- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
Nuxe nin vardı bende bitane .
Pahalı olunca az az kullanıyor insan. Bı sürüyor üç gün gitsin diye uğraşıyor![]()
Doğru diyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nuxe nin vardı bende bitane .
Pahalı olunca az az kullanıyor insan. Bı sürüyor üç gün gitsin diye uğraşıyor![]()
Belki blokajlariniz vardir? Veya cocukluktan gelen travmalar? Cok büyük bisey olmasina gerrk yok mesela " cilvelik yapmak ayiptir" diye bilincaltiniza yerlestimi ki? Ne bileyim böyle düsünceler derinden etkiliyor olabilir:) derinlerinize inin ve sorgulayin ne hissediyorsunzz? Komik veya yapmacik dutmaktan mi korkuyosunu? O an esinizden begenilmemekten mi veya yeterli olamamaktan mi ... gibi gibi:) tülay kök videolari ve kitaplarini ds öneririm. Belki cocuklukta veya gecmiste birseyler bilincaltina yerlesmis olabilirÇok teşekkür ederim. Zaten sorun esas bu, yani süslü birisiyim, bakımlıyım ve topuklu ayakkabıyla manken gibi rahat yurudugumu söylerler çok da severim giymeyi. Aslında soruyu yanlış sordum, çünkü siz yazınca dusundum de dışardaki insanlara verdiğim izlenim tam da istediğim gibi ve bunun için özel çabam yok. Ancak sanırım bir tek eşime karşı öyle olamıyorum ve sebebini bilmiyorum inanın. Onun yanında kendimi normalde olduğum kadar kadınsı hissedemiyorum. Çok da seviyorum eşimi aslında.
Evet kesinlikle doğru anlamışsınız, durumu ifade etmekte güçlük cektim ancak demek istediğim buydu. Diğer mesajiniza da cevap vereyim, çocukluğum travma içinde geçti. Olabilir yani. Önerileriniz için çok teşekkür ederim, şimdi bakacağım dediklerinize :)Size youtube üzeri Suzan Mutluyu dinlemenizi öneririm. Disil enerjimizi daha cok ortaya cikarabilmemiz icin , daha " kadinca" olabilmenin yollarini anlstiyor. Cogu kisi dis görünüsle alakali baya tiyo vermis ama sirf o yeterli degil. Anladigim kadariyla siz daha cok icinizdeki kadini karakter olarak ortaya cikarmak istiyorsunuz:) bi dinleyin derim belki ise yarar. Ben cok faydasiini gördüm![]()
4 oldu misssTakı kullanın, parfüm sürün, makyaj yapın, topuklu ayakkabı kullanın bu 3ü bile fark edecektir diye düşünüyorum![]()
Salla ya, ben de aynı düşünüyorum. Ama kendimi değiştirmeyi pek az düşünmüşümdür. Düşündükten hemen sonra da salla ya diyorum. Sen de de.Merhabalar kızlar ;
Biraz saçma gelecek belki ama ben kendimden pek memnun degilim :) Mesela hiç gizemli olamam, böyle "cool" duramam. Çok güleryüzlü biriyim, ama bazı insanlar tarafından salaklık olarak anlaşılacak şekilde. Böyle naz niyaz cilve beceremiyorum. Bazı kadınlar var mesela, küçük bir ses tonuyla konuşur, cilveli böyle sanki dersin ki yürümüyor da süzülüyor. Ben öyle olamıyorum. Size komik gelecek, bana da geliyor ama bu kişilik ozelliklerimi değiştirmek istiyorum. Dış gorunusum de karakterimin aksine oldukça feminen. Şimdi diyeceksiniz ki kişilik değişir mi, bir tık daha feminen davranmayı ogrenebiliriz sanki ya. Eşim de sanki beni askerlik arkadaşı gibi görüyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum kendimce. Sizlere güveniyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Ne güzel yazmişsiniz beni cok duygulandirdiniz. Dediklerinizi dikkate alacağım, çok teşekkür ederim, güzel kalbinize sağlık...Diger mesajlari simdi okudum. Baya dolmussunuz... acinizi üzüntünüzü sevincinizi yasayin.. kasmayin. Ve iletisim iletisim iletisim ennnn önemlisi. Malesef karsimizdaki insanlar her nekadr en yakinimiz olsa bile bizim zihnimizi ve duygularimizi asla okuyamazlar. Ve unutmayin ki siz kendinize vermediginiz saygiyi degeri önemiii sevgiyi bir baskasi size aslaaaa veremez. Siz önmelisiniz degerlisiniz ve herseyin en güzeline layiksiniz. Okuduklarima göre incinmissiniz ve cok seyler yasamissiniz cocuklugunzda da . Uzman degilim ama belkide o zamanki yasadiklarinizi bugüne aktariyorsunuz. Belki gecmisinizle yüzlesmek gerekiyordur geleceginizi güzel yasayabilmeniz icin. Kendinizi anlayin, gerekirse uzmandan yardim alinInanin siz degisirseniz kendinize bakis acinizi degistirip deger verip sevip kendinizi, kendi yaralarinizi sarip sarmalayip kabul edip kendinizi aff ederseniz herkes ve hersey degisir
Hayatinizda mutluluklar diliyorum güzel kadin!
Ayy evet parfüm tutkum var benim de. Hep güzel koktugumu söylerler, takıntı gibi bir şey çok severim güzel kokuları. Koku analisti çok iyi fikir, büyük şehire dönünce yapayım ben bunu, çok hoşuma gitti :)Koku cidden önemli bir kokunuz olmalı. Teninize yakışan bir kokuyu bulun ve hiç değiştirmeyin. Ben bi koku analistinin atölyesine gitmiştim. O bana tiyo vermişti. Atıyorum size en uygun vanilya filan gibi. Birde saçlarınız her daim güzel koksun. Kuru saça günlük kullanılan maskeler var deneyebilirsiniz .
Konuştum, aynı sizin gibi galeyana getirmemek için çok şey söylemiyorlar ama yüzlerindeki ifadeden anlıyorum. Evlilik birligi icerisinde iyi bir eş olmasindan kaynakli ve mukemmel bir baba, cok olumsuz yorum yapmak istemiyorlar ama dedigim gibi anliyorum ne düşündüklerini. Bir de o doğumgunumde ben çok farklı bir ruh halindeydim, doğum esnasinda benimle alakali cok buyuk sıkıntılar olabilecegini, beynime pıhtı gidebileceğini, maksimum önlemler alacaklarini fakat hazir olmam gerektigini falan soyledi doktor o gün ve bunları yalnız başıma dinleyip, yalnız başıma eve geldim çünkü uzaktaydı. Ben yabanci birisi bile olsa bu durumda ekstra ozenirdim. Ki özenin yanindan bile geçmedi. O gün sorguladim ilk defa, sonra birden son zamanlarda aslinda hep boyleymis de ben aksine inanmak istemisim gibi geldi.
Son cümlemize bayildimmmm..Ben evde pijama giymeyin, makyaj yapın olaylarına hiç katılmıyorum. Seven insan, isteyen insan bunlara hiç ama hiç aldırış etmiyor gerçekten. Kişisel olarak temiz bir insansanız geri kalan hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Bakış açılarımız her şeydir. Evde bihter ziyagil gibi eş olmasını isteyen eşine de adnan ziyagil şartları sunsun madem.
Bence tam tersi yillar gectikce daha alimli oluyor bayan da erkek de. Esime sarap gibisin derim. Bazen gun icinde boynunda öperim kokusunu icime cekerek. Bazen dudagindan operim sabah uyandirirken. Mutfakta is yaparken arkadan sarilirim. O da benzerlerini yapar. Siz de kendiniz kendinize ozgu bu tür seyler yapabilirsiniz.Merhabalar kızlar ;
Biraz saçma gelecek belki ama ben kendimden pek memnun degilim :) Mesela hiç gizemli olamam, böyle "cool" duramam. Çok güleryüzlü biriyim, ama bazı insanlar tarafından salaklık olarak anlaşılacak şekilde. Böyle naz niyaz cilve beceremiyorum. Bazı kadınlar var mesela, küçük bir ses tonuyla konuşur, cilveli böyle sanki dersin ki yürümüyor da süzülüyor. Ben öyle olamıyorum. Size komik gelecek, bana da geliyor ama bu kişilik ozelliklerimi değiştirmek istiyorum. Dış gorunusum de karakterimin aksine oldukça feminen. Şimdi diyeceksiniz ki kişilik değişir mi, bir tık daha feminen davranmayı ogrenebiliriz sanki ya. Eşim de sanki beni askerlik arkadaşı gibi görüyor gibi hissediyorum. Üzülüyorum kendimce. Sizlere güveniyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Daha naif işveli konusabilirsiniz. Kendinizi değiştirebilirsiniz bence canım çünkü inanın kendinizi daha ozguvenli hissediyorsunuzMerhabalar kızlar ;
ya alemsınız :) bencede sempatık tatlı bırısınıztüm yazılanları okudum da
bende de şöyle bir problem var bakımlı güzel bir kadınım bu seksilik anlamında değil sevimli sempatik olduğumu söylerler genelde ama gel gelelim sesim aynı travesti gibi
birine watsaptan ses kaydı atınca oturup sinirden kahkalar atıyorum
birde üst dudağım çok ince olduğu için gülemiyorum
ÇOK ÇİRKİN OLUYORUM O ZAMAN fotoğraflarda asla gülmem dudağımı yaptıram diyorum ona da eşim izin vermiyo abartıyorsun diye yalnız değilimdir heralde