Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Anlatmadığınız başka olaylar olmuş gibi kız niye kendisi istediği halde görüşmeyi numaranızı durup dururken silsin ki anlamadım.. Kaynana neden haber vermiyor ha telefonda ne kadar konuştukları falan sizi ilgilendirmez de, kız başka şehirden geliyor kaynanan da nasıl kalıyor daha söz falan yoksa ailesi nasıl yolluyor kahvaltılar yemekler yeniyor o evde kalmasını da anlamadım. Neden yüzleşmediniz beni neden sildin diye mesela? kız hakkında konuştuysanız o kulağına gitrmiş olabilir mi kaynınız annenize anlatmış olabilir mi yani siz eşinize birşey deyip o da kardeşine dediyse. Şimdidem eşinizde sizde kıza bilenmişsiniz ama şehir dışında kız durup dururken size neden öyle davransın kız içeride onu muhatap almıyorsunuz diret mutfağa gidip makine boşaltıyorsunuz yemek yenecekken hem de garip
Yazdıklarımı iyi okumadığınızı düşüyorum.Kız günü birlik gelip gitti.Ben kayınvalideme ertesi günü gittim yani o kız çoktan gitmişti öyle söyliyim..Takıldığım noktayı defalarca kez yazdım anlatmadığım bir nokta da yok bu kadar..

sankı tek dunyanız kaynanız ve eltınızmıs gıbı bence cok abartmıssınız ve ıtıraf etmesenız de kaynanızın o kızla zaman gecırmesını kıskanıyorsunuz bence. Nıye bu kadar olaylara dahıl olmak ıstıyorsunuz kı. bırı benle tanısmak ıstıyorsa alır numaramı arar ve bulusur. siz daha kızla bır kelıme etmeden hep baskalarından duydugunuz laflarla hareket etmıssınız. kız sızle tanısmak ıstemıs bakın mıs! belkı kız ıstemıyor daha arada resmı bır bag yokken sızle muhattap olmayı ama kaynananız sıze oyle lanse edıyor olabılır. Sız sadece baskasından duydugunuz lafla numarasını alıp msj atmıssınız. kızın sizin numaranızı sıldıgını nerden anlıyorsunuz takıp mı edılıyor ılla gırıp bakmak lazım boyle seylere ben hıc bılmem mesela kım benı sılmıs felan yanı sız bu kızı kafaya takmasanız boyle stalklamazdınız. ayrıca numaralar gıtse sevgılımın abısının esını gectım has eltımle ayda yılda bır gorusum aklıma gelıpte esıme aa numarası neydı dıye eklıcemı sanmıyorum. herkes sızın gıbı ıc ıce aıle bagı olmak zorunda degıl. kendınızı neden bu kadar onemsedınız cıdden anlamadım. ayrıca kızla ıletısım kurmak ıstıyorsanız nıye cagırılmayı beklıyorsunuz. arayın kaynınızı kız arkadasın ve senı yemege beklıyorum gelırsenız sevınırız desenız cok mu zor yanı. saglıklı ıletısım yerıne dedıkodudan beslenen bır olaylar zıncırı olmus.
Olaylara dahil olmak istediğim falan yok asla da kıskanmıyorum ben kayınvalidemi neden kıskaniyim ki beni sevse ne olur onu sevse ne olur?? Ben gördüğüm tavıra üzüldüm hepsi bu.Lütfen olayı anlamak istediğiniz gibi anlamayın.

Kaynananız altın kaplama mı paylaşamıyorsunuz?
Boşverin, siz adım atmışsınız kız kendini hint kumaşı sanmış. Yarın elticiğiniz sızlanırsa sizin mesafeniz konusunda, diliniz olur "zamanında yaptım, bunu bunu yaptın." der geçersiniz.
Ayrıca kaynananız da 2 gün önce tanıdığı kızla gelinini çekiştirip, onu kayırıyorsa üzgünüm kaynanaya karşı olan aşkınız platonik.
Kayınvalidem ben iki aylık evliyken arkamdan konuşmuş insan hersey bekliyorum gerçekten..

Gerçekten çok tuhaf insanlar var. Daha nişanlı bile değil tutmuş sizin videonuzu izlemek istiyor sizi içten içe kıskanıyordur. Size takılan altını salonu falan görmek istemiştir kendisi evleneceği zaman ona daha az şey yapmaya kalkmasınlar diye. Ayrıca saatlerce ne konuşur insan ben 1.5 yıllık evliyim kv demle daha 10 dk konusmamisimdir
Boşverin kvnize yemeğe de gitmeyin her zaman.
Hiç gitmicem yemeği geçtim.. Ben kayınvalidemi hiçbir zaman bu kadar aramadım hoşuna gidiyor bence içten içe de kıyaslıyor bizi.

Ayyy hic umursama dertsiz basina dert mi aryosun aramassa aramasin konusmazsa konusmasin kv konusursada konussun belliki yaranmaya calisiyo niye umursuyosun ki basit seyler bunlar kocana evliligine evine odaklan boverrr
Öyle yapıcam bundan sonra

Merhaba, yazdıklarınızı okudum. Haklısınız. Tavrınız çok normal.
Kayınvalidenizin size yaptığı trip yüzünden dolmuşsunuz.
Sadece tek hatanız var. Kayınvalidenizi aşırı düşünüyorsunuz ve çok yüz göz olmuşsunuz.
Araya kesinlikle mesafe koymanız lazım.
Sonuçta siz ve eşiniz bir ailesiniz. Bağımsız olmalısınız.
Her yemekte kayınvalidenize gitmenize gerek yok ki. Bu olaydan sonra zaten tavrınızı belli etmişsiniz.
Zamanla düzene girer.
Yakın olduğunuzdan dolayı yine de az da olsa iyi geçinmeye bakın...

Eltin olmayan kıza gelirsek tam bir yapmacık. Böyle tipleri iyi bilirim aileye girmeden önce melek rolünü oynarlar.
Kuzenimin eşinden biliyorum. Kayınvalidesinin (yani yengemin :) ) evinde temizlik yapmıştı o derece :KK70:
İlk iyi geçinirler. Evlendikten sonra şeytana dönüşürler.
İlerde kayınvalidenin suratına bile bakmaz.
Eşiniz de o kızdan rahatsız oluyorsa düzgün bir şekilde kardeşine düşüncesini iletebilir. Çamur at izi kalsın derler ya ...
Size karşı da terbiyesizlik yapmış. Eğer karşılaşırsanız ona buz gibi olun. Sonuçta evlenmemiş. Daha eltiniz bile olmamış.
Hatta ben olsam kızı gördüğüm yerde laf sokuştururdum.
Umurunuzda olmasın. Hatta bir gün telefonla sizi ararsa, cevap vermeyin.
Karşılaştığınız yer de neden cevap vermedin derse de bahane uydurursun.
Tam duygularıma tercüman çok sağolun gerçekten yorumunuz için beni anlayanlar da var.

Olaylara dahil olmak istediğim falan yok asla da kıskanmıyorum ben kayınvalidemi neden kıskaniyim ki beni sevse ne olur onu sevse ne olur?? Ben gördüğüm tavıra üzüldüm hepsi bu.Lütfen olayı anlamak istediğiniz gibi anlamayın.
Evet ben de tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum zaten “sevse ne olur sevmese ne olur” dert etmeyin hayatınıza bakın buna üzülüp zaman harcayacağınıza kaliteli zaman geçirebileceğiniz insanlarla iletişimde kalın.

Hatamın olmadığını tabiki biliyorum.Ben neyin tribini yaptığını bildiğim için özellikle sordum bana deseydi ki gelmediniz çağırmadın dicektim ama sebebini söylemedi moral bozukluğunun..

Kimse işiteceği sözü bile bile cevap vermez. Kendi hatasını bildiği için size cevap vermemiştir ki kendisi bunu hata olarak bile görmüyordur. Bence sessiz ve uzak kalın siz böyle yaptıkça kendisi kıvranacak ve size gelip neden böyle yaptığınızı soracaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca elti adayınızı suçlamayın bütün mesele kayınvalideniz ki bu anne babanızda olabilirdi. Çocuklar kardeşler arasındaki dengeyi anne baba sağlamalı. Birine gidip diğerini, diğerine gidip ötekini çekiştirirlerse kardeşler iyi anlaşamıyor maalesef.

Merhaba herkese.Siz tecrübeli evlilerden yorum bekliyorum..Yaklaşık 2 yıldır evliyim ve bu süreç içerisinde beni sinir eden durumdan bahsetmek istiyorum.Eşimin erkek kardesinin sevgilisi var henüz yüzük falan yok.Daha yeni evli olduğum zamanlar giderdim kayınvalidemin yanına elti adayım arardı saatlerce konuşmalar.. Neyse kendisi il olarak uzakta oturuyor bizden bir kere geldi ve kayınvalidem beni kesinlikle aramadı bende gitmedim.Evlerimiz kayınvalidemle cok yakın ve birlikte yemek yiyoruz.Bu kız bizim düğünümüze geldi benimle hiçbir şekilde konuşmadı tebrik de etmedi neyse dedim belki kalabalıktan fırsat bulamamıştır.Kendisi benimle konuşup tanışmak istiyormuş bende aldım numarasını mesaj attım bir iki defa konuştuk.Sonra baktım ki numaramı silmiş..Bende sildim ve hiçbir sekilde muhabbetimiz yok kendisi kayınvalidemi arar konuşur benim yanında oldugumu bildiği halde bir kere selam soylemedi kac defa yakınlık gosterdiğim halde.. Asla yakın olmak gibi bir çabam da yok ama şimdi anlatıcağıma anlam veremediğim için sizlerle paylaşmak istedim.

Bu kız dün yine gelmiş ve kayınvalidem bize soylemedi bir gun oncesinde bana sarma saralım dedi o kız geliceği içindi kesin.Eşim annesiyle telefonda konuşunca oğrendik o kızın geldiğini ve bizim dugun videomuzu izlemek istiyormuş.Eşim de kendisinden hoşlanmıyor gerçekten cok değişik bir kız sevgilinin annesiyle saatlerce ne konuşabilir bir insan anlamıyorum kayınvalidem kapatmak istiyor bazen kapatmıyor o derece..Kayınvalidem beni hiçbir sekilde arayıp o kızın geldiğini soyleyip gelin demedi kahvaltılar yapmışlar birlikte.İnanın hiç umrumda değil ama bugün gördüğüm surat malasef ki...Akşam hiç gitmeyi düşünmüyordum eşimin ısrarıyla gittik kayınvalideme yemek ısıtıyordu napıyorsun anne dedim cevap bile vermedi.Sonra geldi yine mutfağa iki yabancı gibiyiz bende bulaşık makinesini boşaltıyorum bir yandan.Anne moralin mi bozuk dedim biraz dedi neden diye sordum cevap vermedi.Yemeği goturdu içeriye gelmiyor musun dedi yemicem tokum dedim evime geldim.Sinirimden ağlıyorum ben kırgınım ama o bana trip yapıyor.Neyin tribini yapıyor anlamış değilim.Çağrılmadığım yere neden gidiyim ki şu an sözlü veya evli olsalar inanın bir sey demicem..Eşime söyledim ben artık orda yemek yemem ve gitmem dedim.Sizce haklı değil miyim yorumlarınıza çok ihtiyacım var siz olsanız tavrınız nasıl olurdu??
Basit bir durum bence en iyisi fazla samimi olmamak benim düşüncem kaynın sevgilisini size karşı dolduruyor Yani bunu bilinçsizce yapıyor da olabilir o da sizden hoşlanmıyor olabilir söz nişan basit seyler eğer aileye yemeğe kadar geldiyse konu zaten o ilişki ciddiye binmiştir boşa trip atmayın meseleyi haklılık olarak düşünmeyin kayınvalidenizle atanıza mesele koymak arkadaşla aranızla meşelide koymaya benzemez

Hiç bilmiyorum eşim annesini aramamış olsa geldiğinden haberimiz yok o şekilde öğrenmiş olduk.Neymiş o kız gelmiş düğün videosunu izlemek istiyormuş saçmalığa bak.Kayınvalidem beni arayıp hadi gel gibisinden söylese düğün videosunu izlemek istiyormuş dese anlarım..

bütün olayların içerisinde en saçması kızın düğün videonuzu izlemek istemesi zaten. acaba size ne yapıldıysa ona göre daha fazlasını istemek için mi ? yani tavır abes olduğundan ben de uçuk şeyler düşündüm.

Geliceği bizden sır gibi saklanıyorsa bende gitmem tabi ki.Siz olsanız düğününüze gelen tebrik etmeyi bir kenara bırakıyorum tek kelime etmeyen numaranızı silen elti adayınızın yanına gider miydiniz??
niye gitmediniz demiyorum ki. Her gün gidip o gelince gitmediğinize bozulmuştur kv diyorum. Kendince çocuklarının arası iyi olsun istiyordur, eltilerin anlaşamamasına kızıyordur. Trip sebebi bu olabilir sadece demek istedim.

Hiçbir yakınlığım olmadı kendisiyle olmasın da mümkünse..
Kayinvalideden bir süre uzak durun demek istemiştim, hergün görüşmeye gerçekten gerek yok. Hergün görüşünce böyle problemler çıkıyor. Uzak olsun tatlı olsun derler

Merhaba herkese.Siz tecrübeli evlilerden yorum bekliyorum..Yaklaşık 2 yıldır evliyim ve bu süreç içerisinde beni sinir eden durumdan bahsetmek istiyorum.Eşimin erkek kardesinin sevgilisi var henüz yüzük falan yok.Daha yeni evli olduğum zamanlar giderdim kayınvalidemin yanına elti adayım arardı saatlerce konuşmalar.. Neyse kendisi il olarak uzakta oturuyor bizden bir kere geldi ve kayınvalidem beni kesinlikle aramadı bende gitmedim.Evlerimiz kayınvalidemle cok yakın ve birlikte yemek yiyoruz.Bu kız bizim düğünümüze geldi benimle hiçbir şekilde konuşmadı tebrik de etmedi neyse dedim belki kalabalıktan fırsat bulamamıştır.Kendisi benimle konuşup tanışmak istiyormuş bende aldım numarasını mesaj attım bir iki defa konuştuk.Sonra baktım ki numaramı silmiş..Bende sildim ve hiçbir sekilde muhabbetimiz yok kendisi kayınvalidemi arar konuşur benim yanında oldugumu bildiği halde bir kere selam soylemedi kac defa yakınlık gosterdiğim halde.. Asla yakın olmak gibi bir çabam da yok ama şimdi anlatıcağıma anlam veremediğim için sizlerle paylaşmak istedim.

Bu kız dün yine gelmiş ve kayınvalidem bize soylemedi bir gun oncesinde bana sarma saralım dedi o kız geliceği içindi kesin.Eşim annesiyle telefonda konuşunca oğrendik o kızın geldiğini ve bizim dugun videomuzu izlemek istiyormuş.Eşim de kendisinden hoşlanmıyor gerçekten cok değişik bir kız sevgilinin annesiyle saatlerce ne konuşabilir bir insan anlamıyorum kayınvalidem kapatmak istiyor bazen kapatmıyor o derece..Kayınvalidem beni hiçbir sekilde arayıp o kızın geldiğini soyleyip gelin demedi kahvaltılar yapmışlar birlikte.İnanın hiç umrumda değil ama bugün gördüğüm surat malasef ki...Akşam hiç gitmeyi düşünmüyordum eşimin ısrarıyla gittik kayınvalideme yemek ısıtıyordu napıyorsun anne dedim cevap bile vermedi.Sonra geldi yine mutfağa iki yabancı gibiyiz bende bulaşık makinesini boşaltıyorum bir yandan.Anne moralin mi bozuk dedim biraz dedi neden diye sordum cevap vermedi.Yemeği goturdu içeriye gelmiyor musun dedi yemicem tokum dedim evime geldim.Sinirimden ağlıyorum ben kırgınım ama o bana trip yapıyor.Neyin tribini yapıyor anlamış değilim.Çağrılmadığım yere neden gidiyim ki şu an sözlü veya evli olsalar inanın bir sey demicem..Eşime söyledim ben artık orda yemek yemem ve gitmem dedim.Sizce haklı değil miyim yorumlarınıza çok ihtiyacım var siz olsanız tavrınız nasıl olurdu??
Ruh hastalari...Sen de aynen tripli ol niye yemegi beraber yiyorsun ki eltin gelmeden elti olmus kv ondan cekecek haberi yok simdi kv ona lazim peki sonrayi dusuno muz

Seviyordum ama içimde bir şeyler koptu sanki çok kırıldım.Ciddidir heralde uzak yerden geliyor iki defadır kayınvalidemi her gün arıyor hiç aksatmadan fln..
Belli olmaz yine de
Ama gercekten de yaptığı davranış çok Kırıcı.
Yerinizde bende olsam aynı şeyleri hissederdim.
Eşiniz ne diyor bu konuda ?

Ben olsam kizla hic konusmam, konusursam da merhaba merhaba ama soguk sekilde. Kv de sormayin anne noldu falan diye mademcevap vermiyor . Cevap vermediyse sorunuza yanindan kalkin. Bir de hiç kendinizi uzmeyin. Esinize de ben onlara gitmem demeyin bence. O giderse siz de gidin.

Bir de kendinizi fazlaca doldurup kötü enerji yüklemeyin Kv yanında da ister istemez böyle davranırsınız normal doğal ama mesafeli oluverin.

Back
X