arkadaşlar 5 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek istiyoruz eşya alalım taksitler bitsin yavaş yavaş diyoruz ama müstakbel kaynanam durumumuz yok diyip duruyo.Şimdi ise bahane kalmayınca küçük oğlu askerde o gelnmeden bişey yapamazmışız bunu öne sürüyo. sonrada bana gelmiyon gitmiyon diye laf yapıyo brnden gelinlik yapmamı bekliyo bu ne bu ne saçmalık. ben kendimi büyük gördüğüm için gitmiyomuşum lafa bakarmısın hey yarabbimm
arkadaşlar 5 yıllık bi ilişkim var ve evlenmek istiyoruz eşya alalım taksitler bitsin yavaş yavaş diyoruz ama müstakbel kaynanam durumumuz yok diyip duruyo.Şimdi ise bahane kalmayınca küçük oğlu askerde o gelnmeden bişey yapamazmışız bunu öne sürüyo. sonrada bana gelmiyon gitmiyon diye laf yapıyo brnden gelinlik yapmamı bekliyo bu ne bu ne saçmalık. ben kendimi büyük gördüğüm için gitmiyomuşum lafa bakarmısın hey yarabbimm
ayyy ister ısınsın ister ısınmasın okadar sorun varki bıktım artık sevgilimde aşırı dercede herseye karsı iyi niyetli bakıyo neymiş annesi beni tanımak için böyle yapıyomuş. gideyim oğullarını isteyim bariii. ben hiç maddi sıkıntı çekmedim şimdi cekmeyede katlanamam diye düşünüyom ayrılmak istiyorum ama onunda sucu yok bunca yıl katlandı bana kaprisliyim alınganım en ufak seyi sorun yaparım günlerce kafama takarım ama o hep olumlu yaklaştı hep alttan aldı şimdiye kadar bir gün bile küs kalmadık ama bu maddi ve aile sorunları bıktırdı beniayrılmak istiyorum
Eskiden kız evi naz evi derlerdi.
Şimdi oğlan analarında bir naz , bir kapris.
Valla kızlarımız ağırdan alsınlar kendilerini
Bu ne yaa hayret birşey.
Arada resmi bir durum olmadan gidip gelmeyin.
Ne derse desin.
Eşya almasanız bile para biriktirebilirsiniz.
Gelecek için birşeyler yapmaya çalıştıkça sizi cepte görüyorlar herhalde.
Çekemem, katlanamam diyorsanız hiç uğraşmayın bence.
devir değişti canım.şimdi erkek tarafı kıymetli.hep diyorum,kızlar gelip benim oğullarıma dünür olacak
Valla öyle olmuş.
Benim de 1 oğlum var şurdan bir iki taktik kapayım bakayım
Vakti gelince lazım olur:)))
gördüğüm kadarıyla şimdi kızlar çok rahat hareket ediyor.erkekler daha mahçup ve daha çekingen kızlara göre.ortada fol yok yumurta yokken ne işin var erkeğin ailesinin yanında.biraz ağırdan alın kendinizi değil mi
Bende öyle düşünüyorum , kız ağırdan alıcak.
Çabuk elde edilen , çabuk tüketiliyor, kıymeti olmuyor.
Ne kadar zora koşarsa o kadar kıymetli.
Belli tecrübeler edindikten sonra bunlar anlaşılıyor ama iş işten geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?