• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha iyi tanımak için kısa yollar varsa bildiğiniz..? :)

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Arkadaşlar internetten biriyle tanıştık yani henüz tanışma aşamasındayız ve şuan hassas bir dönemdeyim.ciddi bir şekilde hazırlanmam gereken bir sınav var önümde.Bu konuda da bana destek ama ayrı şehirlerde olduğumuz için biraz zor oluyor ve sınava odaklandığım için olumlu yada olumsuz beni etkilesin istemiyorum.Sizlere danışmak istediğim konu şu;
Bir hafta sonra buraya yanıma gelecek 2 gün kalacak bu insanı gerçekten tanımak istiyorum ama bir yandan da hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorum artık.Bu insanı bu kısa süre içinde daha iyi tanımak için ne yapabilirim sizin böyle tanışma aşamasında bilinçli uyguladığınız ve sonuçlarını aldığınız şeyler varmıydı karakterini daha iyi çözmek adına??

Bence önce sinavini basariyla bitirmene bak canim, sakin kafani karistirmasina izin verme sinavlarin cok daha önemli su an icin, soruna gelincede gönülyarasi arkadasima katiliyorum bende.. ama illa tanismak istiyorum diyorsan biraz bekle sinavini atlat ve cok daha iyi taniyin birbirinizi sonrada gelebilir bence.. a.s.

beraber alışveriş yapın
daha sonra yemek yiyin
daha sonrada borç ver.

tabii bunlardan önemlisi senin sınavın.ona odaklansan daha iyi olur. sonra eyvah -keşke demeden

Birini tanımak taktikle,stratejiyle falan olmuyor maalesef...

En iyi yol gözlemlemek,en iyi yol o insana etki etmeden,bıraktığınız rahatlık ortamında nasıl davrandığını gözlemlemek!

En iyi yol zaman!!! Beraber olunan seneler,saatler değil,geçirilen etkili zaman!

Bir de baharat edasında bir bilimsel açıklama:

İnsanlar saniyede farkında olmadan milyonlarca veri kaydediyorlar beyinlerine.Bir insanla diyalog içersindeyken de kaydediyorsun o kişiyle ilgili. Bilmiyorum ben pek hoşlanmadım tarzı ilk söylemler,ilk izlenimler bu yüzden çok önemli oluyor.İyi gözlemlersen herşeyi beynine kaydediyorsun.Bazen öyle oluyor ki kabullenmek istemesende,beynin sana sinyal veriyor birşeyler yanlış gidiyor diye.

Bundan çıkacak sonuç,başkasını en iyi tanımanın yolu yine sensin.Ben sana ne öğüt verirsem vereyim bu beni bağlar,herkesin farklı bir bakış açısı var.Eh herkes farklı olduğuna göre,bunu sen hissedip,yorumlayacaksın.yerimseniben

internetten birini tanıyabilmek çok zor..
heleki ayrı şehirlerde yaşıyorsanız..
dikkat et sadece hayalkırıklığına uğrama..herşeye hazırlıklı ol..

2 günde ne kadar tanıyabilicenki. Taktik yapsanda.:1closedeyes:
Bence temkinli ol zamana bırakyerimseniben

canım sen sınavına odaklan.internetten ne kadar tanıyabilirsin ki.bunun bir kısa yolu yok sanırım.senelerce evli kalan eşler bile birbirini tanıyamıyor.sen zamana bırak ve bence şuan sınavına odaklan.başarılar...

neden kendi çevrenden biri değilde, internetten biri..

bu benim sorumun cevabı değil,ayrıyeten konumuzla hiçbir alakası yok.çevremden biri değilde neden internetten biri olduğu beni ilgilendirir.
bunun birçok nedeni de olabilir,tesadüf diyelim....
benim öğrenmek istediğim konu ise,
onu bu kısa sürede nasıl biraz olsun tanıyabilirim
çünkü biliyorumki ufak detaylar bizi bütüne ulaştırır.
sözüm diğer yazan arkadaşlara değil onlara çok tşk ederim ama,
diğer açılan konularıda okuyorum aynı durum,zaten kendim bu başlığı açarken de tereddüt ettim bu forumda neden böyle bir tutum izleniyor,herşeyin altında başka şeyler aranıyor anlamış değilim.Gerçekten bazılarınız fazlasıyla sıkıcı oluyorsunuz.Eminim forumda erkek üyeler de olsaydı daha güzel fikir alışverişleri yapılabilirdi.Burası biraz da biz bayanların dışarıdaki profilini çiziyor demekki dışarıda da gelişime açık olmayan,paranoyak,peşin hükümlü,önyargılı,haset ve oldukça SIKICI bir türüz.Gerçekten birbirimize her anlamda köstek olabiliyoruz.

bu benim sorumun cevabı değil,ayrıyeten konumuzla hiçbir alakası yok.çevremden biri değilde neden internetten biri olduğu beni ilgilendirir.
bunun birçok nedeni de olabilir,tesadüf diyelim....
benim öğrenmek istediğim konu ise,
onu bu kısa sürede nasıl biraz olsun tanıyabilirim
çünkü biliyorumki ufak detaylar bizi bütüne ulaştırır.
sözüm diğer yazan arkadaşlara değil onlara çok tşk ederim ama,
diğer açılan konularıda okuyorum aynı durum,zaten kendim bu başlığı açarken de tereddüt ettim bu forumda neden böyle bir tutum izleniyor,herşeyin altında başka şeyler aranıyor anlamış değilim.Gerçekten bazılarınız fazlasıyla sıkıcı oluyorsunuz.Eminim forumda erkek üyeler de olsaydı daha güzel fikir alışverişleri yapılabilirdi.Burası biraz da biz bayanların dışarıdaki profilini çiziyor demekki dışarıda da gelişime açık olmayan,paranoyak,peşin hükümlü,önyargılı,haset ve oldukça SIKICI bir türüz.Gerçekten birbirimize her anlamda köstek olabiliyoruz.

canım sen bence yanlış anladın hiçbirimizin amacı sana köstek olmak,seni yargılamak değil ki.neden çevrenden değil netten demiş arkadaşımız,bunda kötü birşey yok ki.bu tabii senin hayatın kimseyi ilgilendirmez.ama buraya fikrimizi almak için yazıyorsan,yorumları oku,uygularsın uygulamazsın sana kalmış.biz sadece yazarız.bu formda yanlış bir tutum olduğunu sanmıyorum canım,sen alınganlık yapmışsın bence biraz. -tatlicadiarzu- emin ol hepimiz ortak şeyde buluşuyoruz bu sitede.sen yanlış anladın bence. a.s
ayrıca ufak detaylar bütüne gider belki ama,ufak detaylar böyle konularda bazen yanıltıcı olabilir.sen gene de dikkatli ol olur mu .

Back
X