• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha evlenmeden Sorunlar başladı :(

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
Merhaba arkadaşlar Benim problemim daha evlenmeden başladı ne yazıkki 3 aydır sözlüyüm bayramdan sonra nişanımız olcakken sözlümün ailesi geçen akşam kendisi karşılarına alıp beni istemediklerini bizim mutsuz olacağımızı düşünüyolarmış şaka gibi üstelik başka birini bile önerme cesaretinde bulunuyolar 3 aydır bişey yok ilk başlar hepsi canım cicim şimdi ise böyle düşünüyolar çıldırıcam bi yol ayrımındayım ne ayrılmak istiyorum nede bu söylenenleri yutmak :(:50:

Merhaba arkadaşlar Benim problemim daha evlenmeden başladı ne yazıkki 3 aydır sözlüyüm bayramdan sonra nişanımız olcakken sözlümün ailesi geçen akşam kendisi karşılarına alıp beni istemediklerini bizim mutsuz olacağımızı düşünüyolarmış şaka gibi üstelik başka birini bile önerme cesaretinde bulunuyolar 3 aydır bişey yok ilk başlar hepsi canım cicim şimdi ise böyle düşünüyolar çıldırıcam bi yol ayrımındayım ne ayrılmak istiyorum nede bu söylenenleri yutmak :(:50:

Tövbe Bismillah.Nereden buluyorlar böyle konuşabilme cesaretlerini anlamadım gitti.
Sözlünüz bir şey demedi mi senin ailen ne dedi peki?

tabikide karşı çıktı böyle bişeyin söz konusu bile olamayacağını söylemiş ben aileme söylemedim ben söylersem eğer herşey biter tamamen

tabikide karşı çıktı böyle bişeyin söz konusu bile olamayacağını söylemiş ben aileme söylemedim ben söylersem eğer herşey biter tamamen

Söyle canım sen yinede eğer başka zaman duyarlarsa sane daha çok kırılırlar.Bak şimdiden böyle saklarsan ailenden karşı taraf aileni hiç saymaz.Ne demek kızlarını beğenmemek başka kızı tavsiye etmek.Eminim bu lafın üzerine annenin de babanın da diyeceği bir çift güzel cevabı vardır.

Bence aileniz bilmeli. Sonra pisman olursunuz. Aileme o gun herseyi deseydim bunlari cekmek zorunda olmazdim dersiniz allah korusun. Netucede hersey olacagina varir hakkinda hayirlii. Boyle insanlardan kurtulursyn bakarsin.. ailene soyle. Sozlun nasil biri. Ne diyor

bence bunu ailene söylemelisin.istenmeyen gelin konumundasın.ne biçim aile bunlar ya, ne kadar vicdansız insanlar.sözlün ayrılmak istemediği halde ailesi niye ayrılmanızı istiyo? hemde bunu sadece sana söylüyolar? bi de onlarla herhangi bi münakaşanız oldu mu?

Söyle canım sen yinede eğer başka zaman duyarlarsa sane daha çok kırılırlar.Bak şimdiden böyle saklarsan ailenden karşı taraf aileni hiç saymaz.Ne demek kızlarını beğenmemek başka kızı tavsiye etmek.Eminim bu lafın üzerine annenin de babanın da diyeceği bir çift güzel cevabı vardır.

mutlaka söyleyecekleri vardır ama dediğim gibi zaten çok mantıklı bulmadıkları biriyle bi yola giriyorum böyle birşeyi konu edersem dahi tepkileri kaçınılmaz olur ben bi evin bi kızıyım böyle bi durumu bilseler düşünemiyorum herşey tamamen biterr.
sözlümün bana olan düşkünlüğüne katlanamayan bi kayınvaldem var ve kayınpederim dahil herkese mutlu olamıcamız konusunda dolduruyor ve sonucunda kayınvaldem kayınpederim abisi ve eşi oturup bu konuşmayı yapıyolar ve inan vazgeçirmek için neler neler söylememişler bütün akrabaları nasıl olduda bu çocuk bu kadar uslandı nasıl seni buldu derken kayınvaldem ben yakıştıramıyomuşş oğluna 30 yaşında gösteriyomuşum daha iyilerine layıkmış şokk geçiriyorum resmen şokkk

sözlüne göre baskın karakterde misin?
ya da sinirli misin?

kendini bilmezler için takmaya değmez fakat ailen bilsin bu durumda senin arkanda birilerinin olduğunu bilsinler densizler.:34:

onlarla mı evlenecekmişsin? hiç takma sözlün arkandaysa kudursunlar

Bence aileniz bilmeli. Sonra pisman olursunuz. Aileme o gun herseyi deseydim bunlari cekmek zorunda olmazdim dersiniz allah korusun. Netucede hersey olacagina varir hakkinda hayirlii. Boyle insanlardan kurtulursyn bakarsin.. ailene soyle. Sozlun nasil biri. Ne diyor

bunları bana anlatamazlar sözlüm artık iyice daralmış durumda iken anlattı bana bi destek görmek için her ne olursa olsun ayrılmıcamızı söyledi

Aaaaaa:53: Neden mutsuz olacakmışsınız peki gerekçe gösterebilmişlermi? Oğulları kendi sunduklarıyla evlenip mutsuz olsa kime nasıl hesap verecekler acaba Allah islah etsin.

sözlüne göre baskın karakterde misin?
ya da sinirli misin?

kendini bilmezler için takmaya değmez fakat ailen bilsin bu durumda senin arkanda birilerinin olduğunu bilsinler densizler.:34:

daha baskın ve daha nasıl denir güçlü bi karakterim her konuda eğitim iş sosyal hayat

mutlaka söyleyecekleri vardır ama dediğim gibi zaten çok mantıklı bulmadıkları biriyle bi yola giriyorum böyle birşeyi konu edersem dahi tepkileri kaçınılmaz olur ben bi evin bi kızıyım böyle bi durumu bilseler düşünemiyorum herşey tamamen biterr.
sözlümün bana olan düşkünlüğüne katlanamayan bi kayınvaldem var ve kayınpederim dahil herkese mutlu olamıcamız konusunda dolduruyor ve sonucunda kayınvaldem kayınpederim abisi ve eşi oturup bu konuşmayı yapıyolar ve inan vazgeçirmek için neler neler söylememişler bütün akrabaları nasıl olduda bu çocuk bu kadar uslandı nasıl seni buldu derken kayınvaldem ben yakıştıramıyomuşş oğluna 30 yaşında gösteriyomuşum daha iyilerine layıkmış şokk geçiriyorum resmen şokkk

eltide varmış işin içinde.bahaneye bak yakıştıramıyorlarmış.Allahım sana geliyorum

mutlaka söyleyecekleri vardır ama dediğim gibi zaten çok mantıklı bulmadıkları biriyle bi yola giriyorum böyle birşeyi konu edersem dahi tepkileri kaçınılmaz olur

Eğer ailenin çok mantıklı bulmadığı biri ile bu yola giriyorsan,
Üstelik eş adayının ailesi de bu evliliğe daha baştan böyle yaklaştılarsa,
bu işte bir sorun var...

Yerinde olsam bir daha düşünürüm..

cnm öncelikle üzgünlüğünü çok iyi hissedebiliyorum.benzer şeyleri yaşamış bir insan olarak.
bu durumda sözlünün tavrı tutumu çok önemli. eğer o dik ve kararlı olup seni ezdirmez ise herşey o kadar güzel olur ki kazananda siz ve aşkınız olur.. benide istemediler vazgeçirmek için her kötülüğü yaptılar seni ortada bırakırım bile dedi kaynanam. ama şimdi ne oldu biz evlendik ve benden kıymetlisi yok .. hayat böyle :)

daha baskın ve daha nasıl denir güçlü bi karakterim her konuda eğitim iş sosyal hayat
:1::1: işin rengi ortaya çıktı ..
sen her konuda baskınsın ve onlar acaba mı diyor sebebi ise oğulları sana göre pasif kalacak ya mutsuz olursa(onlar bunu mutsuzluk olarak algılıyor da)

nerden fikir yürüttüm.. ben evlendikten sonra kv demin buna benzer bir sözünü duydum yakınımızdan acaba biz geçinemiyor muymuşuz :44::27: sebebi ; oğlunun telefonlarda sesinin yorgun gelmesi :60: yani öküz altında buzağı :60: eee sen adamı iş çıkışı uykuda ararsan olacağı bu..

sonuç itibariyle mutlu musun ona bak arkadaşım.. sözlün arkanda mı ? bunlar önemli.. evlendikten sonra zaten onun ailesi ile belli ölçüde muhatap olursun.:31::34:

eltide varmış işin içinde.bahaneye bak yakıştıramıyorlarmış.Allahım sana geliyoru
artık Cahil olduklarını düşünmeye başlıyorum 40 lı kilolara düştüm bayrama nişan olcaktı şimdi ne olacak

el gibi gelip el gibi gidecekler.sizin yanınızdaki yerleri el gibi olacak.bir şey olmayacak evleneceksiniz hiç bir şeyi unutmayacaksınız gidip gelmeyeceksiniz

it ürüyecek kervan yürüyecek

Back
X