- 14 Temmuz 2011
- 2.988
- 10.120
- 408
- 40
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Bu şekilde sağlığınızdan olursunuz günde 6 öğün beslenmek gerekir 3 ana 3ara öğün bir diyetisyene gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum 1.60 kilom 54 hocam sakin aldanmayin gorunuse gore 45 kiloyum.7 yasindkai erkek kardesim bile gecen diyorki hahhahaha imkansiz bemce sen 40 kilosumdur.gelde aglama . Yani kilomu gostermiyorm cop gibi bacaklar. Iki diyetisyene gittim kanim tam dahiliye dediki sukredilesi sonuclarin var kanin temiz sadece biraz d vitamini eksik dedi.tiroidlerimde hic sorun yok ama yapilan tahlillerde demir cikardi dimi. Birde cok ozurdileyerel soruyorm parazit testi nasil yapiliyor yaptrdimmi acaba. Gaita dan bakiliyorsa ona 5 ay omce bakildi sorum yok dendi. Yag oranim cok azmis. Gecen yil istanbulda bir diyetisten soylemisti ozel hastanede.Niye kandirsinlar :)
Boyunuz kilonuz kac? Yas kac?
Demir ölcumu, kas yag orani, parazit testi, tiroid bakildi mi?
Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Kilonun 3 hanelisinide yaşamışlığım var. Şuan 52-53 kilodayım. Bahsettiğin gibi kemikleri gözükenlerdenim. Güzel bi duygu mu.? Görünüş itibariyle evet. Ama dezavantajı rahat rahat uyuyamamak. Kemiklerim daha çok batıyor uyurken sürekli uyanmama sebep oluyor yön değiştiriyorum. Göğüs denen birşey de yok. Destekliler olmasa. Erkek kıyafeti giyip çıksam kimse anlamaz o derece.Kızlar ben zayıflama işini takıntı haline getirdim.Hiçbir şey yemiyorum.Bir yumurta yesem bile kilo alacağımı hissediyorum.Annem asıl yemezsen kilo alırsın,her şeyi takıntı yapıyorsun diyor.Şu an bayram tatili nedeniyle memleketimdeyim mecburen kahvaltı yapıyoruz istemeyerek yapıyorum ve kilo aldım diye vicdan azabı duyuyorum.Fotodaki benim ama şu an 5 kg verdim ve saçlarımı küt kestirdim.Şu anki kilom 89 ama hedefim zapzayıf olmak inanın o kemikleri görünen kızlara o kadar çok imreniyorum ki...Lütfen beni yargılamayın iyi bayramlar bu arada.
Benzeşiyoruz sizinle bende son doğumuma 102,5 ile gitmiştim bebek 5 aylıkken 91 kiloydum. Bebeğim 2 ay sonra 2 yaşına girecek ben 70 kiloyum boyum 176Ben 103le doğuma gittim eve geldiğimde 96 kiloydum. 10 ay oldu 75 e düştüm. 76yla hamile kaldım boyum 173. Senin kadarda takıntı yapmıyorum ama yiyince vicdan yapıyo insan. Bence fazla kilomuz olduğu için yeniden alırsam diye korkusu oluyo. Ama o kadarda takıntı yapma kendini sınırlandır ama fazla değil. Sonra bi boşluk anında kendine hakim olmazsın verdiğinide alırsın.
Boyun kacCanım benim çok tatlısın
Başlığı gören de seni 39 kilo sanar
89 nedir zayıfla zaten
Bu Arada bende 93 oldum
Haşlanmış limon diyetine başlayacağım
Sağlıkla kolayca veririz inşallah![]()
Şu an aynen bu durumu yaşıyorum hızlı gitsin istiyorum ama annen kızım bu kiloyu sen 23 yılda aldın yavaş yavaş gidecek diyor ama öyle istiyorum ki zayıf olmayı.Buradaki diyet gruplarina katılmanı tavsiye ederim
Ve ideal kiloya ulaşmaya çalış fazlasıyla zayıflamak sağlıklı olacağın anlamına gelmez..
İlk diyete başladığında 5-7 kilo verirsin bunun çoğu ödemeden gider ve metabolizman yavaslarsa su icsen kilo alırsın çünkü vücut kendini korumaya alır vücut yağ depolamaya başlar yemeği tamamen keserek kilo veremezsin..
Diyetisyen'e gidebilirsin
Ve spor buradaki takım kaptanları ve arkadaşları sana yardımcı olur...
Sağlıcakla kal..♥
Yine iyi bence.Benzeşiyoruz sizinle bende son doğumuma 102,5 ile gitmiştim bebek 5 aylıkken 91 kiloydum. Bebeğim 2 ay sonra 2 yaşına girecek ben 70 kiloyum boyum 176
Bi 5 kilo versem iyi olur ama yaş 40 olmuş 5 kilo da fazla oluversin