Esime kac kere söyledim gelip benim yuzume bir sey soylerlerse derim diyor yoksa ben karismam diyorOhaaa sen neden eşine demiyorsun terslesene herşeyin haddi var ya ayrıca balık etlisin çok şişman değilsin ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esime kac kere söyledim gelip benim yuzume bir sey soylerlerse derim diyor yoksa ben karismam diyorOhaaa sen neden eşine demiyorsun terslesene herşeyin haddi var ya ayrıca balık etlisin çok şişman değilsin ki
Madem öyle sende bir kere bağırsan hatta belki vicdanlarıda acır susacaklar emin ol bundanEsime kac kere söyledim gelip benim yuzume bir sey soylerlerse derim diyor yoksa ben karismam diyor
Hayır gayet kilolu ama tek kilom degil ki sorun herseyim sorun 19 yaşında evlendim herkezin için de asla kucuk gelin almam diyordu zayifken de ben artik sabrımın sınırındayımKayınvalideniz çok mu zayıf? Bu sözlerinden rahatsız olduğunuzu söylediniz mi yoksa siz de bozuntuya vermemek adına gülüp geçtiniz mi?
Sebebsizce korkuyorum bisey çıkacak diye işte bilmiyorum ama korkuyorumMadem öyle sende bir kere bağırsan hatta belki vicdanlarıda acır susacaklar emin ol bundan
PatavatsızYa gerçekten tabiki bir ara yumurtaliklarin bile yaglanmistir senin cocugun olmaz diyordu herkezin icinde simdi magzaci kiza bile zayif olunca boyle guzel oluyor kilolu oluncada ustunde bunun ustunde durduğu gibi duruyor dedi
O zaman söyleyin. Bu sözleriniz canımı sıkıyor sinirimi moralimi bozuyor, beni dalga konusu yapmayın diye.Hayır gayet kilolu ama tek kilom degil ki sorun herseyim sorun 19 yaşında evlendim herkezin için de asla kucuk gelin almam diyordu zayifken de ben artik sabrımın sınırındayım
Sebebsizce korkuyorum bisey çıkacak diye işte bilmiyorum ama korkuyorum
Haklı olan sizsiniz, kaç kişi olduklarının önemi yok. Sayıca fazlalar diye susacak değilsiniz herhalde. Bu yaptıkları psikolojik şiddet, taciz. Eşiniz de adil bir insan olsa hadlerini bildirirdi. Çekin resti. Beğenmeyen yallaah cehennemin dibine. Kayınvalide ve eltiye de amiyane ve ayıplı tabirle giren çıkan yok. Kilo dediğiniz verilir ama beyin yerine saman balyası taşıyanlara çare yok.Ayaga kaldırınca tek basima kaliyorum kimsesiz gibi esim de onların tarafina geçiyor
Sizce uzuldugumu fark edemeyecek kadar deli mi fark edeneyecek olsa bu lafları soylemezdiO zaman söyleyin. Bu sözleriniz canımı sıkıyor sinirimi moralimi bozuyor, beni dalga konusu yapmayın diye.
HaklisinizKayınvalidenizi o lafından sonra itin g.tüne soksaydınız.
Okuyanlardan özür diliyorum ama terbiyeli bir cevap bulamazdım bu tutuma karşı.
İçiniz de tutmayın dış görünüşe laf sokan insana tahammül gerekmez
Aynen öyle nasılbu kadar üzebiliyorlar bir insani neden vicdani yok bu insanlarınHaklı olan sizsiniz, kaç kişi olduklarının önemi yok. Sayıca fazlalar diye susacak değilsiniz herhalde. Bu yaptıkları psikolojik şiddet, taciz. Eşiniz de adil bir insan olsa hadlerini bildirirdi. Çekin resti. Beğenmeyen yallaah cehennemin dibine. Kayınvalide ve eltiye de amiyane ve ayıplı tabirle giren çıkan yok. Kilo dediğiniz verilir ama beyin yerine saman balyası taşıyanlara çare yok.
Ya nedenini niçinini sogulamıyorum valla, bazılarıınn da böyle duygusal zekaları kıt işte, üstüne fesatlıktan, birilerinin mutsuzluğundan besleniyorlar. Onlara yapacağınız en büyük iyilik üzüldüğünüzü belli etmek, ezik durmak olur. Hadlerini bildirin. Saygı görmek isteyen saygı gösterecek, bu kadar yani.Aynen öyle nasılbu kadar üzebiliyorlar bir insani neden vicdani yok bu insanların
Ya nedenini niçinini sogulamıyorum valla, bazılarıınn da böyle duygusal zekaları kıt işte, üstüne fesatlıktan, birilerinin mutsuzluğundan besleniyorlar. Onlara yapacağınız en büyük iyilik üzüldüğünüzü belli etmek, ezik durmak olur. Hadlerini bildirin. Saygı görmek isteyen saygı gösterecek, bu kadar yani.
Canım aynı sorun bende de var. Kv laf vuruyor. Eltim desen göbek atcak nerdeyse konusu açıldğnda gülüyor falan. Ben takmıyorum gibi yapıyorum. Bebeğimi kaybettim kesin kiloma bağladılar çok eminim. Valla hepsi aynı. Bende bayramda patlamayı düşünüyorumKizlar 1.72 boyum var 89 kiloyum kilom en cok kalcam da veremiyorum ve bu gerizekalılar surekli laf sokuyor ne yapayim artık onlarin yaninda yemek yemiyorum..bile
Bende bebegimi kaybettim ve eltim zayıf oldugu için bir yerine kına yakacak allahın cezasıCanım aynı sorun bende de var. Kv laf vuruyor. Eltim desen göbek atcak nerdeyse konusu açıldğnda gülüyor falan. Ben takmıyorum gibi yapıyorum. Bebeğimi kaybettim kesin kiloma bağladılar çok eminim. Valla hepsi aynı. Bende bayramda patlamayı düşünüyorum![]()
Evet aynen benimkide... ameliyat oldum geçmiş olsuna geldiğnde gülüyordu resmen. acın varmı diye sordugundaki yüz ifadesini size anlatamam. Ki ben çok kilolu biri değilim. Onlar ailecek zayıf fitler. Bence sevmedikleri ve çekemedikleri için zayıf noktamızı vuruyolar. Eltim 2 çocuk doğurmus hala çıta gibi zayıf havaları atıyor. Ay bu elbise sana oluyomuydu tarzı laflar... Sırf takmadıgımı belli etmek için cevap vermiyodum gülüp geçiyodumBende bebegimi kaybettim ve eltim zayıf oldugu için bir yerine kına yakacak allahın cezası
Biliyormusun bıktım artık ben daha fazla yaşamak istemiyorumEvet aynen benimkide... ameliyat oldum geçmiş olsuna geldiğnde gülüyordu resmen. acın varmı diye sordugundaki yüz ifadesini size anlatamam. Ki ben çok kilolu biri değilim. Onlar ailecek zayıf fitler. Bence sevmedikleri ve çekemedikleri için zayıf noktamızı vuruyolar. Eltim 2 çocuk doğurmus hala çıta gibi zayıf havaları atıyor. Ay bu elbise sana oluyomuydu tarzı laflar... Sırf takmadıgımı belli etmek için cevap vermiyodum gülüp geçiyodum
Canım 2 dengesiz için değermi saçmalama. Takma veya içine atma pat pat söyle sizi neden bu kadar ilgilendiriyo benim kilom alan memnun satan memnun beni kocam böyle beğeniyo bence kendi işinize bakın de. Ciddiyetini göster sessiz kaldıkca iyce üstüne gelirlerBiliyormusun bıktım artık ben daha fazla yaşamak istemiyorum