- 13 Mayıs 2017
- 90
- 37
- 3
- Konu Sahibi Hepgulelim
Merhaba burda hiç konu açmayan ben son zamanlarda dert sahibi oldum.Sevgilimin ailesi beni istemeye geldi sonra onların çalışmamı istememesi vs babam vermedi sonra onlarda zaten zoraki geldiklerini kendilerinin istemediklerini dile getirdiler.Bazı olaylar oldu ve sevgilim vazgecmedi tek başına geldi beni istemeye babama derdini anlattı sağolsun babamda siz seviyorsanız mutlu olacaksanız aileni ikna etmeye çalış dedi sevgilim gelmezler dedi.Babam gelmezlerse de büyüklerinden birkaç kişiyi al gel söz yapalım dedi bayramdan sonra söz yapacaktık.Sevgilim İstanbul'a gidince babası önce onca yıllık emeklerine kondu sonra onu işsiz bırakmakla tehdit etti (aile şirketleri var) ve bıraktı da .O yinede vazgeçmedi kendine iş kurmakla ugrasiyor ve bir şekilde bunca yıllık emeğinin belki % 20 sini ancak alabildi.Babasi olacak adam baktı oğlunu vazgeçiremedi şimdi bana sardı sen benim huzurumu bozdun sende mutlu olama ,Allah seni kahretsin , bu iş böyle kalmaz kalmayacak sen nasıl bir insansın istedik vermediler derdin ne vs sürekli mesaj atıyor oğluna söyledim tamam atmicam demiş daha o evden çıkar çıkmaz geri yazmaya başladı bide hemen yetiştir dedikoducu yazmış daha simdiden bu huzursuzluk ne böyle ben ne yapicam bilmiyorum adam başka kız getir servetimi dökeyim ama o bana gelin olamaz demiş (bana da yazmış gelinim olamazsın benim diye )ve sorun ne demiş ben çok konuşurmuşum oğluna her istediğimi yaptırırmisim ve inanın oğlunun bu hale gelmesine tek sebep benimle birlikteliği değil zaten babasıyla çalışmak istemiyordu.