- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Madem böyle düşünüyorsunuz neden kendinizi bile isteye ateşe atmak istiyorsunuz?Bu adamin - hic belli etmek istemese de -idaresi zor, anneci, supheci ve fazlasiyla kiskanc oldugunu dusunuyorum zaten.
Hepiii öncelikle mutluluklar diliyorum :))) Neden kendinizi rahat bırakmıyorsunuz? İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Bu kadar edilgen olmak iyi değil. Sevgi varsa her iki tarafta aktif iletişim halinde olmalı. Herşeyi erkekten ya da kadından beklemek çok doğru bir yaklaşım değil. Son birşey her insanın kişiliğini çocukluk yaşantısı, ebeveyn ilişkileri, çevresel faktörler, genetik özellikler belirler. Hiç bir bilimsel temeli olmayan burçlar değil.
Madem böyle düşünüyorsunuz neden kendinizi bile isteye ateşe atmak istiyorsunuz?
Her türlü duygununuzu aktif iletişimle dile getirirseniz karşı tarafta net olur. Planlarından bahseder. Sizde zamanla bu durumunuzu yenersiniz.Ben sevmiyorum böyle taktik, naz gibi şeyleri. Sevmek, sevilmek erkeğinde hakkı. Net olalım. Üç günlük dünya...Cok tesekkur ederim. :)
Ahh, icimde ne firtinalar kopuyor, bir bilseniz. Onu oyle cok istiyorum ve hatta arzuluyorum ki... Buna ragmen icimde beni her daim sinirlayan sese hakim olamiyorum. Bocaliyorum.
Burclar konusunda haklisiniz ama onu tanimaya yardimci olacagini dusundugum icin bir ara ilgiliydim burclarla.
arkadaş! isteyen adam açılır söke söke alırBen bu adama deli gibi asik olabilir ve hic tatmadigim bu duyguyu dibine kadar yasayabilirdim ama!
arkadaş! isteyen adam açılır söke söke alır
elini çabuk tutar
ister yengeç ister keçi burcu olsun :)
üzgünüm
gülşen den be adam şarkısını armağan ediyorum size :)
Daha fazla muallakta kalmayın bence, bi kahve içelim mi deyin. Yüzyüze daha çok görüşün artık mesajla nereye kadar olacak ki? Yüzyüze daha farklı bir izlenim olur her zaman daha netleşir kafanızdakiler.Dusunuyorum ama ya yaniliyorsam?
Sen agirdan alinca hic yazmayinca adam da hazir olmadigini belki de ondan yeterince hoslanmadigini dusunuyor olabilir.
Bence sen de adim at sen de yaz arada.
konu sahibi zamanında akşam yazdığım mesajıma neden sabah cevap yazıyorsun diye trip bile atmış
adam konu sahibinin duygularını anlamıştır çoktan
bir kere buluşmuşlar, bir daha teklif de etmemiş
daha hazır olup olmaması kalmamış bu işin bence
zannetmiyorum çünkü zaten sen onunla konuşarak, ona olan ilgini gösteriyorsun, eminim ondan hoşlandığını çok iyi biliyor. Bu tür durumda erkek illa karşıdan beklemez bence, kendisi davet eder.muzurtilki söyledikleriniz çok doğru ama bu tripler görüşmemizden önceydi. Görüştükten sonra böyle bir sorun olmadı.
O görüşmeyi kendisi talep etmişti. Gelecek hamleyi benden bekliyor olabilir mi?
muzurtilki söyledikleriniz çok doğru ama bu tripler görüşmemizden önceydi. Görüştükten sonra böyle bir sorun olmadı.
O görüşmeyi kendisi talep etmişti. Gelecek hamleyi benden bekliyor olabilir mi?
canım maalesef ben bu konuda olumsuzum ama belki adım at diyen arkadaşlar haklıdır, bilmiyorum
ben hiç "ben aradım, o arasın, ben çağırdım, sıra onda" diye hesap işiyle uğraşan bir "hoşlanan" adam görmedim
bu hesabı kitabı yapan kadınlar
her zaman çok kalabalık arkadaş gruplarımız oldu, lisede, üniversitede, şimdi...hala bekar erkek arkadaşlarımız da var
böyle bir şey görmedim
hoşlanan adam adım atar
desem ki çooook çekingen, önceki konularınla birlikte çizdiğin profille alakası yok
ben senin "flört" zevki olarak kullanıldığını düşünüyorum maalesef, çünkü işte o tiplerden tanıdıklarım vardı
iş arkadaşım aynı anda 2-3 kızla yazışırdı mesela. hiç biriyle belli bir sınırın ötesinde yakınlaşmaz, hepsiyle belli bir mesafeyi korur ama yazışırdı
nadir telefon, nadir görüşme
bence senin karşındaki adam öyle bir adam ki
şimdi sen arasan sahile geliyorum gel desen gelir, sohbet muhabbet gülüp eğlenirsiniz
sonra yine her şey bugünkü gibi ilerler, sen de yine buluştuk ama gene bi şey yok, şimdi artık adım atmıycam, ne yapsam diye konu açarsın burada
bana öyle geliyor
ha, umarım yanılıyorumdur, o ayrı
Bu durumda durumu netleştirmek adına görüşmeyi sıklaştırıp nabzı yoklamak daha uygun değil mi? Bu şekilde bu adamı daha yakından tanıyabilir ve işin rengini daha sağlıklı bir şekilde görebilirim. Aksi halde, biz böyle 2081'e kadar yazışabilir ve ara ara görüşebiliriz. Bu şekilde geçen her bir gün aleyhime.
Mesela, bugün "Yarın görüşelim mi?" diye mesaj atarak bu süreci başlatsam nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?