yengecin sağı solu belli olmaz.baştan deli gibi hoşlandığın adamdan topuklayarak deli gibi kaçarken kendini bulabilirsin.şuan sen nasıl bir bayansın annesi ile aynı özellikleri taşıyormusun annesi kadar ona bakabilecekmisin onu araştırıyor o yüzden ilişki hop başka bir tarafa atlamıyor.ileride atlasa bile olaki annesi ile tanıştırdı kadın seni beğenmedi mi güle güle.genel olarak erkekler evlenincce anaları da kıymetleniyor. yengeç bu konuda ekstra anacı diyebiliyorum.bazende ilişki ilerleyince bakarsın içinden okb ye tutulmuş başak burcu insanı fırlar her şeye kulp bulur karışır bunaltır.seni ilgisizlik sorumsuzlukla suçlar.senin burcun ne bilmiyorum.yengeçler için biraz peygamber sabrı gerekir.ayrıca onun yan çizişlerini grzekçe bir sebepten seni azarlamasını takmaman gerekir.romantizim aşkım cicim hikaye ilişkinin derinlerinde ise bu saydıklarım var.
anlattıklarından kısır döngüye girdiğinizi anlıyorum.o zaman bir olay olacak senin tarafından yada onun tarafından.herkes yoluna gidecek gibi.Gerceklestirdigimiz her iki telefon gorusmesinde annesinin mevzusu bile olmustu.
Bu adamin - hic belli etmek istemese de -idaresi zor, anneci, supheci ve fazlasiyla kiskanc oldugunu dusunuyorum zaten.
Iliskinin baska bir asamaya evrilemeyisi bazen oyle canimi sikiyor ki yazmak istemiyorum artik. Bu sefer kendisini sevimli bir sekilde yeniden hatirlatiyor ve biz yine o kisir dongunun icine giriyoruz. Ne yapacagimi sasirdim artik. :/
Şaşırma :) bir kahve reklamı vardı .. çocuk :Seni çok seviyorum ,gibi birşey diyor ,kız : Ben de seni çok seviyorum ,kardeşim gibi diyor .. bence senaryo çal , durumuna çok uygun :) kurtul gitsin ..burçlara inanmam ama bir arkadaş yazmış gelecekteki akıbetini :) korkmadiysan sen bilirsin :))Gerceklestirdigimiz her iki telefon gorusmesinde annesinin mevzusu bile olmustu.
Bu adamin - hic belli etmek istemese de -idaresi zor, anneci, supheci ve fazlasiyla kiskanc oldugunu dusunuyorum zaten.
Iliskinin baska bir asamaya evrilemeyisi bazen oyle canimi sikiyor ki yazmak istemiyorum artik. Bu sefer kendisini sevimli bir sekilde yeniden hatirlatiyor ve biz yine o kisir dongunun icine giriyoruz. Ne yapacagimi sasirdim artik. :/
aşkın temel süresi 4 ay. 4ay sonunda sevgi de ilişkiye dahil olursa devam ediyor.sonra herkes bir birinin kim olduğunu anlıyor. sizde aşkın büyüsünden çıktınız ne olacağız biz diye düşünüyorsunuz sanırım.
Konumun kahramani, yillar sonra facebook'ta karsilastigim okul arkadasim. 30 ve ustu yaslardayiz. 4 aydir yazisiyoruz. 1 ay once de bulustuk. Gayet guzel gecen bulusmadan sonra yazismalarimiz siklasti. Bana karsi cok daha sicak ve cok daha ilgili. 2 gun once telefonla aradi (ikinci kez aramasi bu arada ve cok sasirdim gercekten) ve tam 45 dakika islerimizden, planlarimizdan falan konustuk.
Onun adim atmasini bekledigimden mi veya emin olmak istedigimden midir bilmiyorum ama su an icin hep onun yazmasini, hep onun aramasini bekliyorum. Hep o yaziyor da. Bir de yazismamizin ilk zamanlarinda birkac kez mesajlarima gec yanit verince bende enteresan bir duygu olustu; yazdigimda gec cevap verecek diye icim icim yiyor ve kaygilaniyorum. Hal boyle olunca da ilk yazan ben olmak istemiyorum ama bu kaygiyi yenip yazdigimda da gecikmeksizin cevap veriyor. Yerim ben onu! :)
Amma velakin, bu adamdan deli gibi hoslaniyorum. O da dozunu kestiremese de bunu anlamis olmali. Niye hala yazisiyoruz biz? Sizce niye bir sonraki seviyeye gecemiyoruz? Daha kac 4 ay gecmeli? Normal mi bu kadar agirdan almasi? Dayanamiyorum artik. :/
Neler oluyor veya neler olmali sizce?
Not: Ilgilenenler icin burcunu soyleyeyim: Yengec. Ben ise akrep.
Şaşırma :) bir kahve reklamı vardı .. çocuk :Seni çok seviyorum ,gibi birşey diyor ,kız : Ben de seni çok seviyorum ,kardeşim gibi diyor .. bence senaryo çal , durumuna çok uygun :) kurtul gitsin ..burçlara inanmam ama bir arkadaş yazmış gelecekteki akıbetini :) korkmadiysan sen bilirsin :))
Günaydın.
Belki siz karşı tarafa ağır görünmek anlamında çok mesafe koyduysanız sizden emin olamıyor veya tepkinizden çekiniyordur. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Kıskanç ve aşırı şüpheci olduğu fikri edinmişsiniz. Aranızda bir sey başladığında bu duruma katlanabilecek misiniz?
O zaman ? Maceraya gerek var mı ?Senaryo fena degil. :)
Korkmak ne kelime? Arkadasin yazdiklarinin misliyle basima gelecegini adim gibi biliyorum ama...
anneci,fazlasiyla kıskanç ve supheci olduğunu düşündüğünüz bir insanla gelecek planlamak sizce mantıklı mı?Gerceklestirdigimiz her iki telefon gorusmesinde annesinin mevzusu bile olmustu.
Bu yaslar 4 ay kadar uzun sureli bir kararsizligi yasayacak ve buna katlanabilecek yaslar gibi gelmiyor sanki. :/Karsilikli etkilesim oldugunda bu kabak gibi belli oluyor genelde. Iki tarafta farkinda oluyor aslinda. Hic bu kadar uzatmali "bilmemezlikten gelme" oyununa dahil olmadim.
Boyle uzatan tipler genelde duygularindan emin degil yada kararsiz, bu bilmemezlikten gelme olayi işine gelen, karsidakinin ilgisini seven, karsisindakini kenarda yedek tutmak isteyenler oluyor diye dusunuyorum.
Çok klasik olacak ama gerçekten hoşlanan adam kızı elinden kaçırmak istemez.
Ağırdan almaz,başkasıyla beraber olmasından korkar,elini çabuk tutar.
O dört ayda beraber olsaydınız ak koyun,kara koyun belli olurdu.
Olmaz bu iş. Sen tezcanlı yaşamak isterken o dede modunda.
Bende akrebim yanından geçmem yengecin.
Onu bilemem.Bu yaslar 4 ay kadar uzun sureli bir kararsizligi yasayacak ve buna katlanabilecek yaslar gibi gelmiyor sanki. :/
Niye o zaman devamli yaziyor ve vakit ayiriyor ki bana? :/
Oyle mi dersiniz? :/
O zaman ? Maceraya gerek var mı ?
can sıkıntısını gideriyorKonumun kahramani, yillar sonra facebook'ta karsilastigim okul arkadasim. 30 ve ustu yaslardayiz. 4 aydir yazisiyoruz. 1 ay once de bulustuk. Gayet guzel gecen bulusmadan sonra yazismalarimiz siklasti. Bana karsi cok daha sicak ve cok daha ilgili. 2 gun once telefonla aradi (ikinci kez aramasi bu arada ve cok sasirdim gercekten) ve tam 45 dakika islerimizden, planlarimizdan falan konustuk.
Onun adim atmasini bekledigimden mi veya emin olmak istedigimden midir bilmiyorum ama su an icin hep onun yazmasini, hep onun aramasini bekliyorum. Hep o yaziyor da. Bir de yazismamizin ilk zamanlarinda birkac kez mesajlarima gec yanit verince bende enteresan bir duygu olustu; yazdigimda gec cevap verecek diye icim icim yiyor ve kaygilaniyorum. Hal boyle olunca da ilk yazan ben olmak istemiyorum ama bu kaygiyi yenip yazdigimda da gecikmeksizin cevap veriyor. Yerim ben onu! :)
Amma velakin, bu adamdan deli gibi hoslaniyorum. O da dozunu kestiremese de bunu anlamis olmali. Niye hala yazisiyoruz biz? Sizce niye bir sonraki seviyeye gecemiyoruz? Daha kac 4 ay gecmeli? Normal mi bu kadar agirdan almasi? Dayanamiyorum artik. :/
Neler oluyor veya neler olmali sizce?
Not: Ilgilenenler icin burcunu soyleyeyim: Yengec. Ben ise akrep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?