• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha evlenmeden Sorunlar başladı :(

cnm öncelikle üzgünlüğünü çok iyi hissedebiliyorum.benzer şeyleri yaşamış bir insan olarak.
bu durumda sözlünün tavrı tutumu çok önemli. eğer o dik ve kararlı olup seni ezdirmez ise herşey o kadar güzel olur ki kazananda siz ve aşkınız olur.. benide istemediler vazgeçirmek için her kötülüğü yaptılar seni ortada bırakırım bile dedi kaynanam. ama şimdi ne oldu biz evlendik ve benden kıymetlisi yok .. hayat böyle :)

umarımmm böyle güzel sonuçlanır bizimkide sözlüm çok şükür hep yanımda bi seçim yapmam gerekirse bu senden yana olur dedi beni bir nebze rahatlatmasına karşı içim tamamiyle rahat değil :( ben bu şekilde anılan biri olmak istemedim hiçbi zaman :( birazda onlara karşı ılımlı olalımki bizi anlamalarına imkan sağlayalım diyor elimden geleni yapıcam ama bunları bilmemezlikten nasıl gelebilirim bilemiyorum

:1::1: işin rengi ortaya çıktı ..
sen her konuda baskınsın ve onlar acaba mı diyor sebebi ise oğulları sana göre pasif kalacak ya mutsuz olursa(onlar bunu mutsuzluk olarak algılıyor da)

nerden fikir yürüttüm.. ben evlendikten sonra kv demin buna benzer bir sözünü duydum yakınımızdan acaba biz geçinemiyor muymuşuz :44::27: sebebi ; oğlunun telefonlarda sesinin yorgun gelmesi :60: yani öküz altında buzağı :60: eee sen adamı iş çıkışı uykuda ararsan olacağı bu..

sonuç itibariyle mutlu musun ona bak arkadaşım.. sözlün arkanda mı ? bunlar önemli.. evlendikten sonra zaten onun ailesi ile belli ölçüde muhatap olursun.:31::34:

umarım herşey daha iyi olur herşeye rağmen tek dileğim bu

Eğer ailenin çok mantıklı bulmadığı biri ile bu yola giriyorsan,
Üstelik eş adayının ailesi de bu evliliğe daha baştan böyle yaklaştılarsa,
bu işte bir sorun var...

Yerinde olsam bir daha düşünürüm..

biz mutlu olacağımızdan çok eminizz ilişkimiz süresincede birbirimizin her zor koşulda yanında olduk ailem biraz maddi ve eğitim yönünden desteklemiyorlar kişiliğine hiçbir şeyleri yok bunlarda aşılmıcak engeller olmadığını düşünüyorum

umarımmm böyle güzel sonuçlanır bizimkide sözlüm çok şükür hep yanımda bi seçim yapmam gerekirse bu senden yana olur dedi beni bir nebze rahatlatmasına karşı içim tamamiyle rahat değil :( ben bu şekilde anılan biri olmak istemedim hiçbi zaman :( birazda onlara karşı ılımlı olalımki bizi anlamalarına imkan sağlayalım diyor elimden geleni yapıcam ama bunları bilmemezlikten nasıl gelebilirim bilemiyorum

umarım öyle olur cnm..sözlün senin yanında olurken ailesinide bir kenara itmesin.senin için kötüde olsalar onun ailesi..
sen sözlünle el ele ver bu zor günleri atlat inan bana herşey çok güzel olacak.. mesafeli ve belirli zamanlarda görüşeceksin onlarla olacak bitecek.. sen eşinin ailesi olduğu için saygılı olmayı onlarda oğullarının eşi olduğun için sevmeyi ( yada seviyomuş gibi yapmayı :) ) öğrenecekler..

umarım öyle olur cnm..sözlün senin yanında olurken ailesinide bir kenara itmesin.senin için kötüde olsalar onun ailesi..
sen sözlünle el ele ver bu zor günleri atlat inan bana herşey çok güzel olacak.. mesafeli ve belirli zamanlarda görüşeceksin onlarla olacak bitecek.. sen eşinin ailesi olduğu için saygılı olmayı onlarda oğullarının eşi olduğun için sevmeyi ( yada seviyomuş gibi yapmayı :) ) öğrenecekler..

umarımm umarımmm herşeyy güzel olur yoksa ben kesinlikle kimseyle kötü olmak istemiyorum kayılvaldemin bu zamna kadar olan rahatsız olduğum tavırlarını bile sözlüme söylemedimki aman cephe almasın die ama gördüğüm muamele şaka gibi benciller sadece

umarımm umarımmm herşeyy güzel olur yoksa ben kesinlikle kimseyle kötü olmak istemiyorum kayılvaldemin bu zamna kadar olan rahatsız olduğum tavırlarını bile sözlüme söylemedimki aman cephe almasın die ama gördüğüm muamele şaka gibi benciller sadece

her erkek annesi böyle.onlarda anne anlıyorum ama bir yere kadar.
yüz göz olmadığın sürece sorun yok senin açından.evlilik süreci insana sabrı öğretiyor.
tabi kısa süre sonra nişanınız varmış oturup konuşulmalı bir şekilde. belirsizlik varmı yoksa tarih netmi ?

her erkek annesi böyle.onlarda anne anlıyorum ama bir yere kadar.
yüz göz olmadığın sürece sorun yok senin açından.evlilik süreci insana sabrı öğretiyor.
tabi kısa süre sonra nişanınız varmış oturup konuşulmalı bir şekilde. belirsizlik varmı yoksa tarih netmi ?

bayramdan sonraki ilk yada ikinci hafta diye konuşuyorduk ama bu şekilde nasıl olacak hiç bilmiyorum :/

bayramdan sonraki ilk yada ikinci hafta diye konuşuyorduk ama bu şekilde nasıl olacak hiç bilmiyorum :/

olur tatlım merak etme.sözlün aracı olacak ailesiyle konuşacak.
benim düğünüme 3 hafta kala oldu olanlar..seni asla muhatap etmesin.suçun yok terbiyesizliğin yok.
oğlu karşısında kararlı durunca ne yapacak emin ol hiçbişey.çünkü oğlunu karşısına almak istemez hiçbir anne

olur tatlım merak etme.sözlün aracı olacak ailesiyle konuşacak.
benim düğünüme 3 hafta kala oldu olanlar..seni asla muhatap etmesin.suçun yok terbiyesizliğin yok.
oğlu karşısında kararlı durunca ne yapacak emin ol hiçbişey.çünkü oğlunu karşısına almak istemez hiçbir anne

ilerde inşallah daha büyük sorunlarla karşılaşmayız ayrıca oğlunu karşısına almak istersede benim yapabileceğim bişey yok kendi kaybeder

kaynanam karşıma geçecek sen 30 yaşında gösteriyosun
oglum daha iyilerine layık diyecek
saç baş yolardım heralde:47:
bune küstahlık ya oglu çokmu gençmiş
tövbe tövbe insanlıktan çıkarıyorlar adamı:47:
sen ne dedin sadece dinledinmi

Eyvah oglum evleniyor sendromu..:1: Bazi ailelerde nisanlilik doneminde bu gibi problemler oluyor. Eger evlendikten sonra onlara muhtac olmayacaksaniz, eviniz barkiniz geliriniz ayri olacaksa aldirmayin derim. Haberiniz yokmus gibi davranin, sozlunuz sizin samimiyetinize guvenip size icini acmis, acik edip guvenini sarsmayin, sabredin, sabrin sonu selamettir.. Onun ailesi ile yuzlesip tartisarak yuzgoz hale gelmeyin. Madem ki aileniz duyunca herseyi bitirecek, ailenize de simdilik birsey demeyin. Bakin bir gidisata, ailesi ile aranizdaki dengeyi saglamayi sozlunuze birakin, siz de ona destek olun. Evlenene kadar ayiya dayi deyin, ailesinden sayginizi esirgemeyin, hakli iken haksiz duruma dusmeyin, sonra bir hal caresine bakilir, gerekirse gene saygili fakat mesafeli davranilir.

kaynanam karşıma geçecek sen 30 yaşında gösteriyosun
oglum daha iyilerine layık diyecek
saç baş yolardım heralde:47:
bune küstahlık ya oglu çokmu gençmiş
tövbe tövbe insanlıktan çıkarıyorlar adamı:47:
sen ne dedin sadece dinledinmi

Bunları tabiki bana söyleme cesaretinde bulunamazlar sözlümü ben şehr dışında iken alıyorlar karşılarına bu şkeilde dolduruyolar ben tavırlarından bi aksilik olduğunu anlayınca ısrar edip üzerine gidince anlattırdım kii oğlu zaten benden büyük ve benden büyük gösteriyo minyon olduğum için böylr bi sıkıtm hiç olmadı ama eltim eşinden yaşça oldukça küçük olduğu ve bendende küçük olduğu için sanırım bu beklenti sadece bahane hepsii

yaa bu erkek anne babaları akrabaları neden hep problemlidir çözemedim.onlarda kız veriyolar onlarda damat alıyolar.ruh hastasılar resmen kıyafetine karışırlar evine karışırlar vss vss.ne kıymetli oğulları varmış Allahtan korkuları yok. kız anneleri damatı beğenmese bile kızım sevmiş saygılı efendi napalım derler tipine duruşuna yorum yapmazlar bi kez görüşlerini söyler susarlar ama bunlar sanki kendileri alcak töbe töbeee.valla artık tahammül edemiyorum bu tiplere

yaa bu erkek anne babaları akrabaları neden hep problemlidir çözemedim.onlarda kız veriyolar onlarda damat alıyolar.ruh hastasılar resmen kıyafetine karışırlar evine karışırlar vss vss.ne kıymetli oğulları varmış Allahtan korkuları yok. kız anneleri damatı beğenmese bile kızım sevmiş saygılı efendi napalım derler tipine duruşuna yorum yapmazlar bi kez görüşlerini söyler susarlar ama bunlar sanki kendileri alcak töbe töbeee.valla artık tahammül edemiyorum bu tiplere

Sorma ben inanamıyorum nerdeyim diorumm aklım hayalim almıyoo insan nasıl hiç kızı düşünmeden oğluna bunları söyler nasıl bi bencillikk almıyo beynim çok şükür sözlüm yanımda ama yinede korkmuyo deilimm ister istemez fazla üzerime düşmeye başladı herşeyi sorguluyo her akşam iş çıkışıma geliyo artık kendinmi sorguluyo benimi kontrol ediyo bilemiyorum

biz kızlarr ailelerime rest çekeriz sevdiğimiz için laf söletmeyiz etkisinde kalmayz erkekler harbi hödük yaa..etkisinde kalıyodur ister istemez.evlendiniz diyelim olur olmadık doldurup iftiraya kadar gider yolda bir ark selam versen görseler öpüştü bile derler yani korkulur iyi düşün taşın canım bak burda bir sürü konu var ama bunların çoğu hep bu sorunları görmemezlikten gelip evlilikten pişman olanlarla dolu hemde bi kaç ayda

ailenin onay vermediği biriyle evlenme hele onun ailesi de istemiyosa arkana bakmadan kaç..
şimdi sözlüsünüz evlendikten sonra erkek aileleri çok kıymete biner..bi bakmışsın evlenmeden önce annesini babsını ayda 1 arayan adam hergün onlarla konuşur olmuş.:20:

biz kızlarr ailelerime rest çekeriz sevdiğimiz için laf söletmeyiz etkisinde kalmayz erkekler harbi hödük yaa..etkisinde kalıyodur ister istemez.evlendiniz diyelim olur olmadık doldurup iftiraya kadar gider yolda bir ark selam versen görseler öpüştü bile derler yani korkulur iyi düşün taşın canım bak burda bir sürü konu var ama bunların çoğu hep bu sorunları görmemezlikten gelip evlilikten pişman olanlarla dolu hemde bi kaç ayda

Etkisinde kalmakmı biliyorum ama bi türlü toparlayamıyorum kendimi bende görmezlikten gelicez dioo ama nasıl yapıcam onuda bilmiyorumm daha bu konunun olduğunu gün birbirimize ölene dek sevicemizi söylüyoduk çocuklarımızdan bahsediyoduk birbirimize ki şimşekler çaktı bi gecede şaşkınn bi o kadar da halsizim düşünmekten çıldırıcam :26:

Bir sürü sorun yaşayacaksın eger bu evliliği yaparsan...Katlanabilir misin yaşayacagın şeylere ? Çünkü bu durumlarda evlilikler büyük bir çıkmaza girer..Ailenden saklama durumu derim..Tabi yinede sen bilirsin.

ben arkadaşların aksine ailene söylememenden yanayım..doğru olan söylemen ama söyle diyen biçok arkadaş da eminim ki söylemezlerdi..ailenin bilmesi meseleyi gurur davasına kadar götürür..belki senin hislerin hiçe sayılıp asla olmaz bile denebilir..bu kesinlikle aileni hiçe saymak olmaz..ben 4 yıl kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim yansıtmadım aileme..ezilmedim mi ezildim ama şunun korkusuyla yaşadılar " evdekilere söylerse bu işi kesin bitirirler"..ailenin uygun bulmayışı çocuğun gözlerine giremeyişinden olsaydı o zaman tereddüt ederdim bunu söylerken belki söylediğinde ayrılmanız senin için daha hayırlı olur diye..ama seninde dediğin gibi ekonomik sosyal statü farkı aşılır..şuan en önemli iş sözlüne düşüyor..dengeyi o sağlayacak..sen bilmiyormuş gibi devam et çünkü bildiğin halde iyi davrandığını görmeleri dozu arttırmalarına sebep olur..nişanı yapın..zaten adı konuluş bir ilişki sözden bi fazlası..en büyük adım sözde atılmış..aradan biraz aman geçsin bakalım ailesinde değişiklik var mı..yoksa hatta üstüne katmışlarsa söylersin ailene..senin hakkındaki söylediklerine de üzülme..doğru olmadığını hasetten öyle deiklerini sende biliyorsun..bu seni üzmesin..

ben arkadaşların aksine ailene söylememenden yanayım..doğru olan söylemen ama söyle diyen biçok arkadaş da eminim ki söylemezlerdi..ailenin bilmesi meseleyi gurur davasına kadar götürür..belki senin hislerin hiçe sayılıp asla olmaz bile denebilir..bu kesinlikle aileni hiçe saymak olmaz..ben 4 yıl kan kustum kızılcık şerbeti içtim dedim yansıtmadım aileme..ezilmedim mi ezildim ama şunun korkusuyla yaşadılar " evdekilere söylerse bu işi kesin bitirirler"..ailenin uygun bulmayışı çocuğun gözlerine giremeyişinden olsaydı o zaman tereddüt ederdim bunu söylerken belki söylediğinde ayrılmanız senin için daha hayırlı olur diye..ama seninde dediğin gibi ekonomik sosyal statü farkı aşılır..şuan en önemli iş sözlüne düşüyor..dengeyi o sağlayacak..sen bilmiyormuş gibi devam et çünkü bildiğin halde iyi davrandığını görmeleri dozu arttırmalarına sebep olur..nişanı yapın..zaten adı konuluş bir ilişki sözden bi fazlası..en büyük adım sözde atılmış..aradan biraz aman geçsin bakalım ailesinde değişiklik var mı..yoksa hatta üstüne katmışlarsa söylersin ailene..senin hakkındaki söylediklerine de üzülme..doğru olmadığını hasetten öyle deiklerini sende biliyorsun..bu seni üzmesin..

Kesinlikle grur meselesi yaparlar biraz daha beklicemm Allaha sığınıyorum hayırlısını görücez artık çok teşekkürler tavsiyelerin için

Back
X