Daha Kac 4 Ay Daha Gecmeli?


Elbette ki mantikli degil. Haklisiniz.
 
Ama o zaman bir yerden bir kapı açmanız gerekiyor. O sizden siz ondan nereye kadar bekleyeceksiniz? Erkekler çok beklemeyi sevmezler. Karşısına ikan ilk fırsatta başkasını degerlendirecektir. Siz de vakit kaybiniz ve hayal kırıklığıyla kalırsınız..
 
Bir yengec burcu olarak söylüyorum Akreplerle inanılmaz bir uyumu var hem sen neden açılmıyorsun ki
 
Bir yengec burcu olarak söylüyorum Akreplerle inanılmaz bir uyumu var hem sen neden açılmıyorsun ki

Uyumun farkina varmasam bu kadar beklemezdim de onun acilmasini bekliyordum nedense.
 
Anneci,aşırı kıskanç ve 4 aydır adım atmamış.

Olmayacak şeyi oldurmaya gerek yok bence

Ben bu adama deli gibi asik olabilir ve hic tatmadigim bu duyguyu dibine kadar yasayabilirdim ama!
 
bence çok güzel. bazıları hızlı gitmez sindire sindire gider :) hızlandırmayı siz deneyin. bir planınızdan bahsedin ve onun da dahil olabileceğini söyleyin. bakalım ne diyecek.
 
Facebook'umda arkadas olarak ekli. Evlilik, nisanlilik, sevgililik durumu yok.
:) bende de ekli bir sevgilim vardı
gayet normal arkadasları yasantısı olan
meğer karısı da eklıymıs
3 ay sonra öğrendim
bir var bir yoktu
böyle erkeklerle zaman gecmez
can sıkıntısını gideriyor bariz belli
ver yolu gitsin
 
Hikayenin başı çok tanıdık. Eşim ve ben yıllar sonra facebookda bulduk birbirimizi. Ama sonrası farklıydı bizim. 2 ay yazıştık konuştuk ama o iki ay sürekli bi kahve içelim muhabbeti yapıyodu. Ben o aralar inanılmaz yoğundum. Hep bi kaytarıyodum. Bigün buluşmaya karar verdik o gün de inanılmaz bi yağmur vardı. Çıkma evden hiç bende eve geçicem dedim. Ama adam saatler öncesinden gelmiş beni bekliyomuş zaten şok olmuştum :)) o buluşmadan sonra sizinki gibi ilgisini iyice belli etti üstüme düştü. Haftasına varmadan da hislerini döktü. Zaten yaşlarımız yerinde olduğu için de hemen ailemle tanıştı falan gelişti bu şekilde.

Sanki ilginizden hoşlanıyo da ama adım da atmak istemiyo gibi. Hoşlanan bi adam kaybetme korkusundan dolayı şimdiye adım atmalıydı ammaaa; siz ilginizi çok belli ettiniz de ona güvenip mi adım atmıyo acaba? Nedense öyle bi hisse kapıldım.
 
nasıl yengeçlere denk gelmiş herkes böyle
eşim yengeç kesinlikle anneci falan değil. risk almayı pek sevmez garanticidir ama.
aşırı kıskanç oluşu gözlemlediğin bir şey mi yoksa burç yorumumu o da?
 
normal bence 1 ayda hemen senden hoşlanıyorum demesi abes olurdu zaten. zaman geçsin belki de duygularından emin olmak istiyordur.
 
bence çok güzel. bazıları hızlı gitmez sindire sindire gider :) hızlandırmayı siz deneyin. bir planınızdan bahsedin ve onun da dahil olabileceğini söyleyin. bakalım ne diyecek.

Ne oldu biliyor musunuz? Gecen hafta ona sahilde olacagimi, gorusebilecegimizi yazmistim. O da "Haberlesiriz canim." diye yanit verdi. Telefonda konusurken niye sahile gitmedigimi, haber vermedigimi sordu ve "Sahile falan gelirsen soyle, goruselim." gibi bir sey soyledi. Planlarima dahil edilmeyi bekliyor olabilir mi? :)
 
kesinlikleeee. lütfen bir kez olsun siz adım atın. onun koşarak geleceğine inanıyorum ben :)
 

Valla insan caresiz olunca nasil her seyden medet umuyorsa, ben de - cok mantikli gelmese de - yengec burcunu yalayip yuttum deyim yerindeyse. Burc yorumunun etkisi de olabilir ama kiskanc oldugunu hissediyor gibiyim.
 

bence hikayenin kahramanının girişimleri yetersiz
hoşlanan adam gecikmek istemez, niyetini belli eder
her ne kadar siz biraz mesafeli davrandıysanız da neticede yeşil ışık yakmışsınız, yoksa niye 4 aydır konuşasınız

bence hoşlandığı şey "flört" duygusu olabilir
hatta böyle yazışarak yürüten adamlar, aynı anda bir kaç kadınla birden flörtleşebilir
bence süre dolmuş

kesinlikle ve kesinlikle ilk adımı siz atmayın
daha da önemlisi (BDV'da yazılan bazı konulardan yola çıkarak) kıskandırmaya çalışmak gibi girişimlerle adım atmasını sağlamaya da çalışmayın

gerçeği görmek istiyorsanız ilginizi tamamen kesin
sadece o yazarsa yazın, yazmazsa yazmayın, aramayın
o 1 yazarsa sadece 1 yazın, kısa ve net yazın
sadece yazdıklarına cevap verin, o anki konuşmayı "siz" devam ettirmeyin
yani sadece "uzaklaşın"
panik olur, adım atarsa ne ala
yok atmazsa güle güle
 
Vallaha sasirdim yengecler hakkindaki yorumlara.esim yengec ben akrep.uyumumuzun cok yuksek oldugunu dusunuyorum.sakindir yengecler.disa donuk olsalarda ikili iliskide biraz cekingendirler.bizdede ilk adimi ben atmistim mesela.ayrica anneci falan da degillerdir.yani en azindan benim esim ve cevremdeki yengecler boyle degil.
 
Senden emin olmadan adım atmayacaktır. :) Aceleden hoşlanmaz, ağır ve mesafeli hareketler sever. Yengeç aşığı olarak yorumladım sadece burçtan dolayı. :)
Güven, zaman, emin olmak. Ve İlgi. ama öyle bir denge ki üstüne atlar gibi bir ilgi değil, hoşlanmamış gibi ilgisizlik değil. Fiziken görüşmeleri sıklaştırın. Zaman geçirin. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…