Daha dayanamıyorum

Ozman bu lafı soyluyorsa esınde sıkıntı onuda nasıl duzeltırsın bılmıyrm ama gelınsın sus ne demek. Gelın kolemı evlendık dıye bırılerıne kolemı gıttık. Bu kafa yapısında olanların kafasına tukrmm ben yaaa. Esının olmadıgı yerde ver alttan alttan laflarını yada hıc umursama ve oyle davran esının yanındada kvcımmm evet sennhaklısın falan ıyı gelını oyna bunlar ondan anlar
Aynen öyle deneyeyim birde belki hayatim biraz daha duzelir

Canım boşver yaa ben 171 boy 57 kiloyum. Bana bile babayiğit diyorlar, kv ler değil ama herkes herşeye konuşuyor :işsiz: zayıf olsan konuşacak bisey yine bulurlar.

Benim kaynanamda zayifim diye dalga geciyordu milletin icinde.kemikleri ogluma batacak oglum begenmeyecek diye korktum diyordu.sonra sivilcelerimle ugrasiyordu.ama sonradan benin kilom gayette normal ve guzel oldu sivilcelerimde gitti sukur..sonra kendi kizinda cikti zayifliktan yuzu dustu.kocasindan bosandi.kinayanin basina gelir merak etmeyin.ama cevabinizida verin. Esim boyle seviyor beni deyin vs

Bende neden bilmiyorum ama yapamıyorum
Yapabilirsiniz. Hepimizin karsi tarafta sevmediği birseyleri vardir. Kimse dört dörtlük degilki sizde onlara sahip olduklari bu kotu vasiflarla alakali lakaplar takma adlar kullanip onlari rencide edebilirdiniz ama insan olduğunuz icin yapmadiniz. Hicbirimiz diğerimizden üstün değilken size bunlari yapanlari takip sevindirmeyin. Laf falanda demeyin sonra daha cok uzerinize varip kendinizle barışık olmadiginizi düşüneceklerdir. Kilolu hissediyorsanız kendinizi kendi isteginiz ve sağlıginiz icin kilo verirsiniz. Kadınlar herseyi yapabilirler. Üzmeyin kendinizi.

Yapabilirsiniz. Hepimizin karsi tarafta sevmediği birseyleri vardir. Kimse dört dörtlük degilki sizde onlara sahip olduklari bu kotu vasiflarla alakali lakaplar takma adlar kullanip onlari rencide edebilirdiniz ama insan olduğunuz icin yapmadiniz. Hicbirimiz diğerimizden üstün değilken size bunlari yapanlari takip sevindirmeyin. Laf falanda demeyin sonra daha cok uzerinize varip kendinizle barışık olmadiginizi düşüneceklerdir. Kilolu hissediyorsanız kendinizi kendi isteginiz ve sağlıginiz icin kilo verirsiniz. Kadınlar herseyi yapabilirler. Üzmeyin kendinizi.
Herseye ragmen burda tatli insanlarin oldugunu bilmek cok mutlu ediyor hepinize minnettarım verdiginiz destek için iyiki varsiniz evet bende begenmiyorum kilomu artık daha fazla bu sekilde olmayacagim zayıflayıp saglikli olacağım sizi seviyorum ❤❤❤❤

Benim kaynanamda zayifim diye dalga geciyordu milletin icinde.kemikleri ogluma batacak oglum begenmeyecek diye korktum diyordu.sonra sivilcelerimle ugrasiyordu.ama sonradan benin kilom gayette normal ve guzel oldu sivilcelerimde gitti sukur..sonra kendi kizinda cikti zayifliktan yuzu dustu.kocasindan bosandi.kinayanin basina gelir merak etmeyin.ama cevabinizida verin. Esim boyle seviyor beni deyin vs
Aynen illaki bir sey buluyorlar ilk basta zayiftim o zamanda bu kadar uzama niye uzuyorsun falan diyordu illaki bisey bulacak dedigin gibi kinayanin basina gelecek allah yardimcimiz olsun hepimizin teşekkür ederim ❤❤

Ailem de arkamda durmuyor annem karışmıyor buraya gelip ne yapacaksin diyor o yüzden sesimi çıkartsam ne yapacagimi bilmiyorum
Sorunlarınız evliliğinizi bitireceginiz kadar büyükse önce kişisel hazirliginizi yapın. Yani patlayıp komple bitirmek istiyorsanız caliamiyorsaniz işe başlayın falan. Kimseye ihtiyaç duymayacak şekilde hazirliginizi yapın.

Kocam eline dolu dolu gelen kalça seviyo de 😈
Hadsiz insanlar.Cahillik diz boyu hiç takılma sen o insanlara

Bir kere deliriver niye tutuyon ki kendini? Herşey süt liman oluverir. Dengesizler ezim ezim ezmeye devam edecek yoksa!

Bence süper at gibi fiziğiniz vardır, boyunuz zaten maşallah. Belli ki gösterişli bi kadınsınız o yüzden çekemiyolardır, hatta eminim boyları sizden kısadır. Benim boyum avantajım, 5 kilo versem incecik dururum ama sizin benim gibi görünmeniz mümkün değil ne yazık ki giydiklerinizi taşıyamıyosunuz, görünmüyor ceketler pantolonlar de. Ayrıca oğlun böyle seviyor de :))
Allah onları bildiği gibi yapsın, hiç sallama boşver. Çok daralırsan eşine anlat ama sitemle değil de kalbin kırılmış gibi üzülerek anlat, eşine patlama sakın onlar yüzünden. Onların amacı zaten sizin kötü olmanız, sakın amaçlarına ulaştırmayın.

Back
X