Daha ilk bulusma bile olmadan!...

Adamin yasam tarzina uymuyorsunuz zaten.

Cevrem geregi biliyorum. Moda fotografcilari icin bir kadini tavlamak ve onunla cinsel beraberlik yasamak icin caba harcamaya gerek yoktur cunku Kadinlar surekli elinin altinda ve gayet de kolay olur hersey.

En basta seni zor gordugu icin cekici gelmistir ona ama daha sonra ugrasamayacagini anlamistir. Kolay lokma dururken neden seninle ugrassin degil mi?

İlk buluşmada sinemaya gitmek...

a-Ne konuşacağını bilemeyen çekingen,toy bir genç olabilir.

b-Tam bir sinema aşığı,entellektüel birisidir.Sinema tutkusu üzerinden tanışılmış olabilir.

c-Loş ortam,nasılsa omuz omuza oturulacak.Azıcık yaklaşır,koklarım,yoklarım diyordur.

Cevap : c şıkkı :)

Son düzenleme:
Tanımak için iç çamaşırını soranı da ilk kez duydum Sen pembe giysen ne olacak beyaz giysen ne ? Değil mi..

Ne bileyim ' en sevdiğin yemek ' ' sinirlenince ne yaparsın ' ' hobilerin neler ' vb. şeyler sorulur benim bildiğim..

Ki zaten bunu herkes bilir..

Siz nasıl bu kadar ters bir tavır olarak görürken onun bitirmesini beklediniz anlamadım..

Son düzenleme:
ben olsaydım giydiğim iç çamaşırın resmini gönderirdim ona
Eki Görüntüle 476803

gülmekten ölecem şu anda..bak bu dün gece bu konuya benim yazdığım mesaj :

"ne tür iç çamaşırı diye sorduğunda "paçalı don" giyiyorum deseydin keşke,oracıkta şok olup küt diye giderdi dünyada sapkın düşünceli bi adamdan kurtulmuş olurdu "

senin fotoda uygulamalı hali olsa gerek ee aklın yolu bir dimi? işte meşhuuuurrr paçalı don!

Son düzenleme:
Böylesinide ilk kez duydum.

Şükret kurtulduğuna.

Adamın niyetini ve rengini belli etmiş zaten,iç çamaşırıyla insan mı tanınırmış,senden yüz bulamayınca bunu söylemiş doğal olarak arkana bile bakma topukla hemen bu adamı.

konuyu okudum da şimdi aklıma geldi ...bi dönem tel ve int. aracılığı ile görüştüğüm moda tasarımla ilgilendiğini söyleyen bi dallama vardı ...dallama diyorum çünkü bu öküz beni baya saf zannetti ...
işte bi iç çamaşırı tasarımı yapacakmış ama hem rahat hem tercih edilir bi çamaşır olması açısından ve zevkime güvendiğini iddia ederek fikrimi almak istemiş ...
işte nasıl çamaşır tercihindir , renk nedir , destekli desteksiz vs vs ben konunun nereye gidiceğini anladım ama mümkün olduğunca kapalı cevaplar verdim... konu malum yere gitmeye başladı evlendiğinde nasıl bi eş olacaksın vs ...
konu geldi yatak odasına ...
işte senin gibi bi eşim olsun isterdim dedi
ben de aaaa travestilerin ilgini çektiğini bilmiyordum şekerim hangimiz hangimizi diye yanıt verdim

bir daha da aramadı zaten ...
ilk görüşme tanıma için adım atmaktır ilk izlenimde sinema diyorlar karanlıkta nereleriyle görecekleri belli....

ne gidin ne de görüşün bi daha ... öküz herifler ya... ne sanıyorlar kendilerini!

muhabbet vardır yaa şöle.
sevgili güzin abla.. erkek arkadaşımla evine gittik..

bana bişeyler içip içmeyeceğimi sordu kola varmış getirdi içtik..

sonra sevgilim birden uyuduu acaba bi rahatsızlığımı var çok merak ediyorumm..
buna benzer bi hikayee yanii

kızım anan seni kadir gecesi mi doğurmuşş

erkek işte ciddi olan erkek bu kdr açık cüretkar olmazdı. anlamış senin bu konuda taviz vermeyeceğinii.. gerçi az uğraşsa belki olurdu da.. ondan kesitirip atmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…