Daha iyisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama sizin anlattığınız çok başka bir olay.
Hayır benzer bir olay.
O da sizin gibi evlenerek statü atlamak istedi.
Aşk sevgi tutku boşver dedi..
Zengin diye kiro biriyle evlendi.
Olay bu..

Belki size daha eğitimli denk gelir.
Ama yaşayacağınız durum buna benzer.
Üst segment aileler; kendi gibi üst segment aileler ile olur. Istisnalar vardır. Mankenlerle evlenen tek tük iş adamı vs.. onlarda çoğunlukla ayrılır veya eşini aldatır.

Orta sınıf bir aileniz var. Siz üst sınıf istiyorsunuz.
Duygu sevgi aşk istemiyorsunuz.
Bunun adı statü için evliliktir.
Isteyebilirsiniz belki ulaşırsınız.
Ama evlilik bu değil..
Duygusuz evlilik yaşamak için ömrümüz çok kısa..

Ama şu an hayatınızdaki insana üzüldüm
Adamı küçük görüyorsunuz.

Bunu ona yapmayın.

Haklısınız. Ama şunu da açıklayayım ben yan gelip yatayım hayatımdaki beni yükseltsin kafasında değilim. Sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. Ben sadece aşkı duygusallığı bir kenara bıraktım

Daha 22 yasındasın niye sevgiyi aşkı kenara bırakasın ki??
En güzel en deli zamanların kalbini çarptıracak biriyle olmak varken sen elinde kalem almış hesap kitap yapıyorsun. Genç bir kızın bu kadar hesapçı ve çıkarcı olması üzücü. 20 yıl sonra neden aşk sevgi yaşamadım mutlu olmadım diye kafanı duvarlara vurursun

E sen koca dönem okulun kapısından girmemişsin de baban kızmış ya. Çok mu dolu geçirmişsin sanki?
Fbi mısın kudra hahahaha
Tikkatli olun kudra çarpabilir
Hayır o o anlamda demedi kendini geliştirmiş dolu biri okulda gitmediği zamanlar da
Dil öğrenmeye ve dans kursuna gidiyordur ya da etkınlıklere katılıyordur

hemen hemen bir yanlış anlama

Daha 22 yasındasın niye sevgiyi aşkı kenara bırakasın ki??
En güzel en deli zamanların kalbini çarptıracak biriyle olmak varken sen elinde kalem almış hesap kitap yapıyorsun. Genç bir kızın bu kadar hesapçı ve çıkarcı olması üzücü. 20 yıl sonra neden aşk sevgi yaşamadım mutlu olmadım diye kafanı duvarlara vurursun
Aşık oldum ki ben daha önce. Ama o da daha iyisini istedi mesela. Erkekler de öyle biraz o yüzden savunma mekanizmam var.

Fbi mısın kudra hahahaha
Tikkatli olun kudra çarpabilir
Hayır o o anlamda demedi kendini geliştirmiş dolu biri okulda gitmediği zamanlar da
Dil öğrenmeye ve dans kursuna gidiyordur ya da etkınlıklere katılıyordur

hemen hemen bir yanlış anlama

Ahahah ay konuları orda duruyor, başlıkları konuyla ilgili olanlara şöyle bi baktım 😂😂

Dil öğrenmiş zaten o arada, tekrar sınava hazırlanmışmış. Ne işe yaramış bilemedim.

Yok öyle bir niyette değildim. Onun için açıkladım zaten kariyerime ben de önem veriyorum diye. Yanlış kelimeler kullandıysam özür dilerim.
Sen böyle yazınca büyüsü bozuldu herşeyin. Dağılabiliriz. :KK12:

Kardesimle yasitsin diye konun ilginc geldi butun yorumlarini okudum. Guclu gorunme caban altinda o kadar naifsin ki... Bir 5 sene sonra bu konunda yorumlari okuyunca sen de kendine guleceksin. Hayata ve iliskilere karsi kesin yargilarin olmasi icin cok gencsin, asik oldugun bir adamla karsilastiginda bu konunu bir daha hatirla olur mu :)

Ahahah ay konuları orda duruyor, başlıkları konuyla ilgili olanlara şöyle bi baktım 😂😂

Dil öğrenmiş zaten o arada, tekrar sınava hazırlanmışmış. Ne işe yaramış bilemedim.
:( beni çok üzüyorsunuz. Haklısınız dedim halbuki. Ama kendimi de geliştirmeye çalışıyorum bu konuda emeğim var.

Bu arada çilekçim seni öpüyorum sabahtan beri ben başta olmak üzere gırgır geçenler ve eleştirenler vs. "konumu kapatır mısınız" haricinde pek bi ters tepki vermedin bu da güzel bişey çünkü ben bu konu açıp sonra her cevaba bi kulp bulan tersleyen tiplerden çok hazetmiyorum hadi öptüm görüşürüz daha adliyeye çadır kurucam Freud abla tavsiye ettti

Hayır benzer bir olay.
O da sizin gibi evlenerek statü atlamak istedi.
Aşk sevgi tutku boşver dedi..
Zengin diye kiro biriyle evlendi.
Olay bu..

Belki size daha eğitimli denk gelir.
Ama yaşayacağınız durum buna benzer.
Üst segment aileler; kendi gibi üst segment aileler ile olur. Istisnalar vardır. Mankenlerle evlenen tek tük iş adamı vs.. onlarda çoğunlukla ayrılır veya eşini aldatır.

Orta sınıf bir aileniz var. Siz üst sınıf istiyorsunuz.
Duygu sevgi aşk istemiyorsunuz.
Bunun adı statü için evliliktir.
Isteyebilirsiniz belki ulaşırsınız.
Ama evlilik bu değil..
Duygusuz evlilik yaşamak için ömrümüz çok kısa..

Ama şu an hayatınızdaki insana üzüldüm
Adamı küçük görüyorsunuz.

Bunu ona yapmayın.
20li yaşlarımın başında, bir holding sahibinin oğluyla tanıştım. Holding derken öyle devasa holdinglerden değil tabii ki ama adam araba koleksiyonu olan, babasının uçağı falan olan bir adam.
Bir süre konuştuk, görüştük. Çocuk benden gerçekten çok hoşlandı, boğazda teknede takılma planları, haftasonu Roma'ya giderizler falan. Vallahi peri masalı filmleri gibiydi hayat.

Ama olmadı, istemedim. Çünkü adamı parasıyla, imkanlarıyla, mal varlığıyla değerlendirmedim; kişilik olarak uyumlu değildik. Yani maddi durumu normal biri olsa nasıl değerlendireceksem öyle değerlendirdim.

Bunu da aman da ben negzel yaptım diye anlatmıyorum, normal bir kadının yapacağı bu çünkü. Adamla ilişki sürdüreceğim, cüzdanıyla araba anahtarıyla değil çünkü.

Bu arada çilekçim seni öpüyorum sabahtan beri ben başta olmak üzere gırgır geçenler ve eleştirenler vs. "konumu kapatır mısınız" haricinde pek bi ters tepki vermedin bu da güzel bişey çünkü ben bu konu açıp sonra her cevaba bi kulp bulan tersleyen tiplerden çok hazetmiyorum hadi öptüm görüşürüz daha adliyeye çadır kurucam Freud abla tavsiye ettti
Yok ters yapmak için demedim. Cevapları aldım daha önemli konular üste çıksın diye düşündüm.

Fakat daha güçlü,maddi olanakları daha iyi,kariyerimde yeni kapılar açabilecek ve bana daha fazla şey katabilecek birileri yanıma daha çok yakışır diye düşünüyorum.
Sizin vaatleriniz neler peki genç kardeşim; böyle bir adam sizi niye seçsin, ne verebileceksiniz ona, ne gibi özellikleriniz var?

20li yaşlarımın başında, bir holding sahibinin oğluyla tanıştım. Holding derken öyle devasa holdinglerden değil tabii ki ama adam araba koleksiyonu olan, babasının uçağı falan olan bir adam.
Bir süre konuştuk, görüştük. Çocuk benden gerçekten çok hoşlandı, boğazda teknede takılma planları, haftasonu Roma'ya giderizler falan. Vallahi peri masalı filmleri gibiydi hayat.

Ama olmadı, istemedim. Çünkü adamı parasıyla, imkanlarıyla, mal varlığıyla değerlendirmedim; kişilik olarak uyumlu değildik. Yani maddi durumu normal biri olsa nasıl değerlendireceksem öyle değerlendirdim.

Bunu da aman da ben negzel yaptım diye anlatmıyorum, normal bir kadının yapacağı bu çünkü. Adamla ilişki sürdüreceğim, cüzdanıyla araba anahtarıyla değil çünkü.
Evlenirken Anneniz kızımızı ne holding patronları ne doktorlar istedi de vermedik dedi mi bari 🤣🤣😍

:KK43: beni çok üzüyorsunuz. Haklısınız dedim halbuki. Ama kendimi de geliştirmeye çalışıyorum bu konuda emeğim var.
Üzül biraz, bazen üzülmek, örselenmek iyidir. Döner bir bakarsın kendine ben gerçekten bunu mu istiyorum, doğru yoldamıyım diye. Böyle böyle olgunlaşacaksın.

Aşık oldum ki ben daha önce. Ama o da daha iyisini istedi mesela. Erkekler de öyle biraz o yüzden savunma mekanizmam var.

Demek ki o sevmiyormuş. Yaşın çok genç, hayat uzun tekrar seversin. tek bir adam için aşktan niye vazgeçesin?

Üzül biraz, bazen üzülmek, örselenmek iyidir. Döner bir bakarsın kendine ben gerçekten bunu mu istiyorum, doğru yoldamıyım diye. Böyle böyle olgunlaşacaksın.
Teşekkür ederim. Buraya yazma amacım da bu zaten. Birbirimizi tanımadığımız için daha objektif olabiliyoruz. Kendi yanlışlarımı görmek güzel oluyor. Arkadaşlarıma anlatsam sürekli haklı tarafımı bulmaya çalışırlar, ama burda böyle değil. Yorumları ciddiye alacağım.

Benim kuzen geçen yaz evlendi holding sahininin oğluyla. Kendinden sanırım 6-7 yaş küçük acayip yakışıklı bi çocuk bi de. Tekneler uçaklar çok acayip şeyler var. Beeyle izliyoruz 😵

Ama tabi kuzenciğim de holding sahibinin olmasa da yönetim kurulu üyesinin kızı, yurt dışında okudu, sağlam kariyeri neyim vardı falan. Denktiler yani. Yakışıyolla da ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X