Ben pembe bulutlarda uçamıyorum maalesef, belki ben de yolun başında olduğum içindir
Öyle bir sektör ki neyi bilip bilmediğinizin hiçbir önemi yok. Hangi okuldan mezun olduğunzun hiçbir öenmi yok.Ben Ankara hukuk mezunuyum ama sizin benden daha çok çevreniz varsa ben sizin karşınızda bir hiçim.
Genç avukatlar bütün gün sosyal medyadaki avukatlık yardımlaşma platformlarında 100-150 liraya duruşma kovalıyorlar. Ofis masraflarını vergilerini bile ödeyemiyorlar. Başkalarının yanında çalışanların aldıkları para komik kalıyor.
Para kazanan belli bir kısım var evet. Belki belli yaşı geçen avukatlar ellerini çekseler diğerlerinin de önü açılır. Ama onlar hala CMK kovalıyor.
Hakim savcılığa hiç değinmiyorum. Belki içinizi kararttım beğenmeyenler de olacaktır ama benim gördüğüm en az 10 yıllık avukatlar hariç diğerlerini zor günler bekliyor.
İşte tam olarak hissettiğimiz ve duyduklarımız bunlar. Kardeşim de iyi bir üniversiteyi kazandı sizin de öyle, tebrik ederim öncelikle sizi de. Keşke haklı olmasaydınız ancak haklı gibi görünüyorsunuz, en azından yakın bir gelecek için pek umut vadetmiyor gibi. Ahhh ahhh. Tüm her şey sistematik olarak mahvedilmiş gibi. Bilemiyorum, umarım hepimizi güzel günler bekliyordur.