Daha dayanamıyorum

Kimsenin arkanızda durmasına gerek duymadan sizi kıran herkesi siz de kırın! Eşinize söylemenize bile gerek yok. O sizin aranızı iyi bilsin boşverin. Ama cevapsız bırakmayın. Hiç sevmem ama haketmişler, siz de onlara bi kusur bulup dalga geçin :rapci:Ezilmeyin lütfen. Kilonuz kaç olursa olsun. Kimseyi ilgilendirmez. Hadsizler!!!

Önce eşinizin burnundan getirin anasından emdiği sütü.
Ne demek bu tavırlar karşısında sizi yalnız bırakmak?

Kizlar 1.72 boyum var 89 kiloyum kilom en cok kalcam da veremiyorum ve bu gerizekalılar surekli laf sokuyor ne yapayim artık onlarin yaninda yemek yemiyorum..bile
Bnce diyet yapın ama diyette olduğunuzu kimseye söylemeyin kiloyla ilgili birşey derlerse bn halimden memnunum kocam böyle seviyor veya çok şükür sağlığım yerindeki yiyorum falan deyin onların yanında diyette olduğunuz için yemeyin ama evde yedim çok tokum deyin bnce . Sinir oluyorum şu lüzumsuz insanlara çok da ciddiye almayın ve sınır olduğunuzu belli etmeyin kizdiginizi anlarlarsa daha çok üzerinize gelirler

Kizlar 1.72 boyum var 89 kiloyum kilom en cok kalcam da veremiyorum ve bu gerizekalılar surekli laf sokuyor ne yapayim artık onlarin yaninda yemek yemiyorum..bile
Pardonda özgüven problemimi yaşıyorsunuz.
Nedemek dalga geçiyorlar diye yemek yememek onların yanında.
Kendinize gelin.
Eğer zorunuza gidiyorsa sizde kilonuzdan rahatsızsınız demektir,uygun bir diyet programı uygulayın.
Ayrıca cevap vermektende çekinmeyin.

Benimde kilo kalçada toplanıyor, üst incecik alt maşallah. Bol bol su için ve yürüyüş yapın cok faydası oluyor basenlere.

Kayınvalide ve eltiye gelince, laf soktuklari zaman cok yanlis olsada onlari hassas noktalarindan vurun. Örnegin, "hadi benim basenler var ama senin gobek almis basini gitmis ahahaha, şuranin büyüklüğünden önünü göremiyorsun ahahaha". Lafı söyleyin kahkahayı atın biter iş. Okuyunca cok iğrenç geliyor kulağa ama bu insanlar böyle anlar üzgünüm. Emin olun birdaha kilonuzla dalga geçemezler. Buarada görüşme sıklığını azaltın. Ama bunu göstere göstere yapmayin. Bahaneler üretin sürekli. Hastayım yorgunum isim var vs vs. Özellikle eşiniz yokken hic gorusmeyin. Çok sık görüşüp aradaki mesafe duvarını kaldırdığınız için size karşı bu kadar rahatlar.

Bir gün akşam kayinvalidede otururken taş çatlasa 4 kez gördüğüm eşimin yengesi ve dayisi geldi. (Yapı itibariyle soğuk bir insanımdır kadınla asla merhaba nasılsınız dışında sohbetim olmadi.) Beni gorunce herkesin icinde ne kadar şişko olmuşsun dedi. Kilo alınır verilirde neyse dedim ama o kadar üzüldüm ki. Ama belli etmedim tabi. Mutfaga geçtim ve ardındanda eve geçtim eşimle. O günden sonra asla gormedim yaklaşık 5 yıl oldu 😁 eşime onun gibi patavatsız birisiyle görüşmeyeceğimi söyledim ve hayatımdan sildim.

Spora yazıl kalca kısmı cok rahat erir. İlk kilo ver sonra birşey dediklerinde emdikleri sütü burnundan getir 🤭
Böyle güzel oldun derse ben her halimle güzelim de kimse haddini bilmiyor ağızı olan konuşuyor de.. Ben zayıfladım 57 kiloyum 5 kilo daha verirsem yakacam çırasını eşimin 😂

Kayınvalidenizi o lafından sonra itin g.tüne soksaydınız.
Okuyanlardan özür diliyorum ama terbiyeli bir cevap bulamazdım bu tutuma karşı.
İçiniz de tutmayın dış görünüşe laf sokan insana tahammül gerekmez
Resmen psikolojik baski uyguluyorlar konu sahibine.

Senin yumurtalikarin bile yaglanmistir diyince kafani sok bi bak istersen deseydi cenesi kapanirdi. Bazi insanlar saygiyi hak etmiyor.

Siz kendinizi böyle mutlu hissediyorsanız kimsenin haddine değil. Ama böyle mutsuzsunuz zayıflayın bir kadın isterse yapamayacağı hiç bir şey yok.

172 boya 89 asırı asırı fazla degıll. Eltın ve kv dene sızene benım kılom de. Ben sızın karakterınızı elestırıyormuyumm ben kılomu degıstırırm sız onu degıstıremezsınız de. Benımle ıögılı haddınız olmayan seylere burnunuzu sokarsanız gorusmucem sızınle de. Hatta bence saydır cık bukadar kıbarlık bıle fazla onlara. Bıde merak ettım zayıfmı onlar. Benım kv dede asırı kısa ve asırı kılolu olmasına ragmen dogum yaptıgım zaman ooo benden sısmansın sen senın kıyagetın bana nasıl olmaz demıstı tayyımı denemıs😂sınırlenmıs. Kendıne sadece usten bakarsan tabı oyle zayıf gozukursun ama bı bacagın bıle gırmez benım kıyafet ıme dedım. Esımde ana sacma sacma konusma yuru gıt bı aynada kendıne bak 60 yasına geldın hala gelınlerle yarısıyon su huyunu bırak yoksa kalbınınkırarım demıstı sımdı sadece ben cok zayıfladım demekle yetınıyor

Bıktım artik şu insanlardan ya herşeyim batıyor kilom la hayatimla yuzumle herseyimle boğuluyorum şu anda kv ve eltime patlamamak icin kendimi zor tutuyorum sakinleşilir mi bu durumda ne yapmam gerekiyor
Patlayin hep kendinize zarar vereceğinize bi kere patlayin sonra zaten tekrarı olmuyo. Ben yaptım mesela tam bi patlama olmasa da benden hiç beklemedikleri bi patlamaydi ve tekrarını yaşamadım.
Acı geçiyor
Acı elbet geçiyor
Ama
Acı çekmiş olmak
Geçmiyor

Önce eşinizin burnundan getirin anasından emdiği sütü.
Ne demek bu tavırlar karşısında sizi yalnız bırakmak?
Şu anda kustuk konusmuyoruz cunku onlar ne derse desin sen sesini çikartmayacaksin diyor küstük yine herzamanki gibi bütün gece disardaydi sabah yine mecbur kv geldim her sabah oldugu gibi

Patlayin hep kendinize zarar vereceğinize bi kere patlayin sonra zaten tekrarı olmuyo. Ben yaptım mesela tam bi patlama olmasa da benden hiç beklemedikleri bi patlamaydi ve tekrarını yaşamadım.
Acı geçiyor
Acı elbet geçiyor
Ama
Acı çekmiş olmak
Geçmiyor
Ailem de arkamda durmuyor annem karışmıyor buraya gelip ne yapacaksin diyor o yüzden sesimi çıkartsam ne yapacagimi bilmiyorum

172 boya 89 asırı asırı fazla degıll. Eltın ve kv dene sızene benım kılom de. Ben sızın karakterınızı elestırıyormuyumm ben kılomu degıstırırm sız onu degıstıremezsınız de. Benımle ıögılı haddınız olmayan seylere burnunuzu sokarsanız gorusmucem sızınle de. Hatta bence saydır cık bukadar kıbarlık bıle fazla onlara. Bıde merak ettım zayıfmı onlar. Benım kv dede asırı kısa ve asırı kılolu olmasına ragmen dogum yaptıgım zaman ooo benden sısmansın sen senın kıyagetın bana nasıl olmaz demıstı tayyımı denemıs😂sınırlenmıs. Kendıne sadece usten bakarsan tabı oyle zayıf gozukursun ama bı bacagın bıle gırmez benım kıyafet ıme dedım. Esımde ana sacma sacma konusma yuru gıt bı aynada kendıne bak 60 yasına geldın hala gelınlerle yarısıyon su huyunu bırak yoksa kalbınınkırarım demıstı sımdı sadece ben cok zayıfladım demekle yetınıyor
Keske benim eşimde oyle olsa bisey oldugu zaman bana o kaynana sen gelinsin sus diyor

Keske benim eşimde oyle olsa bisey oldugu zaman bana o kaynana sen gelinsin sus diyor
Ozman bu lafı soyluyorsa esınde sıkıntı onuda nasıl duzeltırsın bılmıyrm ama gelınsın sus ne demek. Gelın kolemı evlendık dıye bırılerıne kolemı gıttık. Bu kafa yapısında olanların kafasına tukrmm ben yaaa. Esının olmadıgı yerde ver alttan alttan laflarını yada hıc umursama ve oyle davran esının yanındada kvcımmm evet sennhaklısın falan ıyı gelını oyna bunlar ondan anlar

Bıktım artik şu insanlardan ya herşeyim batıyor kilom la hayatimla yuzumle herseyimle boğuluyorum şu anda kv ve eltime patlamamak icin kendimi zor tutuyorum sakinleşilir mi bu durumda ne yapmam gerekiyor
Millete ne ya sizin kilolarinuzdan, yüzünüzden, hayatinizdan... Sanane deyip geçin agizlari kapansin. Araya da kalinca bir duvar örün örün ki herkes yerini de haddini de bilsin

Back
X