Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem, mesela doğum günümde uzaktık, ben hani aramasını da beklemedim güzel bir mesaj atsa yeterliydi. O da olmadı. O gün iki güzel söz soyleyebilse beni sevdiğini hissederdim. Benimle başkalarıyla gecirdiginden daha cok vakit geçirse, mesela gezse, beraber eglensek. Ben mesela aglayabilen birisi değilim ama üzgün olduğumda anlar, bi başımı oksasa boyle ufak şeyler olsa sevildigimi hissederdim.Eş olarak sevildiginizi ne yapsa nasıl bir evlilik olsa hissederdiniz?
Dimi ya, gercekten psikologla görüşür gibi oldum :)Yaaa psikolog gibi konuşuyor zorularını ona göre yöneltiyorsunbir sıkıntım olursa hemen sana gelcem beni rahatlatman için
![]()
Aşortman dizleri çıkmış, bilekten lastikli olan değil miydi yaAşortman olmayan eşofman mı
Herkez anlamaz bunu![]()
Bilmem, mesela doğum günümde uzaktık, ben hani aramasını da beklemedim güzel bir mesaj atsa yeterliydi. O da olmadı. O gün iki güzel söz soyleyebilse beni sevdiğini hissederdim. Benimle başkalarıyla gecirdiginden daha cok vakit geçirse, mesela gezse, beraber eglensek. Ben mesela aglayabilen birisi değilim ama üzgün olduğumda anlar, bi başımı oksasa boyle ufak şeyler olsa sevildigimi hissederdim.
Aşortman olmayan eşofman mı
Herkez anlamaz bunu![]()
Evet tanıdığımdan beri hep öyle soruları alaycı değil de daha nazik seni anlıyormuş gibiDimi ya, gercekten psikologla görüşür gibi oldum :)
Herkesin düzgünü kendineama düzgünmüş işte zaten
mesela dışarıda da giyebileceğin güzel rahat bir tayt
dediğim gibi yakası paçası kaymamış bluzlar
bu yani...
bir de benim en büyük motivem asla yataktakini sabah öğle akşam giymemek.
bir de parfüm yazmış biri katılıyorum bence de güzel kokmak dişiliği arttıyor.
Bazen ne istediğimizi neyin eksikligini yasadigimizi eş de dahil tüm iliskilerimizde oturup anlatmak gerekiyor.Bilmem, mesela doğum günümde uzaktık, ben hani aramasını da beklemedim güzel bir mesaj atsa yeterliydi. O da olmadı. O gün iki güzel söz soyleyebilse beni sevdiğini hissederdim. Benimle başkalarıyla gecirdiginden daha cok vakit geçirse, mesela gezse, beraber eglensek. Ben mesela aglayabilen birisi değilim ama üzgün olduğumda anlar, bi başımı oksasa boyle ufak şeyler olsa sevildigimi hissederdim.
Yaaâ çok mutlu oldum böyle hissettiğin icinEvet tanıdığımdan beri hep öyle soruları alaycı değil de daha nazik seni anlıyormuş gibi![]()
Konustum, cok da guzel bir uslupla konustum kavga gibi degil yani. Laf kalabalığı yaptı kafam şişti kapattım konuyu. Yani asla benim sorumun cevabini ya da sorunumuzun sebebini soylemedi, alakali alakasiz seyler anlatti. Cevap vermedi.Bazen ne istediğimizi neyin eksikligini yasadigimizi eş de dahil tüm iliskilerimizde oturup anlatmak gerekiyor.
Bazı sorunlar evet sevgisizlikten ya da adamın ib.neliginden kaynaklanıyor ama çoğu iletişimsizlikten kaynaklanır.
Eslerimiz erkek cinsiyetine sahip, onlar düz insanlar herşeyi görüp herşeyin farkında olamıyorlar, Onlari bir çocuk saymak ve yonlendirmek zorundayız evet istemezdik ama...
Bence konuşmalısınız eksikliğini yasadiginiz şeyleri...
Pijama giymiyorum ama giydiklerimin bazıları pijamadan beterMerak ettim evde ne giyiyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum?
Ben de evde kotla asla oturamam. Sorduğu icin söyledim ben de. Kendim pijamadan beter giyiyorum bazenpijamayla gezmeyin miilginç ben evde kotla otursam esim nereye gidiyon der
![]()
Oyle de olabilir, dışardan bakabilsem tespit ederdim ama olayın içindeyken anlayamıyorum. Ama boyle bazen bir insanin bakisindan anlarsiniz ya oyle bir sey.hımm
e o zaman konu kadın gibi hissetmekten biraz farklı sankim
Bu yorumun alni olsa operdim o derece. Konu sahibi Eşinize güzel/ cekici geliyorsunuz ki sizinle evlenmis. Her erkek vamp, seksi kadin hastasidir diye kodlanmis bize ama hepsinin seksi anlayisi farklı inanın. Bazen bir bakis, bir gulus veya bir sozcuk o an sizi seksi kilar. Daha kadınsi auradan hoslanacagini nerden cikardiniz?Cok af edersiniz her vajinasi olanin kendini seksi zannettigi ya da dudak isirikli bir pozla afrodit saydigi bir cagda ben 'neysek oyuz'dan yana kullaniyorum oyumu yani dogalliktan.
Daha kadinsiliktan ne anliyorsunuz
Mesela daha gizemli demissiniz ama daha gizemli olmaya calismak ya da daha suzulee suzule yurumek daha kadinsi olmak degildir ki bence, her erkek bundan hoslanir diye bir prensip de yok.
Sizin daha gizemli gordugunuz sey esinize moron gibi yaa seklinde de yansiyabilir.
Belki esiniz daha bicir bicir, sevimli, guler yuzlu, sormadan anlatanini seviyordur ki oylesiyle evlenmis zaten :)
Mutluluklar
Merhabalar kızlar ;
Biraz saçma gelecek belki ama ben kendimden pek memnun degilim :) Mesela hiç gizemli olamam, böyle "cool" duramam. Çok güleryüzlü biriyim, ama bazı insanlar tarafından salaklık olarak anlaşılacak şekilde. Böyle naz niyaz cilve beceremiyorum. Bazı kadınlar var mesela, küçük bir ses tonuyla konuşur, cilveli böyle sanki dersin ki yürümüyor da süzülüyor. Ben öyle olamıyorum. Size komik gelecek, bana da geliyor ama bu kişilik ozelliklerimi değiştirmek istiyorum. Dış gorunusum de karakterimin aksine oldukça feminen. Şimdi diyeceksiniz ki kişilik değişir mi, bir tık daha feminen davranmayı ogrenebiliriz sanki ya. Eşim de sanki beni askerlik arkadaşı gibi görüyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum kendimce. Sizlere güveniyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Oyle de olabilir, dışardan bakabilsem tespit ederdim ama olayın içindeyken anlayamıyorum. Ama boyle bazen bir insanin bakisindan anlarsiniz ya oyle bir sey.
Konuştum, aynı sizin gibi galeyana getirmemek için çok şey söylemiyorlar ama yüzlerindeki ifadeden anlıyorum. Evlilik birligi icerisinde iyi bir eş olmasindan kaynakli ve mukemmel bir baba, cok olumsuz yorum yapmak istemiyorlar ama dedigim gibi anliyorum ne düşündüklerini. Bir de o doğumgunumde ben çok farklı bir ruh halindeydim, doğum esnasinda benimle alakali cok buyuk sıkıntılar olabilecegini, beynime pıhtı gidebileceğini, maksimum önlemler alacaklarini fakat hazir olmam gerektigini falan soyledi doktor o gün ve bunları yalnız başıma dinleyip, yalnız başıma eve geldim çünkü uzaktaydı. Ben yabanci birisi bile olsa bu durumda ekstra ozenirdim. Ki özenin yanindan bile geçmedi. O gün sorguladim ilk defa, sonra birden son zamanlarda aslinda hep boyleymis de ben aksine inanmak istemisim gibi geldi.yani olayın kaynağı büsbütün değişti
ben sandım ki of evdeyim saldım kendimi bi süslenesim geldi tarzı...
yoksa eşim beni doğum günümde aramasa inanılmaz kırılırdım
bu konuda galeyana getirmek istemiyorum o nedenle yorumumu bu açıdan noktalıyorum
durum daha geniş çapta incelenmeli bence
çok forumun yardım edilebileceği bir konu gibi gelmedi bana
arkadaşlarınızla dertleşiyor musunuz onlar ne diyor?