Arkadaşlar internetten biriyle tanıştık yani henüz tanışma aşamasındayız ve şuan hassas bir dönemdeyim.ciddi bir şekilde hazırlanmam gereken bir sınav var önümde.Bu konuda da bana destek ama ayrı şehirlerde olduğumuz için biraz zor oluyor ve sınava odaklandığım için olumlu yada olumsuz beni etkilesin istemiyorum.Sizlere danışmak istediğim konu şu;
Bir hafta sonra buraya yanıma gelecek 2 gün kalacak bu insanı gerçekten tanımak istiyorum ama bir yandan da hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorum artık.Bu insanı bu kısa süre içinde daha iyi tanımak için ne yapabilirim sizin böyle tanışma aşamasında bilinçli uyguladığınız ve sonuçlarını aldığınız şeyler varmıydı karakterini daha iyi çözmek adına??
Bir hafta sonra buraya yanıma gelecek 2 gün kalacak bu insanı gerçekten tanımak istiyorum ama bir yandan da hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorum artık.Bu insanı bu kısa süre içinde daha iyi tanımak için ne yapabilirim sizin böyle tanışma aşamasında bilinçli uyguladığınız ve sonuçlarını aldığınız şeyler varmıydı karakterini daha iyi çözmek adına??