İlk defa gitmeme kararı aldım ve biliyor demiyor haklı buluyor beni.Eşin bisey demiyormu annesinin evine gitmemene sonucta ailesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa gitmeme kararı aldım ve biliyor demiyor haklı buluyor beni.Eşin bisey demiyormu annesinin evine gitmemene sonucta ailesi
Ben kıskanmıyorum asla.Kayınvalidemin ikimize olan tutumundan bahsettim ki bugün bana olan soğukluğunun sebebini anlayabilesiniz diye..Elti sevmem. Hem de hıc sevmem.
Ama, bekleyin de elti aileye katılsın sonra kıskanın.
Kız daha gelmeden baslamıssiniz kıskanmaya. Size zarar.
Hersey bekliyorum o kızdan sinsi..Bu kizdan kötü enerji aldim. Büyü falan mi yaptiriyor. Normalde aklıma dahi gelmez ama sizin konunuzda geldi.
Ah canım o kadar haklısın ki daha eltim olmadan aramızı bozdu ama en az onun kadar kayınvalidem de suclu..Ay daha ortada birşey yokken sevgilisinin anasını arayıp saatlerce konuşan yalakalık eden tipler o kadar sinsi oluyorlar ki
Etrafımda çokça var bu tiplerden
Kvcim kvcim diye peşinden koşarlar
Sen dünyanın işini yap görünmez
O arasın 2 iltifat etsin baştacı olur
Ahahah elti pişmanlıktır
Dugunde vardı canım ama hiçç konuşmadı benimle.Düğün videosu izlemek istemesi de hakkaten tuhaf. Bence sana ne takılmış, gelinliğin nasıl olmuş filan merak ettiği için izlicek![]()
Bu bana ders oldu gitmicem zaten.Yemekleri bir yemek ,sürekli görüşmek icin anlaşma mi ımzaladiniz . Gitmeyin var olam gelini geri plana koymak neymiş anlasin kv nasılsa ilerde tam anlar
Evet kesinlikle kayınvalidem dengeyi sağlayamıyor.Ya araya mesafe koyun, ya da kv ile acik acik konusup karin agrisini sorun. Bence kizin parmagi vardir ama kv de az degil.
İşte soramadım o an o kadar kotu oldum ki napıyorsun dedim cevap bile vermedi şok oldum gerçekten.Neden kv ne sormuyorsunuz neden beni o gelince çağırmıyorsun üstüne bu surat ne diye.
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi kayın aileye.
Şöyle söyleyim kayınvalıdemle bana trıp atabılecegı kadar asla samimi olmadım. Aramızdakı saygıyı daima korudum. Kimi sevdıgı telefonda kiminle konustugu hıc umrumda olmadı. Ben bana olan davranışlarından sorumlu tutarım karsımdakinı. Ötekine Berıkine olan davranışları ilgi alanıma hıc girmedi.Ben kıskanmıyorum asla.Kayınvalidemin ikimize olan tutumundan bahsettim ki bugün bana olan soğukluğunun sebebini anlayabilesiniz diye..
Sinsi dediginiz kizin geleceğini bilseniz de sarma saracagınızı söylediniz az önceHersey bekliyorum o kızdan sinsi..
Ya direk sorun ya da yarin gitmeyin sorunca söyleyin sebebini bu kadar sessiz kalmayınİşte soramadım o an o kadar kotu oldum ki napıyorsun dedim cevap bile vermedi şok oldum gerçekten.
Siz olaya tamamen farklı acıdan bakıyorsunuz.Bakın ben cagrılmaya gitmeye meraklı hiç değilim.Benimle konuşmayan insan neden dugun videomu izlemek istiyor? Ben kayınvalidemin bugün bana olan tutumundan kaynaklı agladım resmen benimle konuşmadı.
Canım goruntulu de aradı aynı numaraydı eminim cunku bu durumu kayınvalideme anlattım numaramı silmiş diye hmm falan dedi sadece yeni hat almış olsa mutlaka soylerdi savunmak adına..
Neden ısrarla izlemek istedi o halde? Kıvanç Tatlıtuğ'un son filmi mi bu ayol elalemin evine gidip izlemek istiyor?Düğünde kendisi de vardı.