• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha evlenmeden sorunlar..

Anaci bi tip desene. Sana simdiden bunlari yasatiyorsa evlenince ne yapacak kimbilir. Eminim ki annesini tutup seni daha cok ezicek. Ve ailesi yuzunden harap olacaksin. Gun gelip evlendigine bile pisman olacaksin. Simdi seviyorsun ya iste o zamanlar esini sevmeyecek noktaya bile geleceksin. Bence mantikli ol. İyi dusun. Herşey ask degil. Huy cok önemli.

Askla 40 gun, huyuyla 40 yil yasayacaksin. Ne kadar seversen sev. Anasini ve ailesini senden öte tutuyorsa bittin sen. Tecrube konusuyor.

Bak biraz once bi konu daha okudum. Zehir79 yazmis. Onu oku anlardin ileride yasayacaklarini. Kizcagiz hamile bosanmayi düşünür olmus. İste kv ler ne hale getiriyor askla yapilan evliliği.

Sozlum beni koruyup kolluyo ama kv çok kötü deseydin yinede oluru vardi ama eğer sozlun hep böyle olursa (ki çoğunlukla nasıl başlarsa öyle gider) naparsin.Ozaman mükemmel bile olsan kv sana iyi olamaz. kıskançlık icguduleri en iyi oğullarının korkusuyla dizginlenir.Senin çok kibar vs.olmanla olacağını sanmıyorum.Ayrıca şuan cevap veremiyorum çok hassas davraniyorum diyosun ya merak etme deneyimlerin bunların kar etmediğine seni inandiricak... Sen sınır çizmeden ağırlığını koyamadan böyle ince davranirsan sadece pasif bi imaj cizersin.İyi niyetlisin çok güzel ama birazda duruş gerek.

Sozlum beni koruyup kolluyo ama kv çok kötü deseydin yinede oluru vardi ama eğer sozlun hep böyle olursa (ki çoğunlukla nasıl başlarsa öyle gider) naparsin.Ozaman mükemmel bile olsan kv sana iyi olamaz. kıskançlık icguduleri en iyi oğullarının korkusuyla dizginlenir.Senin çok kibar vs.olmanla olacağını sanmıyorum.Ayrıca şuan cevap veremiyorum çok hassas davraniyorum diyosun ya merak etme deneyimlerin bunların kar etmediğine seni inandiricak... Sen sınır çizmeden ağırlığını koyamadan böyle ince davranirsan sadece pasif bi imaj cizersin.İyi niyetlisin çok güzel ama birazda duruş gerek.
Iste bu seferde bak zaten seni umursasaydi nolursa olsun devam ederdi ayrilmazdi sen bir el kizi icin bunu yapiyosun bize demelerinden korkuyorum.Hatta diger oglumdan beklerdim de senden beklemezdim diye beynini yikamalarindan korkuyorum.O da saf hemen inanmaya musait zaten ama vicdani pesini birakmiyor onu farkindayim.Belli etmemeye calisiyo ama iste..Zaten bana diyoki ne kadar uzuldugumu gormuyor musun sevsen benden asla ayrilmazdin birakmazdin diyo.Aciklama yapiyorum ama iste...Anlamiyor uzuluyor.

Anaci bi tip desene. Sana simdiden bunlari yasatiyorsa evlenince ne yapacak kimbilir. Eminim ki annesini tutup seni daha cok ezicek. Ve ailesi yuzunden harap olacaksin. Gun gelip evlendigine bile pisman olacaksin. Simdi seviyorsun ya iste o zamanlar esini sevmeyecek noktaya bile geleceksin. Bence mantikli ol. İyi dusun. Herşey ask degil. Huy cok önemli.

Askla 40 gun, huyuyla 40 yil yasayacaksin. Ne kadar seversen sev. Anasini ve ailesini senden öte tutuyorsa bittin sen. Tecrube konusuyor.
Resmen yuzume karsi annesinin lafiyla gelip dediki bugun sen bunu yapiyorsan yarin anam babamlada gorusturmezsin demisti sok olmustum.Hani bu tanidigim adam degildi.Cunku oda beni cok iyi taniyor boyle birseyi yapabilecegimi asla dusunebilecek bir adam degil.Ama nasilda annesinin sozleriyle geldi bana aklim almiyo.Her defasinda soz veriyorum goruceksin kimseye ezdirmicem ben cok pismanim hatami anladim diyip duruyordu.Ama baristigim an her sey eskisi gibi her sey..

Resmen yuzume karsi annesinin lafiyla gelip dediki bugun sen bunu yapiyorsan yarin anam babamlada gorusturmezsin demisti sok olmustum.Hani bu tanidigim adam degildi.Cunku oda beni cok iyi taniyor boyle birseyi yapabilecegimi asla dusunebilecek bir adam degil.Ama nasilda annesinin sozleriyle geldi bana aklim almiyo.Her defasinda soz veriyorum goruceksin kimseye ezdirmicem ben cok pismanim hatami anladim diyip duruyordu.Ama baristigim an her sey eskisi gibi her sey..
Bi ablan olarak sana tavsiyem şu. İnan ki soyledikleri yalan dolan. Degismeyecek. Yasayanlar var taniyorum. Keza esimde cok anaci. Sana, ailemle gorusturmezsin diyo ya tam tersi o zıt gidip seni ailenle gorusturmeme noktasina gelecek. Akıllı ol. Yoksa hayatin zehir olacak. İnan ki mutlu olmayacaksin. Ask hersey degil. Evlenince hersey cok degisecek. İleriyi düşün. Gunun birinde ben naptim ya diyeceksin. Dememen icin iyi düşün.

Iste bu seferde bak zaten seni umursasaydi nolursa olsun devam ederdi ayrilmazdi sen bir el kizi icin bunu yapiyosun bize demelerinden korkuyorum.Hatta diger oglumdan beklerdim de senden beklemezdim diye beynini yikamalarindan korkuyorum.O da saf hemen inanmaya musait zaten ama vicdani pesini birakmiyor onu farkindayim.Belli etmemeye calisiyo ama iste..Zaten bana diyoki ne kadar uzuldugumu gormuyor musun sevsen benden asla ayrilmazdin birakmazdin diyo.Aciklama yapiyorum ama iste...Anlamiyor uzuluyor.

Yaptığın her hareketi kv gözünden bakıp eleştiriyosun ama nereye kadar.ikinizinde daha olgun davranması gerekiyo bence yasinizda küçükse bekleyin evlenmekte acele etmeyin.belliki sözlün ancak seni dizginlerse olaylar durulur saniyo annesiyle basedemeyecegini dusunuyo. Bi bilse annelerin korktuğu kadar olmadığını en korktukları şeyin oğullarını kaybetmek olduğunu.İyi düşün oyle karar ver.Sonucu bilemeyiz tabi çok kesin konuşmamaya çalışıyorum ama tecrübelerimize gore esin yanında olmalı....

Yaptığın her hareketi kv gözünden bakıp eleştiriyosun ama nereye kadar.ikinizinde daha olgun davranması gerekiyo bence yasinizda küçükse bekleyin evlenmekte acele etmeyin.belliki sözlün ancak seni dizginlerse olaylar durulur saniyo annesiyle basedemeyecegini dusunuyo. Bi bilse annelerin korktuğu kadar olmadığını en korktukları şeyin oğullarını kaybetmek olduğunu.İyi düşün oyle karar ver.Sonucu bilemeyiz tabi çok kesin konuşmamaya çalışıyorum ama tecrübelerimize gore esin yanında olmalı....
Basta yaninda olmayan sonrada olmuyor ki cnm. Bu tip erkekler maalesef annesinin etkisinde yaşıyor. Ve ben degiseni hic gormedim. Bende bazi seyler yasadim. Ve esim hic degismedi. Ve degieyecek. O yuzden konu sahibi cok dusunmeli. Hayat zaten zor kendiside zorlastirmadin. Dimi ama...

Sozlum onlari korudu hep ben hakli olmama ragmen beni surekli annesiyle konusup ozurdilememi istedi.Arada haklisin diyo sonra yine annesini koruyo.Ve anliyorum onun sirf beninsusturmak ortaligi yatistirmak adina arada haklisin dedigini.Aslinda bana hak vermiyor.Hep annesini korusu annesi haksiz oldugu halde...Ben bir konudan dolayi annesine alindim ve annesi ona alinma luksum olmadigini soylemis bugun alinan yarin evlenince neler yapar vay halime demis.En sonunda da artik istemiyorum o kizi demis.Sevgilimde ben kimi istersem o olcak demis guyaaa.Ne kadar dogu bilmiyorum artik onada inanamiyorum.Aramiz hepsiyle inanilmaz derecede cok iyiydi beni cok seviyorlardi.Meger sevgileri ogullarinin gelini olarakmis..Oysaki ben sevgilimin annesi oldugu icin degil onu bir teyze olarak gordugum icin sevmistim..Hala soktayim..Hepsi sirtini dondu.Sevgilim heo arada kaldi annesinin agzindan konustu cogu zaman bana..O kadar uzun ki anlatamiyorum kizlar

Gul reçeli , bence bu kadar anlatmanız bile kafi..

Şimdiden mutsuzsunuz, şimdiden sizin sözünüz çiğneniyor, duygularınız hiçe sayılıyor.
Çok iyi düşünün. Bence düşünecek bir tarafıda kalmamış.

Daha evlenmeden aileyle yaşanan sorunlar ve üstüne nişanlınızın bu haksız çokkkk haksız tavırları yeter bence nişanı atmaya.

Basta yaninda olmayan sonrada olmuyor ki cnm. Bu tip erkekler maalesef annesinin etkisinde yaşıyor. Ve ben degiseni hic gormedim. Bende bazi seyler yasadim. Ve esim hic degismedi. Ve degieyecek. O yuzden konu sahibi cok dusunmeli. Hayat zaten zor kendiside zorlastirmadin. Dimi ama...

Öyle tabi ama belki diyorum bi ihtimal akillanir mi adam çünkü kv yuzunden ilişkilerin bitmesi çok üzücü adam biraz adam olabilse keşke ama şimdiden olmadıysa zor heralde.sonradan değişip düzelen erkek gordum ama bukadar koyu anneci değildi bu zor gibi..

iyide kardeşim ne cekşyorsun dertlerini sanane at yuzugü kurtul evlenip ayrılmaktansa yüzügü atmak daha kolay kendıne yazık etme dısarda cok nişanlin gibi insan

Kusura bakma daha yeni okuyabildim mesajını ama bu aileden kurtar kendini derhal.
Sen kimsenin birşeyine karışmasan da seni herşeye dahil ederler, herkes 180 derece dönmüş.
Seni ilk baştan mesafeni koru diyerek örgütlemişler oğullarına neler yapmaz bunlar.
Aşk bir yere kadar inan şimdi böyleyse ilerde ne kadar karışırlar düşün.
Sevgilin ara gönlünü al demeye şimdiden başlamış ilerde neler olur kurtul arkadaşım.
Mesajı okuyunca düzenlerim ben

Dertlesecek birilerini ariyorum buraya derdimi yazarsam eger bana bu derdi yasatanlarin okumasindan endiseleniyorum.Bir olay daha yasanmasini istemiyoru.O kadar sanssiz bir insanim ki tutarlar okurlar birde bununla ugras.Cunku onlarda uyelermis.O yuzden dertlesecek bana abla gibi tavsiye verecek sizlere ihtiyacim var.Lutfen ozel mesaja gelin ve bana yardimci olun cok caresizim..Evlenmeden kayinvalide,gorumce,kayinbirader ve onun sevgilisinin yani o da elti iste herneyse daha evlenmeden bunlarin cilesini cekiyorum..
Sakın taviz verme lütfen taviz tavizi doğurur yoksa çekecek olan sensin

Back
X