Daha iyilerine layıkmışım...

Kızlar siz hiç ben boşa gitmişim.ben daha iyilerine layıkmışım dediğiniz oluyormu.......

Yok demedim hiç..
Açıkçası verdiğim hiç bir karardan pişman değilim,yanlış da kötü olsa hayat benim..
Kendi tercihlerimin sonuçlarını sorgulamaya gerek yok...:delphin:
Daha iyi bir hayat istiyorsam çabalayacak,şimdiyi değiştirebilecek olan yine benim ne de olsa..:lepi:

hiç demedim umarım Rabbim de dedirtmez.
herşeyi kendim istedim ve yaptım seve seve.
onu da çok sevdim seviyorum da... ben iyiyim ya...
memnunum halimden hep de memnun oldum.
Rabbim pişman etmesin.

yok hayır...
hayatımın hiç bir döneminde ben aslında daha iyisine layıktım demedim...
birşeyleri gördüğümde ya da göremediğimde harekete geçerim, söylenmem...

Kızlar siz hiç ben boşa gitmişim.ben daha iyilerine layıkmışım dediğiniz oluyormu.......

hangi anlamda boşa gitmek tam anlayamadım ben,hayat anlamında mı eş ve evlilik anlamında mı?
hiçbirindede boşa gittiğime inanmıyorum..bundan iyisi can sağlığı..ne hayat hakkında, ne ailem hakkında, ne eşim olacak insan hakkında çok şükür demedim..:nazar:

iliski acisindan sorduysaniz
bunu demek icin, hor gordugunuz ve sevmediginiz biriyle birlikte olmaya devam ediyor olmak gerekir
Ben bunu hic yapmam o yuzden de boyle dememe gerek kalmaz

hayır demedim tüm baskılara rağmen
baskılara diyorum çünkü çevremde çok var böle diyen keşke keşke keşke diye...
aksine beni onun kadar sevicek birini bulamam diyorum....
ALLAHımda hiçbir zaman dedirtmez inşallah

suan ıcın demedım suan zaten oyle bı durumun yok ama zamanında cok dedıler ama kulak asmadım
benım hayatım ve ben kendıme neyı layık bulursam odur kımseyıu ılgılendırmez ama bu laf hep soylenır nedense

dusunuyorum .ama normal bır zamanda degıl benı cok kızdırdıgında yanlıs bır kelımesınde soylemısımdır ama buda yenı evlılık zamanında oldu 2 ya da 3, kere sımdı soylemıyorum co k sukur.şimdi baska seyler soyluyorum...(^_^)

He dedim :1closedeyes:Beni ne doktorlar ne mühendisler ne avukatlar istedi bak sana vardim dedim...:roflol:

Saka bir yana Hayir hic demedim, dememde cünkü yaradan herkeze layikini veriyor zaten...:delphin:

bu kadar iyisini hak ediyormuydum acaba diye düşünürüm hep :nazar:
Alllahım hiç bir kararımızdan pişman etmesin...

peki elinizdeki en iyisi değilse daha iyilerine layıl olduğunu<u düşünüyorsanız fakat sewiyor we sewiliyor wazgecemiyorsanız ????

Aşkım benim bir tanem..
2 yıl bitti ama bir gün bile böyle düşünmedim allaha şükürler olsun ki..
Onun beni hakettiği kesin de bazen allahım diyorum ben bu adamı hak edecek çok iyi bişe yaptım kesin ama ne acaba:))
Sonra neyse diyorum onun kadar anlayışlı olamasam da ben de onu çok seviyorum ya yeter diyorum kendi kendime :))

Back
X