bakmayın, çok odunca yaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…