Daha eltim olmadan yaşadığım sorunlar

Can sikacak bir durum yok zaten sende normal olani fazlasiyla dusunup yapiyorsun belli.. daha evlenecekler falan da filan.. sessiz kal canim zaten kayinvalidenin bu gelin adayindan pek mutlu sayilmaz hal ve hareketleri onu gosteriyor. Bir aileye resmi sekolde girsin o zaman gör. Kayinvaliden sana dönüs yapar hatta oturur karsilikli elestirirsiniz onu :)
Canım o kadar memnunmuş gibi anlatıyor ki her defasında ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum tabi..

Ben 1 yıl içinde 3 telefon değiştirdim ve numaraların hepsi silindi, herkesten tekrar numara almak zorunda kaldım, eltiniz de alabilirdi numaranızı, tabi değer verseydi alırdı
Bende anlamıyorum değer vermiyor videoyu izlemek istiyor..

Ay valla al benimkini vur seninkine.
Ben boşverdim napıosa yapsın alık.

Hayat tuhaf insanlarla dolu ya. O kız yağlayıp ballıyrdur kaynananı. Benim kaynanam öyle değil. Kaynımın sevgilisi var ama aramaz konuşmazlar. Kaynanam tanışmak istiyor tabi varsın tanışsın. Ben ona çok iyilik yaptım söylemicem şimdi neler yaptığımı başına kalkmak istemem. Onu severse ona gitsin beni severse bana gelsin. Ne hali varsa görsün. Benim annem bana yeter. Kaynanamda eşime yeter. Ben saygısızlık yapmam ama karışmam da yani. Sende karışma bence. Sevmiyorsan o kızı kaynanan o kız için yardım istediğinde kıvır sende amannn
İstediği kadar sevip değer versin umrumda değil ben gördüğüm tavıra üzüldüm..

Aman arkadaşım bu da yeni bahane bence numaralarim silindi diyorsun tamam kafana göre sil

Ulaşmak isteyen her türlü yol bulur
Kayinvalideden alabilir
Konu Sahibi elti adayın çok fena uzak durmani tavsiye ederim

Dipnot.sizi tenzih ediyorum
Bence de numarasını değiştirmiş olan insan sildiğini düşünmesin diye kv den isteyebilirdi ama o gerçekten sildi eminim..

Çok sıkıntılı bu elti olayları ya ben de hiç sevmiyorum günahım kadar bile sevmiyorum.Ama kayınvalidem ayrım yapmıyor aramızda neyseki çorap alır ikimize alır ruj alır ikimize alır. Ben büyüğüm bana ablalık yapacaksın o küçük der ona da o büyüğün saygısızlık etmeyeceksin aileyiz güzelce geçinip gideceğiz der herşey kayınvalide bitiyor.Sonuçta bizler gençleriz onun tecrübesi yaşanmışlığı var ölüp gidecekler ailesini bizler büyütüp çoğaltacağız böyle yaparak eline geçecek ki anlamadım.Ne öğretirse öyle gider hatırlatın ona bunu. Sizileri biri birinize alıştırıp elti değilde abla kardeş olun diye yol göstermesi gerekirken yaptıkları hiç sağlıklı değil.
En güzel tesbit gerçekten :KK9:Orta yolu bulamıyor ben demiyorum ki konuşmasın sevmesin birkaç kişi benim kıskandığım yorumunda bulunmuş..Ama bana o kızın geliceğini söylemeden sarma sardık ne kadar tuhaf bir sey bana gore.. Aramadı aramasın ama neden bu trip onu anlamıyorum gerçekten..

Aslında yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor. Her gün yemeğe gidip elti geldiği zamanlar gitmediyseniz kv buna kırılmıştır. Elti masum demiyorum, kimsenin içini bilemeyiz.
Geliceği bizden sır gibi saklanıyorsa bende gitmem tabi ki.Siz olsanız düğününüze gelen tebrik etmeyi bir kenara bırakıyorum tek kelime etmeyen numaranızı silen elti adayınızın yanına gider miydiniz??

O kız sizin eltiniz dahi değil sizin söylediğiniz gibi niye bu kadar dert ettiniz kendinize konuşmuyorsa konuşmasın yazmasın aramasın sormasın kaynanada cagirmasin gitmeyi ver çok mu önemli sanki
Takıldığım noktayı anlatamıyorum.Ben çağrılma, gitme meraklısı değilim gördüğüm suratsızlık beni üzdü haketmedim..

öyle gerçekten. videoyu istemesi saçma, size sormak yerine başkasına söylemesi ayrı saçma. yakın durmaması çok güzel. siz de hep mesafeli olun. görüşmeyin, aramayın, soğuk durun. böylece o da sizinle muhabbet kuramasın. kayınvalidenizin küsmesine bakmayın. kendi ayıbını örtmek için. bizim de gelinlerimiz var. hiçbirini diğerinden ayrı davet etmedik.

siz tavrınızı koyun çekinmeden. eşinize de anlatın durumu. yoksa hep onlara özen gösterirken, sizi idare etmek zorunda olan taraf olarak gösterirler.
En büyük şansım eşim annesinin hatasını bildiği için yanımda hep.

Eşim annesiyle konuşurken burda olduğunu öğrendim dedininiz ya arayan kayınvalide miydi eşiniz mi? Kayınvalideniz aradıysa eğer, kızın geldiğini söylediğim halde bak gelmedi diye trip atmış olabilir. Çünkü eğer o arayıp söylediyse sürekli birlikte yemek yiyip gelip güden ünsan olarak davet etmesi gerekmez sizin gitmeniz gerekirdi diye trip atmış olabilir. Ama eşiniz annesini aradıysa ve o sırada öğrendiyseniz haklısınız bozulmakta.

Benim kv dugunumde bile daha sevgili olan eltimi bayagi bir kayirdi. İstememe geldi kinama geldi. Beraber uyudular vs simdi çok guzel tokadi yedi. Zaman sadece birazcik zaman.
Dediğin gibi de olabilir tam tersi de bilemeyiz.Tek bildiğim cok kırıldım eskisi gibi olamam artık.

Eşim annesiyle konuşurken burda olduğunu öğrendim dedininiz ya arayan kayınvalide miydi eşiniz mi? Kayınvalideniz aradıysa eğer, kızın geldiğini söylediğim halde bak gelmedi diye trip atmış olabilir. Çünkü eğer o arayıp söylediyse sürekli birlikte yemek yiyip gelip güden ünsan olarak davet etmesi gerekmez sizin gitmeniz gerekirdi diye trip atmış olabilir. Ama eşiniz annesini aradıysa ve o sırada öğrendiyseniz haklısınız bozulmakta.
Eşim aradı geç saatte uyandık hatta o gün.Öğle yemeği için gitcektik kahvaltı yapmışlar hep beraber eşim öyle dedi..

Bence k.validenize kirilmayin.ben cok farkli dusunuyorum bu konuda.yeni gelin adayi icine sinmemistir ilk gorusmelerde mic mic olmamak icin komple aile ortamina sokmak istememis olabilir.ya da cok yeni oldugu icin.kafasinda birsuru sey vardir.ben de boyle dolu olunca cocuklarima cevap veremeyebiliyorum.hemen oyle uzulup cekmeyin kendinizi.bazi insanlar daha ketum davranir zamanla anlarsiniz zaten
Sizlik bir durum yoktur bence ya kafasi doludur (bir yastan sonra da zor yani onu dusun bunu dusun onun gonlunu yap bunu tani oyyy) uzerinize alinmayin bence:super:
Karakterini o kadar iyi tanıdım ki artık surat yaptığını biliyorum.

İnşallah evlenmezler diyesim geldi.
Kaynın ciddi mi o kızla ?
Inşallah yol yakınken döner.

Kv de ayıp etmiş.
Bence hiç fark etmemiş gibi yapıp doğal davranın
Yemeğinizi de bundan sonra orada yemeyin.
Mesafe her zaman can dır.
Kv yi seviyorsunuz belli ama mesafeyi koruyun.
Seviyordum ama içimde bir şeyler koptu sanki çok kırıldım.Ciddidir heralde uzak yerden geliyor iki defadır kayınvalidemi her gün arıyor hiç aksatmadan fln..

Bazen iyiki eltim yok diyorum 🙄 kayinvalide neden trip atmış, siz niye tribi üstünüze alıp eve gidip ağladınız?

Yemekleri kesinlikle ayrı yemelisiniz, evlenmenin amacı ayrı evlerde, eşinle birlikte ayrı bir aile olmak.. hem bu trip bahane olur ayrı yemek için.

Yalnız elti çok fena ya.. kaleyi içten fethediyor. Elinizi ayağınızı çekin, hatta mümkünse bi süre göruşmeyin.
Hiçbir yakınlığım olmadı kendisiyle olmasın da mümkünse..

sankı tek dunyanız kaynanız ve eltınızmıs gıbı bence cok abartmıssınız ve ıtıraf etmesenız de kaynanızın o kızla zaman gecırmesını kıskanıyorsunuz bence. Nıye bu kadar olaylara dahıl olmak ıstıyorsunuz kı. bırı benle tanısmak ıstıyorsa alır numaramı arar ve bulusur. siz daha kızla bır kelıme etmeden hep baskalarından duydugunuz laflarla hareket etmıssınız. kız sızle tanısmak ıstemıs bakın mıs! belkı kız ıstemıyor daha arada resmı bır bag yokken sızle muhattap olmayı ama kaynananız sıze oyle lanse edıyor olabılır. Sız sadece baskasından duydugunuz lafla numarasını alıp msj atmıssınız. kızın sizin numaranızı sıldıgını nerden anlıyorsunuz takıp mı edılıyor ılla gırıp bakmak lazım boyle seylere ben hıc bılmem mesela kım benı sılmıs felan yanı sız bu kızı kafaya takmasanız boyle stalklamazdınız. ayrıca numaralar gıtse sevgılımın abısının esını gectım has eltımle ayda yılda bır gorusum aklıma gelıpte esıme aa numarası neydı dıye ekleyecegımı sanmıyorum. herkes sızın gıbı ıc ıce aıle bagı olmak zorunda degıl. kendınızı neden bu kadar onemsedınız cıdden anlamadım. ayrıca kızla ıletısım kurmak ıstıyorsanız nıye cagırılmayı beklıyorsunuz. arayın kaynınızı kız arkadasın ve senı yemege beklıyorum gelırsenız sevınırız desenız cok mu zor yanı. saglıklı ıletısım yerıne dedıkodudan beslenen bır olaylar zıncırı olmus.

Back
X