daha da engellendim

Kizmayin ama bence sanki engellemekte haklı gibi..ne kadar takıntılı olduğunuzu sezip önlem alıyor
anliyorum boyle dusunmenizi... yani bakarsaniz oyle bi bitti ki, sanki ben hata etmisim gibi. ben de hatami duzeltmeye calistim kendimce. o da hep kacti ben de kirdim heralde sandim.

meger yeni bi iliskisi varmis o sirada haberim yoktu. olay oymus.

anliyorum boyle dusunmenizi... yani bakarsaniz oyle bi bitti ki, sanki ben hata etmisim gibi. ben de hatami duzeltmeye calistim kendimce. o da hep kacti ben de kirdim heralde sandim.

meger yeni bi iliskisi varmis o sirada haberim yoktu. olay oymus.
Takipteki ısrarınız bunu öğrenmenize sebep olmuş..eminim daha çok üzülmüşsünüzdür..o tür insanlar için hiç bir şeye degmez

Gecen gun bir aya yakin konusup bulustugum insani anlatmistim. bir gunde story atip 6 saat bana donmedigi icin hesap sormustum ve kisi beni ortak arkadaslarimiza kadar engellemisti.

dun bi uygulama indirdim telegram. ve en son online olanlarda ciktigi icin o kisiyi gordum en son 28 mayista girmisken bi anda online oldu ben isimi hallettiktwn sonra baktigimda 5 dk sonra beni oradan da engellemis? yazmadim etmedim bile. cok sasirdim ben canavar degilim ki. aradan 2 belki 3 hafta gecti kini nefreti falan neden bu kadar taze anlamadim.. uzuldum acikcasi. aslinda umrumda degildi ama bu tavri beni meraklandirdi.

instagramdan senden nefret etmiyorum ben, sen neden boyle kin dolusun dagdan tastan engel atiyosun yine de mutluluklar ama benim hakkimda kotu dusunmeni gerketiricek bisi yapmadim yazdim tabi ordan da engelledi.

yani ben zaten artik tamamen bitirdim bu olaylardan sonra... takinti diyecekleriniz var. dogru olabilir. sadece anlamadim ben ona kotu bi sey yapmadim ki neden bu kadar nefret uyandirdi yazmadigim halde engellemis olabilir? farkedip bi de... bambaska bi sey icin girmistim twlwgrama da...

edit: barisma etme vs bi durumum yok sadece anlamlandiramadim o yuzden de merakim dinc kaldi, arkadaslarimi bloklamasi yazmadigim halde bloklamasi vs. nedenini merak ettim sizler ne dusundunuz
aman bacım sosyalmedya paraziti bi adam için üzülme yok niye engellemiş g... kalkmış ilginden belliki

ya kusura bakmayın ama yanlış hatırlamıyorsam bu konuda yani şu an açmış olduğunuz bu konuda bile 2 kez ban yediniz, şu an banlısınız mesela birkaç gün önce de banlıydınız. banınız kalktı siz yine banlandınız burada üyelerle tartışmaktan mesela. dikkat ettim bu duruma ondan biliyorum. ne gerek var? değmez ki ceza almaya.

Back
X