daha iyi oldum derken daha kötüye gidiyorum

misisnobadi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
59
165
93
daha önce ki konularda boşanma davasını açtığımı yazmıştım formlara.. bu gün avukatımla görüştük dilekçemiz karşı tarafa ulaşmış.. yazacakları cevap 'fiziksel şiddet'.. inanamıyorum anlam veremiyorum onun nasıl bır yalancı olduğu para için gururunu satabileceğine inanamıyorum.. 3-5 kuruş para vermemek için bunu nasıl yapar hala aklım almıyor? ben bu insanla mı evlendim? bu insanı mı sevdim? psıkolojım şimdiden bitti.. mahkeme süresince kim bilir ne hale geleceğim?

başta anlaşmalı boşanma istedim ben olsun bitsin hemen.. ama karşı taraf daha anlaşmalıyı duymadan para konusuna girdi açık açık tehdit edildim 5 kuruş istemeyeceksin istersen şöyle olur böyle olur... yani kısacası çok kötüyüm çok... bittim daha şimdiden... nasıl kurtulacağım bu işin içinden.. neden nedeeen neden????? boşanan arkadaşlar nasıl dayandınız neler yaptınız? dualarınızı bekliyorum... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Canım ben de bosanma asamasinda yim. Dik durdum. Tabi benim eşim ısteklerimi kabul etti. Beni çok seviyor. Hiç kırmadi bu süreçte. Bosanmak isteyen oydu ama beni dimdik gördükçe dibe battı. O ne yaparsa yapsın asla üzüldü günü belli etme. Takmiyomus gibi görün. Para almasan bile bu tavrın onu kareder. Yeter ki sen güçlü ol.yada öyle görün. Bir de ZAMAN sadece zsman bırak. Ben de çok zor günler geçirdim ama su an çok mutluyum.

Canım ben de bosanma asamasinda yim. Dik durdum. Tabi benim eşim ısteklerimi kabul etti. Beni çok seviyor. Hiç kırmadi bu süreçte. Bosanmak isteyen oydu ama beni dimdik gördükçe dibe battı. O ne yaparsa yapsın asla üzüldü günü belli etme. Takmiyomus gibi görün. Para almasan bile bu tavrın onu kareder. Yeter ki sen güçlü ol.yada öyle görün. Bir de ZAMAN sadece zsman bırak. Ben de çok zor günler geçirdim ama su an çok mutluyum.
Bu kadar mutlu olmayı nası basarıyorsunz? Ben bır turlu atlatamıyorm.. Tam bıttı toparlandım derken ertesı gun aglıyorım durmadan :(

Tatlım kendini zorlama zamana bırak ve en önemlisi kafanda bitir. Kendine güven değerli olduğunu sık sık hatirlat kendine. Kendin için yasicaksin. İyi yönlerini gör . Özgürsun artık. Bunu düşün. Yani kendini motive et. Zamanla het şey yoluna girecek.

Tatlım kendini zorlama zamana bırak ve en önemlisi kafanda bitir. Kendine güven değerli olduğunu sık sık hatirlat kendine. Kendin için yasicaksin. İyi yönlerini gör . Özgürsun artık. Bunu düşün. Yani kendini motive et. Zamanla het şey yoluna girecek.
Bitirebilsem kafamda ahh bitse..

Bitirebilsem kafamda ahh bitse..
Zaten kafanda bitirmek en önemlisi. Bunu başarabilmek için onun sana yaşattığı kötü anları aklına getir. Ve o olmadan yaşayacağın güzel şeyleri düşün . Tatlım inan o zor günlerden sonra bu yalnızlık ilaç gibi geldi. Huzurluyum. Ve bu gün mahkemem var saat birbucukta. Giyindim süslendim okula geldim. Burdan çıkıp direk adliyeye gidicem. Artık umrumda bile degil.

Zaten kafanda bitirmek en önemlisi. Bunu başarabilmek için onun sana yaşattığı kötü anları aklına getir. Ve o olmadan yaşayacağın güzel şeyleri düşün . Tatlım inan o zor günlerden sonra bu yalnızlık ilaç gibi geldi. Huzurluyum. Ve bu gün mahkemem var saat birbucukta. Giyindim süslendim okula geldim. Burdan çıkıp direk adliyeye gidicem. Artık umrumda bile degil.
8 ay süren evliliğim boyunca incinmedim ki kötü bir evliliğim yoktu ki kuzum.. Ailesi konu olunca tartısıyorduk.. Sonra abısı bızı ayırdı dedı kı sız bıraz ayrı kalın eşim annesinin yanında kalmaya başladı sonra eşimi kaybettim onlar güzel işlemişler.. Bana evlıyken şöyle böyle dememişti nasıl oraya gtti bır sure sonra şöyle böyle demeye başladı.. En son özür diledi öfkeliydim dedi ama barısmak ıcın degıldı özrü kabul etmedım yınede.. Simdi yıne ailesi para vermeden kurtulalım dye bu yolu bulmuslar.. Bu yuzden lafamda bıtıremıyorm kötü bsey yasatamdı kı evlılık boyınca :( rabbım senınde hakkından hayrlısını nasıp etsın kuzum bgun durusmanda varrmıs ınsallah sorunsuz hallolur.. Sizin ki anlaşmalı bosanma mydı?

Darp raporu alsaymış madem,kanıtlayamaz ki zaten hakim inanır mı kocayı dövdüğüne canm.
Bı de ayrılıgın uzerınden 3 ay gecınce sıddet dye ortaya dokulmelerı gülünc ☺️ kendı kendılerını rezıl ettıler..

Olur bunlar.Of zordur çekişmeli boşanma..Ben de yaşadım.Erkek milleti ne pahasına olursa olsun kıyamaz cebine ,satar şerefini bile" onu görüyor insan..İkiniz iyiyseniz ,boşanmama ihtimaliniz yok mu? VARsa değerlendir.

Unut baska caren yok tekrar barismayi aklina getirme olanlari kabullen bi gün bakmissinki onsuz daha mutlusun.

Olur bunlar.Of zordur çekişmeli boşanma..Ben de yaşadım.Erkek milleti ne pahasına olursa olsun kıyamaz cebine ,satar şerefini bile" onu görüyor insan..İkiniz iyiyseniz ,boşanmama ihtimaliniz yok mu? VARsa değerlendir.
aılesıne donup dese kı bu benım karım yeterın artık ve bna da benı ve daha snra benım aılemı ınandırabılırse belkı yenıden bır umut olabılır bu evlılık ıcın.. Ama byle bır ıhtımal su an ıcın yok canım..

Back
X