- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
Geçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?