Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Kayınvalide elti adayına sizi çekiştirmiş olabilir çünkü kız durup dururken sizisilmez kaynananiz ikili oynuyor bence

Bence elti gereksiz bir samimiyet kuruyor kv ile, geldiğinde falan çok üstüne düşüyor, işlerine yardım ediyorsa, kv ister istemez sizle kıyaslıyordur. Soğukluğu da o yüzdendir.

gerçekten eltiniz olsa da bundan sonra görüşmeyin bence. O kaleyi içten fethedip seni kale almıyorum sen kimsin demek istemiş bence. Onun derdi öbürlerine yaranmak sen işine yaramazsın çünkü sende gelinsin :) yemekleri ayırın görüşme sürelerini azaltın ya da kısa tutun. Tribi de yersiz. 10 yaşında sanki. Ağırlığı yok belli ki.

Hayır maddi durumdan değil canım.Bugün evimde yaptım yedik.Kayınvalidem sanıyor ki ben yemek için mecburen gidicem alttan alıcam yok yapmıcam bu defa yeter gerçekten..
heh aynen böyle
o zaten yarın öbürgün arayacak sizi veya eşinizi o zaman gerekeni konuşursunuz

Kız sizinle tanışmak istiyormuş ama siz numarasını alıp msj atmışsınız. Bırakın o atsın en başta yanlış yapmışsınız zaten.
Kv niye triplendi ben anlayamadım orayı

Gerçekten öyle arada daha bir yüzük yok bana o kız için soğuk davranıyor.Çağırmış olsaydı gitmeseydim hadi dicem.Kızdaki yüzsüzlük zaten benimle konuşmuyor ama dugun videomu izlemek istiyor..
Düğün videonuzu izlemeyi isteme sebebi size ne takıldı görmek için. Tehlikeli bir tip uzak durun sakın muhatap olmayın.
Kv niz de ayıp etmiş, gitmemek de haklısınız. Bir daha da ne oldu anne diye sormayın hem suçlu hem güçlü

Ben ve eşim kalabalık daha güzel diye böyle tercih ediyorduk ama fazla yakınlık iyi değilmiş bunu anlamış oldum..
Değil kesinlikle. ne kadar iyi olursanız olun, anlaşırsanız anlaşın, çok muhabbet tez ayrılık getirir, bizzat yaşadım. Uzak olun tatlı olun :)

Back
X