Daha ne diyim...

O yaptıgı kazaları kaskodan yaptırması bile hata.Cocukların rızkı o verecegi mebla.Amcasını arayıp odeyemem de demek istemiyorum yüz göz olmamak adına.
amcasına aramayın eski eşinize söyleyin hatta bu tarz maddi şeylerde polemiğe girmeyin hukuk sizden yana olacaktır

Belirtilen tarihte ödeme yapamadı,üzerinden bir ay geçti icraya versem veririm ama yıl sonu acılan davanın pek bi hayırlı olmayacagını söyledi,yenı yılı bekleyelim ödemezse dedi avukat.Belkı de o kazaları baskalarıyle gezerken yaptı.Nerden bileyin ben
amcasına aramayın eski eşinize söyleyin hatta bu tarz maddi şeylerde polemiğe girmeyin hukuk sizden yana olacaktır

icraya ver Al hakkını kuzum cidden üzüldüm hukuken hallet işini hiç acıma hakkınızı alın allah bilir kimlerle gezdi size vereceği parayı kime yediriyor

Sesimi duyan var mı
Bence borçların hiç birine karışma versin eşşek gibi gerçekten o kazalarıda nasıl yaptığı belli değil kendi ödesin ne halkından bahsediyor bu adam millet ceketini alıp evinden çıkıyor çocukları için bu da borcu nasıl hafifltirim derdine düşmüş haktan korksaydı size bunları yapmazdı zaten

Ya ben anlamadim. Siz jendi kendinize nasil mal paylasimi yapiyorsunuz. Oyle olmaz ki. Avukatiniza sormadiniz mi? Hakim bir bilirkisi atar. Bilirkisi arabanin degerini bildirir. Hakim de su kadar senin su kadar da senin der. Sonra sen hakkini alnak icin icraya verirsin ya da avukatin verir. Sonra o senin hakkini icraya yatirir. Olay bu. Gerisi seni ilgilendirmez. Gorusme su adamla. Herseye olur deme. O hakimin bilecegi is. Bir derdi varsa avukatinla gorussun. Avukatin senin hakkini korur. Sen bu isleri kendin yspacaktin neden dava actin o zaman? Hemen bitsin diye herseye he he demekle olmuyor o isler.

Daha önceki konumu okursanız nasıl bir haksızlık yaptıgını anlayacaksınız

Su adamlar bosanirken nasil camurlasiyor..
Coluguna cocuguna analik yapan kisiye “ hak gecmesin” diye borc itele, ne guzel kafa bu ya..
Kaskoyu tuvalet kagidi gibi kafasina gore kullanirken hak gecmemis mi?
Avukatinla hallet sakin borca ortak olma

Bizimki cok kötü bir ayrılık oldu,ben dava actım evden ayrılmaya karar verdım.Ayrılmamam için beni tehdit etti canımı zor kurtardım emnıyete gittim cocuklarımla uzaklastırma cıkarttım.Anlasmalıya dönerken mal paylaşımı yapmadım ordan hiçbir şey istemedim, sadece arabanın yarısı yerine belirlenen meblayı yazdırdım ve ona da ödemesi için 4 ay verildi durusma Eylüle kaldı o sırada iki kaza yaptı dediğin meblanın 5bin azını vercem değiştir kagıtları dedi,tartısmalar sonrası değiştirdik cunku cekısmeliye dönerse uzayacaktı çok.Daha on gün gecmeden ucuncuyu yaptı ilahi adalet .Davaya kadar ödeme yapamadı ıkı ay daha verildi.O iki ay da geçti.Şimdi bu dedikleri çıktı.Allahım hakkıma girdikleri kadar gün yüzü göstermesin.Ben yeniden hayat kurdum bir suru borcum var onun durumu cok iyi hala gözü benden almakta.

O bahsettiğim ödeme de hgs yuklememiş arabanın vergısını pulunu ödememiş kırmızı ısıkta ihlal filan.Evın butun ödeme yönetimi bendeyken sen k kazandıgın paralarla bı araba ödemelerini mi yapamadın yazık.Sadece biri benden sonra olmus cezaların, 200TL onu kendi cebinden ödeyecekmiş geri kalanı ikiye bölcekmişiz.

Hak hukuk anlayisi 10 numaraymis bravo

Bu surecleri ben de yasadim. Cocuguna verdigi iki kurusun lafini ederken bir gunde harcarlar o meblayi ama gozleri gormez bunu. Kalbinizi ferah tutun. Icraya verin. Maasina haciz gonderilir.

Hgs, trafik cezalari ona ait sizi baglamaz. Su birinden borc almis ya yarisi da sizi baglamaz. Sozu veren kendisi. Siz hakkinizi alin gerisine karismayin. Hint kurnazligi yapiyor akli sira. Ben olsam cekismeliye dondururdum. Bu kadar iyi niyeti boyle boyle suistimal edecek. Evet biraz sıkısırsiniz ama cocuklar icin hakkimi sonuna kadar arardim.

Çok yakın zamanda aynı durumu yaşadım. Eğer kaza yapmışsa gerçek fiyatı üzerinden size para vermesi gerekiyor. Yani tazmin etmeli. Protokol yapmamış mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…