Daha mutlu ve pozitif olmak

Kayra2021

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2017
1.806
2.078
83
Sagligim yerinde, yakinda oglusuma kavusacagim, maddi sikintimiz yok, iyi giden bir evliligim var.. tum bunlar icin sukurler olsun ama ben sanki cok mutlu degilim.. ve surekli gulen kucuk seylerle mutlu olmayi basarabilen insanlara hayranim.. benimse sevimclerim cok kisa uzuntulerim cok uzun suruyor.. baskalarinin hayatlarina ozeniyorum ve bu halimi hic sevmiyorum.. eminim cok yakinda bunlari dusunecek vaktim olmayacak ama mutlu bir cok yetistirmek istiyorum.. mutlu anne mutlu bebek formulunden yola cikarak tavsiyelerinize ihtiyacim var?? Mutluluklarimi nasil artirabilirim ve hayattan daha fazla keyif alabilirim?? Insallah aranizda mutlulugun formulunu bulan vardir ;)

Şaka bir yana hamilelikten dolayı böylesiniz. Doğumdan sonra bi kaç ay daha böyle olur sonra düzelirsiniz inşallah. Mutluluğun formülü falan yok. sadece zamanı var bence.

Mutluluk ve üzüntü ikisi de çok normal ve insani duygular. İnsan gerçekten mutlu olmak isterse, canını acıtan şeylerden kaçmak yerine yüzleşmeli. Bir de kanaatkar ve tevekkül sahibi olup, elindeki maddi ve manevi nimetleri idrak edip şükreden biri her zaman mutludur ;)

Back
X