daha elti olmadan gösterdi fenalığını

Geçen hafta cuma erkek arkadasım ve ailesi bize tanışmaya geldiler. Yarın için bizi davet ettiler biz gideceğiz inşallah. Annesi ablaları herkes çok iyi Allah’a şükür. Ama yengesi biraz fena gibi. Haftaya söz olcak nasipse. Bana dün elbise modelleri atmış yengesi. Birde benim için pazarlık yapmış fiyatta. Ben beğenmedim elbiseyi. Bu pahalı bunu al dedi. Bende, yok abla evde olacak söz için o kadar pahalı almam x’e kıyamam dedim. Açtı ağzını yumdu gözünü. Sözde nişanda her şeyi kız karşılarmış. Hem erkeğe hem kıza kıyafeti kız tarafı alırmış. Onun kardeşinde ve onda da öyle olmuş. Birde kayınbabam yeni ameliyat oldu pek bir şey isteme durumları yok dedi. Bende erkek arkadasım zaten ailesine dokunmayacak kendisi birikim yapmış bugünleri düşünerek dedim. Salı günü ablası annesi gelecekmiş sözde ne alalım ne yapalım diye. Bu konuda da onları karıştırma kendiniz halledin dedi. Bu arada onların bu konuşmadan haberi yok ben kendi fikrimi söyledim ben zaten zurnanın zırt dediği yerdeyim dedi. Ablası annesi gerçekten özenen insanlar. Yengesi neden böyle şeyler söylüyor dünden beri sinirim bozuldu. Bu konuşmadan erkek arkadaşıma bahsedeyim mi ?
Onlarin haberi falan yok demis ya benim aklima onlar soyletti de boyle de mi dediler acaba diye geldi

tabikide erkek arkadaşına söyle ayrıca fazla kibar konuşmuşsun ama sende haklısın insan ne diyebiklirki o anda ...ayrıca dediği doğru yengen zurnanın zırt dediği yerde ( o ne demekse) yani o en son konuşacak kişi bile olmamalı baya hadsizmiş....

Benim bildiğim de hani kız-erkek tarafı vırt zırt olayı olacaksa, söz nişan kızdan, kına düğün erkekten filan denir.
Ama sorun şu ki müstakbel eş ile anlaşmışsınız, müstakbel kv, görümceler filan bi şey demiyor da, yenge kim oluyor? Naalaka? Ona mı düşmüş tasası?

Onlarin haberi falan yok demis ya benim aklima onlar soyletti de boyle de mi dediler acaba diye geldi
Haberleri olmadığına Emin’im çünkü onları hiçbir şeye karıştırma dedi yengesi . zaten bize bu konuyu konuşmaya gelecekler ve erkek arkadasım öyle bi adet yok her şeyi tabiki siz karşılamayacaksınız dedi bence sırf hasetliğinden

Benim bildiğim de hani kız-erkek tarafı vırt zırt olayı olacaksa, söz nişan kızdan, kına düğün erkekten filan denir.
Ama sorun şu ki müstakbel eş ile anlaşmışsınız, müstakbel kv, görümceler filan bi şey demiyor da, yenge kim oluyor? Naalaka? Ona mı düşmüş tasası?
bizdede öyledir söz nişan kına kıza ait ama a dan z ye değil. Kendi kardeşinden örnek veriyor 10 bin para harcamışlar 600 tl parfüm almışlar her şeyi yapmışlar. Bu kadar da yapamam sanırım

tabikide erkek arkadaşına söyle ayrıca fazla kibar konuşmuşsun ama sende haklısın insan ne diyebiklirki o anda ...ayrıca dediği doğru yengen zurnanın zırt dediği yerde ( o ne demekse) yani o en son konuşacak kişi bile olmamalı baya hadsizmiş....
Evet malesef kibar konuştum ilk günden hır gür cıkmasın kötü olmayayım diye. Yani beni karıştıran yok diyo ablaları da ona fırsat vermiyor saiolsun koşturuyorlar ama yine de karışıyor susmuyor ya

Çok basit hesaplar peşinde birisi. Uzak dur yerini bildir..

Erkek arkadaşına anlat ama "kimseye anlatma içten pazarlıklı biri. mesafeli olmakta fayda var. sen de bizimle ilgili şeylerde detay verme geciştir haberi olmasın ki karışamasın" de..
Sen de arayınca veya yazınca geciştir tabi..

Çok basit hesaplar peşinde birisi. Uzak dur yerini bildir..

Erkek arkadaşına anlat ama "kimseye anlatma içten pazarlıklı biri. mesafeli olmakta fayda var. sen de bizimle ilgili şeylerde detay verme geciştir haberi olmasın ki karışamasın" de..
Sen de arayınca veya yazınca geciştir tabi..
Harikasınız ben diyeceğim derken buldum çok net bir şekilde böyle diyeceğim

bizdede öyledir söz nişan kına kıza ait ama a dan z ye değil. Kendi kardeşinden örnek veriyor 10 bin para harcamışlar 600 tl parfüm almışlar her şeyi yapmışlar. Bu kadar da yapamam sanırım

Yazık günah ya, kullanılmayacak gereksiz şeyler alınıyor bir de, boşu boşuna masraf inan. Onun yerine balayına, gezmelere, anı biriktirmeye yatırım yapın. Cidden şimdiki aklım olsa düğüne bile o kadar masraf ettirmezdim. Bizde aileler zaten tanıdık olduğu için, dedik hani bohça mohça yok bir sürü tören birbirimizi uğraştırmayalım, söz olsun evde, sonra işte kınası düğünü tamam dedik, söz kesilirken de nişan kabul ettik zaten öyle geçtik. Düz bir elbise almıştık hatta, akşam şık bir yemekte giyilecek cinsten, abiye filan evde tuhaf olurdu. Fotoğraf çekimine de eski abiyelerimden birini giydim, eşim de eski takımlarından birini giydi öyle hatıra olsun dedik.

Siz neyi nasıl istiyor, kararlaştırıyor, bütçeniz el veriyorsa öyle yapın. Fikir de alın kvden annenizden çiğnemeyin elbette ama diğerlerini karıştırmayın. Elti kim allasen? Niye anlatıyor bunları sana, niye dinliyorsun ki? "Ne kadar harcadık onu mu tartacağız Allah aşkına, lütfen bu muhabbeti kapatalım, hoşlanmıyorum" deyip geçin, mesafeyi baştan hissettirin. Yoksa düğün müğün iyice salça olur,perşembenin gelişi çarşambadan, ona göre.

Bide gitmiş pazarlık yapmış fiyatta anlaşmış. İnternetten al ucuz diyor. Bende güvenemem ben internetten hem pahalısına ucuzuna bakmayacağız artık dedim. Bide ayakkabı topuklu al mutlaka, topuklu giymeyen kadın mı olur dedi. Bende ben topuklu giyemem sevmiyorum dedim sert bir şekilde. Saygı duyarım dedi. Ağzının payını alıyo ama susmuyor yine de. Öyle bi arsız
arsız insanla baş gelemessin muhattap olma en güzeli.. benim eltimde böyle arsızdı.
1 bucuk yıldır görüşmüyorum dünya varmış
bu kadın yarın eşinin ailesi ilede açar aranı demedi deme sen bu kafadan devam edersen

Bencede şimdi konu sahibine baştan yapılmasını engelliyor deli
var öyle manyaklar.. benim eltimde böyleydi. gerci müdahale edemedi ama sonradan neler yaptı.. arsız olunca ne söylersen söyle baş gelemiyorsun en güzeli muhattap olmamamk yoksa konu sahibinin başı cook agrır.

Bana perde alınacaktı eltim denilen şahıs da başka şehirde yaşıyor
whatsap pdan perde modelleri göndermiş bana..
bu ne dedim ? burda ucuz oralarda pahalıdır kv borca sokmayın sık pile yaptırmayın sen begen ben diktiriyim demez mi :KK53:
sana ne benim perdemden dedim . sana mı kaldı karısma benim evime dedim sustu :KK53: var yani böyle manyaklar..

var öyle manyaklar.. benim eltimde böyleydi. gerci müdahale edemedi ama sonradan neler yaptı.. arsız olunca ne söylersen söyle baş gelemiyorsun en güzeli muhattap olmamamk yoksa konu sahibinin başı cook agrır.
Bencede sana katılıyorum. Ya iyiki benim eltim yok tek gelinim gerçi 3 görüncem var onlar iyiler birisi çok patavatsız ona da he diyorum yada lafı veriyorum

Bana perde alınacaktı eltim denilen şahıs da başka şehirde yaşıyor
whatsaap dan perde modelleri göndermiş bana..
bu ne dedim ? burda ucuz oralarda pahalıdır kv borca sokmayın sık pile yaptırmayın sen begen ben diktiriyim demez mi :KK53:
sana ne benim perdemden dedim . sana mı kaldı karısma benim evime dedim sustu :KK53:
Ohhhh ne güzel demişsin ya :halay:

Ohhhh ne güzel demişsin ya :halay:
başka türlü baş gelinmiyor bu arsızlar la bacımm ohoo daha neler yaptı bir bilsen sonra kestim iletişmi yok saydım kafam rahatladı yemin ederim ya..
onunla mı ugrşaacam..
burda elti görümcesi ile ugrasan kişilerede üzülüyorum bir haklarından gelemiyorlar. halbu ki çok basit. basitmiş yani :KK53: ben gec kaldım başkaları geç kalmasın evlennce daha kötü oluyor birde.

Ona bir şey alınmamış olması onun açısından üzücü olabilir elbette ama sizin suçunuz değil bu sonuçta. Siz en iyisi hiç bir şekilde muhatap olmayın onunla yoksa başınız daha çok ağrır.

Sen duruşunu bozma tanıdıkça çıkar bunun sebebi. Belki zamanında o istedi almadılar falan fesatlanıyordur. Çok takma akışına bırak.
Benim kaynım şimdi evlenecek olsa eltime söylemek isteyecegim ilk şey herşeyi eksiksiz ve en güzelinden aldır olurdu mesela. Ama der miyim orası ayrı... Çünkü ben de hep salağa yattılar. Ben de durumları yok falan dedim ses etmedim ama durumları benim zannettiğim kadar kötü değilmiş. Sonradan öğrendim. Almadılar kıymet bilseler o bana yeterlidi ama kıymet de bilmedikler.
Yani bana bir sebebi vardır gibi geldi. Sen onu pek takma akışına bırak. O zamanla belli eder kendini

Back
X