Sadece bu olayı kısaca anlatayım size beni yıllardır nasıl manipüle ettiklerini aslında bu olayda anlamalıydım

Ablam Benim evimde başka bir kardeşimle çok kötü kavga etti ben ev sahibi olarak onları sadece sakinleştirmeye çalışırken (kucağımda prematüre doğmuş 40lı bebeğimle) birden olay bana sıçradı sen kötü bir evdahibisin ben ablayım beni tutmalısın dedi sonra da cimrisiniz misafire makarna yedirdiniz (o gün makarna yapmıştım,7-8 gün kaldılar her gün et yapamazdım) vs derken iyice kriz geçiriz gibi oldu eşyaları yıkmaya kırmaya başladı ben de o arada odaya kapandım saksı fırlattı bana kapıya denk geldi..
Neyse annemi almaya gitmişti eşim (misafirliğe gitmişti) evde en az 20 kişi vardı güya doğumuma gelmişlerdi onlar da ben de anneme ulaşmaya çalıştım açmayınca eşimi aradım annemi hemen getir dedim bunlar çıldırdı dedim
Geldiler geldikleri gibi anneme herkes anlattı olayları ben odama kapanmıştım bebeğimle ilgileniyrodum aynı zamanda ağlıyordum eşim sordu noldu diye anlattım birebir ne olduysa,yalan yok

o üzüntüyle kim gelse önüme anlatırdım..
Bunlara annem kalkın evinize gidin reziller falan dedi çıkıştı sabah oldu herkes evine gitti eşim dayanamadı ablama mesaj attı,ne cimriliğimizi gördün bugüne kadar bana karıma siz mi baktınız misafir adabı denen bişey var umduğunuzu değil bulduğunuzu yiyecektiniz vs derken bu mesajdan sonra biz kötü olduk,vay efendim neymiş ben eşime anlatmamalıymışım ne olursa olsun ne derse desin yutup durmalıymışım,hepsi birden o kavga olmamış da ben durduk yere eşime bunları demişim gibi davrandı (kavga eden iki ablam hiçbir şey olmamış gibi barıştılar paylaşımlar vs) ben kötü oldum 1 yıla yakın benle kimse konuşmadı..
Annem her defasında “biz aramızda her şeyi yaparız ama eşine söylemekle hata ettin sen kötü evlatsın bizden değilsin” mesajı verdi..
Ben de buna inandım..
Şimdi de trafikte bile sinirlensem gelir eşime anlatırım bu öyle basit bir olay değildi ki susup oturayım,hatırlıyorum o kadar korkmuştum ki birini öldürebilir o sinirle diye polis bile çağırmayı düşündüm..Siteye de yeni taşınmıştım ben çağırmasam başkası çağıracaktı biraz daha uzasaydı..(olayın büyüklüğünü anlayın detayıdır bu )
Ama bunlar olağan şeylermiş ben çirkin bişey yaptım,eşime detay vererek,onlara göre..
Hatta konuşmaya başladıktan sonra mesafeli idim o zaman da herkes bana “kinci” yaftası yapıştırdı.
Kısa olmadı özür