• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha evlenmeden Sorunlar başladı :(

Valla canım, bence sorunun kaynağı nedir? Önce onu bulmaya çalış çünkü sonradan böyle oldular dedin, belki senin fark etmediğin hatalı bir dvranışın vardır. Yani bu söyleme hakları yok ama sorunun kaynağını bulursan, bence çözümü de bulursun. Eğer kafanda ayrılık yoksa, sözlün de ailesini atamayacağına göre, bu durumda sabreden taraf sen olacaksın gibi görülüyor. :( Offf allah yardıncın olsun, çok zor.

Ayrılık tabiki en son istediğim şey sabrediyorum ama ben farklı davranmadımki söylediklerinde benim davranışlarımla ilgili bi durumda yok eften püften şeyler sadece sevgilimin bana olan düşkünlüğü rahatsız ediyo onları ve benim onların yönlendirebileceği biri olmamam

arkadaslara katılıyorum , aılene solemelısın kesınlıkle
ayrıca onlara agızlarının payını vermelısın sımdıden boyle baslarlarsa konusmaya canın cok sıkılır , haddını bılmelerı gerekır

Açıkcası anneme bu akşam açık açık olmasada kv rahatsı olduğum yada hissetiğim dedim bitakım davranışlarından rahatsız olduğumu söyledim biraz olsun içim rahatladı bundan sonraki süreçdede onların davranışlarına göre dediklerini dikkate alıcam

düğün için acele etme derim yoksa bu aile evlenince sizin huzurunuzu da bozar :20: aceba bi kendin gidip onlarla konuşmayı mı denesen dertleri neymiş :31:

Sözlün cani sikkin olup ve sen ustune dusunce
aciklama yapma mecburiyeti hissetseydi "birbirimize uygun gormuyorlar" der
en fazla aciklama olarakta statü, karakter yada kültür derdi

sana: 30 yasinda gosteriyorsun
seni bana yakistirmiyorlar
baska birini tavsiye ettiler

gibi seyler soylemesi ne kadar normal? birde soyle dusun
hani sen sosyal karakter statu olarak ondan daha ilerde oldugunu soyluyorsun ya
belkide sozlun bunu kompleks yapmistir icten ice veya ailesi "oglum iyi dusun kiz cok baskin karakterli
yarin bir gun seni bizi ezer kucuk gorur sozunu geciremezsin" gibi laflar etmisse
senin ozguvenini kirip kendini daha degerli gostermek istemistir diye dusunuyorum

ya sen otuz gosteriyorsun insanlar benim yanima yakistirmiyor ama ben yine seni seviyorum seninle evlenecem
ona gore sesini biraz kis biraz daha itaatkar ol mesaji yatiyor bence...

yoksa allahaskina olgun ve sevdigini kirmak istemeyen bir erkek evinde "o kizi birakacaksin" diye basbasbagiran ailesi bile olsa
bir kadina guzellik ve yas konusunda bahaneler uretilmeyecegini iyi bilmesi gerekiyor

ve daha onemlisi bir insan ailesini kotu bozguncu ve sevimsiz gostermek istermi?
baskasini tavsiye ettiler nasil der sana?
senin ailesine kinlenecegini soguyacagini onlar hakkinda kotu dusunecegini kestiremedimi?

ailesinden cok sozlunu analiz et bence

Son düzenleyen: Moderatör:
sözlünle daha önce tanışıyomuydunuz ne kadar flört döneminiz oldu bilmiyorum ama sana bunları anlatmasını ben iyi olarak görüyorum hiç olmazsa ailesine karşı daha dikkatli davranır dostunu düşmanını bilirsin. sen ne yap et bu durumu sözlkünle konuş ne kadar sert durursan o kadar kazanırsın

Uzun bi aradan sonra merhaba
Baya uzun bi sure oldu haberdar edemedim sizi bu surede kizlar nisanim oldu bayramdan sonra artik nisanliyiz yani.
Beni istemeyen nisanlimin ailesine Gelince nisan gunu almaya geldiginde kv surat asmasiyla o tavrini surdurdu nisanimda bile yapti bunu vedee tek bir Seti 5 kisi takdilar ama cok takilmamaya karar verdim artik ona acikcasi Ben nisanlimi gercekten cok sevdigimi anladim bu yipratici surecte ve kesinlikle birbirimizden vazgecmicemizi herkese gostermeyede karar verdik. Kezaa nisanimiz oldu artik daha bi resmilestik ben kv ragmen her pazaR onlara gidoyorum eltimle artik daha sik gorusuyorum kv sohbet etmeye bile calisiyorum nekadar istemesemde :) ama baktimki bunlar olumlu yonde sonuc vermeye basladi evet cok uzuldum yiprandim evet bunlari yapmaya hic mecbur degilim evet hala kirginliklarim var ama degermi diye dusundum degmezzz kii onlar simdi yaptiklarindan utaniyolar icten icten ben iyiligimle ezmek istedim onlari ki yaptimda zannediyorum Allah gordu hepsini herkese hakedeni versin istedim umarim oyle olurr

Seni istemeyenleri sen hiç isteme
Oğulları söz geçirebiliyosa ve seni cidden seviyosa döner gelir
Ve özür bile dilemek zorunda kalırlar zaten ama sineye çekme lütfen
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil

Uzun bi aradan sonra merhaba
Baya uzun bi sure oldu haberdar edemedim sizi bu surede kizlar nisanim oldu bayramdan sonra artik nisanliyiz yani.
Beni istemeyen nisanlimin ailesine Gelince nisan gunu almaya geldiginde kv surat asmasiyla o tavrini surdurdu nisanimda bile yapti bunu vedee tek bir Seti 5 kisi takdilar ama cok takilmamaya karar verdim artik ona acikcasi Ben nisanlimi gercekten cok sevdigimi anladim bu yipratici surecte ve kesinlikle birbirimizden vazgecmicemizi herkese gostermeyede karar verdik. Kezaa nisanimiz oldu artik daha bi resmilestik ben kv ragmen her pazaR onlara gidoyorum eltimle artik daha sik gorusuyorum kv sohbet etmeye bile calisiyorum nekadar istemesemde :) ama baktimki bunlar olumlu yonde sonuc vermeye basladi evet cok uzuldum yiprandim evet bunlari yapmaya hic mecbur degilim evet hala kirginliklarim var ama degermi diye dusundum degmezzz kii onlar simdi yaptiklarindan utaniyolar icten icten ben iyiligimle ezmek istedim onlari ki yaptimda zannediyorum Allah gordu hepsini herkese hakedeni versin istedim umarim oyle olurr

Geç kalmışım konuya yorum yapmak için
Niye her pazar onlara gidiyosun ki
Bence biraz ağırdan al kendini, onlar seni istese bile her pazar gitmen hoş bişey değil
İstemedikleri halde gidiyosun
Evlendikten sonra da ah vah her pazar kayınvalidem bizi çağırıyo diye şikayet etme , sen alıştırıyosun çünkü

Ben olsam oralı olmam
Özür bile dilememişlerken
Ne gidicem evlerine
Onlar ama paşa paşa gelmek zorundalar bize, oğulları için en azından

Merhaba
Öncelikle nişanın hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin.

Kv ve ailesiyle olan ilişkilerinde daha dikkatli olmanı öneririm. Senin değerini bilmiyorlarsa bunu senin bildirmen lazım. Anladığım kadarıyla nişanlına göre bazı artıların bile mevcut. Bunu taktir edecekleri yerde sanki eksikmişsin gibi davranmaları şimdi anlamasan bile ileride çok sinirini bozacaktır. Yaptıkları saygısızlıkları görmezden gelmeye çalışman da onlara koz verecek, daha da yapsak nasıl olsa bir şey diyemiyor durumuna getirebilir seni. Özellikle düğün döneminde çok kırılmana, yıpranmana sebep olabilir.

Ama yinede her hayat aynı olacak diye de bir kural yok tabi. Herkesin karakteri, bakış açısı, yaşadıkları, yaşadıklarından çıkardığı sonuçlar başkadır. Zaten bu yüzden bu kadar farklıyız birbirimizden. Benimki sadece kendimce yorumlar :17:

Back
X