• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha kp olmadan ettiği beddualar

Sinirlerim alt üst, kızım güya dedesine cilveleniyordu karnına vurdu vurmaya çalıştı (box), Cumartesi gidiyorum ama 2 gün daha dişimi sıkmalıyım , 4 yıl önce oğlumu dövdüğü için kendisiyle kavga ettim ve hala konuşmuyorum mecbur kalmadıkça
Diyorumya eşimi değil keşke anne nçbabasını tanısaydım daha önce...
Sende gitme kardeşim ne işin var öyle insanların evinde

Ya oradan uzaklaşıp onları hayatınızdan sileceksiniz ya da bu iş olmayacak.
Bu insanlarla huzur bulamazsınız. Yüzünüz gülmez.

Inanın somut bisey arıyorum bulamıyorum istemeye geldiler çalışma konusu açıldı beni çalışırsam istemezmis başka bi gelini var oda üniversite mezunu ve çalışmıyor bende çalışmayacakmisim.
Aramizda bisey yaşanmadı ki takacak biseyi olsa oğlunun kendinden habersiz istemeye gelmesini hazmedemiyor onu vazgeçirmeye çalıştı şimdi benimle uğraşıyor sürekli. O kız çalışır seni dinlemez bize hizmet etmez diyormuş. Bir kere dolandırıldı adama bunu anlatmaya calistim anlamadı diyormuş ki ben o zaman konusturmamisim onu ben çok cene yaparmisim.

Bu arada da onlar ayakları üstünde duran güçlü bir kadın yerine onlara hizmet edecek, önlerinde dolanacak, onlara bakacak, damızlık gibi çocuklar doğuracak, herşeye he diyecek bir kukla arıyorlar.
Okumuş etmişsin sakın bu haklarından bu insanlar için vazgeçme. Bu insanlar cahilin de cahili. Sakın bak dert ettim kendime :(
Çalış, kazan, ailenizi kurun bu insanlardan da uzaklaşın size huzur yok yoksa.

Bu arada da onlar ayakları üstünde duran güçlü bir kadın yerine onlara hizmet edecek, önlerinde dolanacak, onlara bakacak, damızlık gibi çocuklar doğuracak, herşeye he diyecek bir kukla arıyorlar.
Okumuş etmişsin sakın bu haklarından bu insanlar için vazgeçme. Bu insanlar cahilin de cahili. Sakın bak dert ettim kendime :KK43:
Çalış, kazan, ailenizi kurun bu insanlardan da uzaklaşın size huzur yok yoksa.
Zaten adamın kaldıramadıgi şey o 30 yaşındaki oğulları bile aynı apt. oturuyorlar çocuğu hastalansa anne çocuk hasta diyip koşuyor annesine bağımlı hale getirmiş etrafındaki herkesi sevgilim biraz daha ayrı takılır onlardan onuda evlendirdikleri kizla diplerine koyup bağımlı yapacaklardı dediğiniz gibi fazla geldim ben bu aileye benim biseyleri tek başıma yapmamı guclu olmami kaldıramiyor adam resmen şimdide baktı oglu parasız pulsuz kaldı vazgecemedi sıra bende seni istemiyorum demeye başladı

inan 5 sayfayıda okudum , allah yardımcın olsun işin zor gerçekten ,
ama sevgilini bırakm madem o senden vazgeçmemiş sende ondan geçme ,
ama çalış paranı kazan heee gün gelir ben ailemi tercih ediyorum derse
tepiği vurmak daha kolay olur senın için , PARA kadın için herzaman GÜÇ tür.
o adamda onu bildiği için senı çalıştırmak istemiyor , ve asla karşısına çıkıp cevap verme asla ,
kendi lafları unuturlur senın laflarını söylerler , inşallah çok mutlu olursunuz onlarda pişman olurlar.:KK36:

Sende gitme kardeşim ne işin var öyle insanların evinde
Çok haklısın, bende istemiyorum fakat bazen mecbur kalıyorum, bi tarafdanda eşimi yalnız gönderirsem nasıl dolduruşa getirirler düşünmek bile istemiyorum, kocam gözümün önünde olsun :))

Hayir hic bisey yazmadım ne aramalarına baktım ne mesajına öyle olunca iyice sinirlenip bir sonrakinde bunu da hemen ogluma yetiştir tamam mı yazmış.
Yasal yollara başvurucam dersin daha devam ederse. Adam pek hırslıymış

inan 5 sayfayıda okudum , allah yardımcın olsun işin zor gerçekten ,
ama sevgilini bırakm madem o senden vazgeçmemiş sende ondan geçme ,
ama çalış paranı kazan heee gün gelir ben ailemi tercih ediyorum derse
tepiği vurmak daha kolay olur senın için , PARA kadın için herzaman GÜÇ tür.
o adamda onu bildiği için senı çalıştırmak istemiyor , ve asla karşısına çıkıp cevap verme asla ,
kendi lafları unuturlur senın laflarını söylerler , inşallah çok mutlu olursunuz onlarda pişman olurlar.:KK36:
Amingüzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Kesinlikle çok şükür kendimi rahat ettirecek kadar bir kazancim olacak Allah in izniyle şuan bıkmış halde oda babasından ama evlenince babamda babam derse kendi bilir.
Yasal yollara başvurucam dersin daha devam ederse. Adam pek hırslıymış
Hemde ne hırs yok elimi opturmemler gelinim olamazsınlar görende kendi alıyor zanneder hayatın oğlunun hayatı olduğunu anlamayısının en somut örneği beni kendinin istememesi.

Sevgilim eskiden sürekli düğünü babası yapacak diye sürekli beni biseylerden vazgeçirmek istiyordu orda yaparsan kınani kimse gelmez vs diye şimdi adam 180 derece değişti ben seni bir kere başkalarına uyup kaybettim bir daha asla dinlemicem onları dedi insallah oyle olur.

Sevgilim eskiden sürekli düğünü babası yapacak diye sürekli beni biseylerden vazgeçirmek istiyordu orda yaparsan kınani kimse gelmez vs diye şimdi adam 180 derece değişti ben seni bir kere başkalarına uyup kaybettim bir daha asla dinlemicem onları dedi insallah oyle olur.
walla canım dikkatli ol,
evlenene kadar bazı şeyler,
babasından anasından ne kadar ayrı kalabilir, senin de kırılan onurun gururun ayaklar altına alınarak onlar büyük hoş gör diye ayaklarına götürülürsün ilerde,
hiç olmadı bebeğin olduğunda gitmek zorundasın,
sen çok zor bişeyin içindesin bilmem farkında mıısn?
şu süreçte hiç bişeyi içine atma, daha yolun çok başındasın, hasta olma ilerde sonra..............

kp telefondan engelleyin msjları görüp sevgilinize söylemezsiniz ortalık sakinleşince engelli kaldırırsınız

kendinden habersiz istemeye gelmesini hazmedemiyor onu vazgeçirmeye çalıştı şimdi benimle uğraşıyor sürekli. O kız çalışır seni dinlemez bize hizmet etmez diyormuş. Bir kere dolandırıldı adama bunu anlatmaya calistim anlamadı diyormuş ki ben o zaman konusturmamisim onu ben çok cene yaparmisim.[/QUOTE]

bence oğluna başka bir kız vardı aklında onun için diyordur
Hiç aldırıış etme eğersini seviyorsan ve sevgilin senin yanında destekçinse
ama öfkeyle değil sakin kafada böyle davranıyorsa evlen derim

walla canım dikkatli ol,
evlenene kadar bazı şeyler,
babasından anasından ne kadar ayrı kalabilir, senin de kırılan onurun gururun ayaklar altına alınarak onlar büyük hoş gör diye ayaklarına götürülürsün ilerde,
hiç olmadı bebeğin olduğunda gitmek zorundasın,
sen çok zor bişeyin içindesin bilmem farkında mıısn?
şu süreçte hiç bişeyi içine atma, daha yolun çok başındasın, hasta olma ilerde sonra..............
Şuan konuşuyoruz biz nasıl olsun diye uğraşıyorsak oda olmasın diye uğraşıyor diyor herseyi halledeyim işimi kurayım mecbur kabul edecek evladından vazgeçmez diyor yani zaten görüşülecek muhtemelen ilerde ama umarım bunların acısını çıkarmaya çalışmaz adam.
kendinden habersiz istemeye gelmesini hazmedemiyor onu vazgeçirmeye çalıştı şimdi benimle uğraşıyor sürekli. O kız çalışır seni dinlemez bize hizmet etmez diyormuş. Bir kere dolandırıldı adama bunu anlatmaya calistim anlamadı diyormuş ki ben o zaman konusturmamisim onu ben çok cene yaparmisim.

ama öfkeyle değil sakin kafada böyle davranıyorsa evlen derim[/QUOTE] Zaten bir akraba kızı varmış bizim o on günlük ayrılık döneminde hemen onu istemeye gitmiş kendi kafasından. Destekçi ama dur bakalım gorucez önümüzdeki bir yillik süreçte insallah en hayirlsii neyse o olur artık.

aranızda bir gerginlik falan mı oldu istememe sebepleri ne? ve eğer çok aşık değilsen sırılsıklam o zaman uzak dur derim

aranızda bir gerginlik falan mı oldu istememe sebepleri ne? ve eğer çok aşık değilsen sırılsıklam o zaman uzak dur derim
Benim çalışacak olmam.Çalışan gelin onlara göre değilmiş ben gelmezmişim o aileye cok konusurmusum oğluna istediğimi yaptırırmisim birden bire erkek arkadaşım herkese arkasını döndü işi gücü bıraktirdi ailesi sırf parasız kalsın geri bize dönsün diye suan arkami ona dönemem ki yazık günah yani onada bide suan o kadar umutlu ki herseyin cok gUzel olacağını düşünüyor o biz sözü yapalım mecbur kabul edecek sevecek diyor

Zor bir evlilik sizi bekliyor, bunu bilin. Mecburen kabul ederler ama mecburen sevmezler maalesef.

Yarın birgün adam oğluyla barışır o kesin evlendiğinde eşşn arkanda durabilecekmi yoksa ailesinin tarafınamı geçicek işte sıkıntı burada çok iyi düşün

Şuan konuşuyoruz biz nasıl olsun diye uğraşıyorsak oda olmasın diye uğraşıyor diyor herseyi halledeyim işimi kurayım mecbur kabul edecek evladından vazgeçmez diyor yani zaten görüşülecek muhtemelen ilerde ama umarım bunların acısını çıkarmaya çalışmaz adam.

ama öfkeyle değil sakin kafada böyle davranıyorsa evlen derim
Zaten bir akraba kızı varmış bizim o on günlük ayrılık döneminde hemen onu istemeye gitmiş kendi kafasından. Destekçi ama dur bakalım gorucez önümüzdeki bir yillik süreçte insallah en hayirlsii neyse o olur artık.[/QUOTE]
bunların acısını çıkarmya çalışmaz derken?
yani zaten ağzına geleni söyleyen o adam,
umarım senden sonradan çıkmaz bir acı ben onu kastediyorum, sen naptın ki acısı çıkacak, sadece sevdiğin adamal evlenmek mi suçun,
walla kardeşim uyanık ol içine atma sakın sakınnnnnnnnnnnn...........
adamla muhattap olmaman çok iyi ama sevgiline söyle hakaretleirne devam ederse baban dava açıcam de, o da babasına söyler çok da iyi olur

Back
X