- 29 Eylül 2020
- 241
- 23
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Haklısınız öyle de yaptım yapıyorum ama ne bileyim ailem şehir dışında birkaç hafta sonra kardeşimin nişanı var ona gitmem gerek böyle küs habersiz mi gideyim bilemiyorumYani daha önceki konunuzu okudum. Sizde sürekli bir barışma çabası içerisindesiniz. Yapmayın böyle. Konuşmak mi istemiyor beyfendi sizde konuşmayın. Tavır yapmadan, yok sayarak gittiği yere kadar konuşmayın. Ne zaman kendisi konuşmak isterse o zaman sizde konuşursunuz.
Öyle mi o zaman boşanalım çocuğunla mahkeme kararı ile görüşürsün benimle de muhatap olmamış olursun deseydin ya, böyle adamları çekmeyinnnnn yahu , ne bu sürekli pesinden koşmalar ...Kızlar iyi akşamlar ,
Konularımın devamı olarak 15 gündür eşimle küsüz bugün evdeydi ve akşam yemeğine gel ye bizimle dedim muhatap olmayalım olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi resmen tahrik ediyor yA az önce de çıktı gitti nereye bilmiyorum yA annesigile ya da turlayıp gelecek ..
Haklısınız öyle de yaptım yapıyorum ama ne bileyim ailem şehir dışında birkaç hafta sonra kardeşimin nişanı var ona gitmem gerek böyle küs habersiz mi gideyim bilemiyorum
Deneyeceğim teşekkür ederimKonuşmamayan devam edin. Şehir dışına gideceğiniz zaman yanına gidin. Sakin bir şekilde kardeşimin düğünü var. Haberin olamadan gitmek istiyorum diyin. Hata onun gelmesi gerekiyorsa beraber gidin. Baktınız yine konuşmuyor. Tabi yine sakin ve kibar bir şekilde ne yapmaya çalıyorsun bilmek istiyorum. Varsa bir derdin anlat bilmek istiyorum diyin
Kızlar iyi akşamlar ,
Konularımın devamı olarak 15 gündür eşimle küsüz bugün evdeydi ve akşam yemeğine gel ye bizimle dedim muhatap olmayalım olma çocuk İçin geliyorum eve demesin mi resmen tahrik ediyor yA az önce de çıktı gitti nereye bilmiyorum yA annesigile ya da turlayıp gelecek ..
Deneyeceğim teşekkür ederim
İşte ben önden gidecektim o sonra gelecekti ama ben onun ailesiyle böyle olunca görüşmem bende sizinkilerle dedi gelmez kesin nişana terbiyesiz
Kendi eşimi gördüm sanki. Biz boşanma aşamasındayız. Adamın 3 ay aynı evde küsmüşlüğü var. Sizin ki de öyle bi tip sanırım.Kızlar iyi akşamlar ,
Muhatap olmayın. Bence umursamayın çocuğunuzu alıp latte içmeye gidinKızlar iyi akşamlar ,
Cocuk var mı sizin benim ki de küserdi küsen erkek evlerden ırak bende boşanıyorumKendi eşimi gördüm sanki. Biz boşanma aşamasındayız. Adamın 3 ay aynı evde küsmüşlüğü var. Sizin ki de öyle bi tip sanırım.
Hayır çocuk yoktu. O çok istedi ama ben istemedim hiç. Evet gerçekten hiç çekilmiyor aşırı alıngan, kırılgan ve nazlıydı.Cocuk var mı sizin benim ki de küserdi küsen erkek evlerden ırak bende boşanıyorum
Kendi eşimi gördüm sanki. Biz boşanma aşamasındayız. Adamın 3 ay aynı evde küsmüşlüğü var. Sizin ki de öyle bi tip sanırım.
Ailesiyle ne yaşadınız bilmiyorum ama yaşadığınız konuda haklıysanız kesinlikle özür dilemeyin hep kendinizden ödün vermeyin eşinizde konuşmuyorsa konuşmasın hiç umursamayın farzedinki kocanız yok nişana giderkende hiç gel falan demeyin iyice onun totosunu kaldırmayın kardeşimin nişanına gideceğim haberin olsun deyin ve gidin sürekli kendinizden taviz vermeyin ne hali varsa görsün sende sadece çocuğuna odaklan seni önemsemeyeni sende önemsemeBizimki şimdi şu durumda gidip ailesinden özür dilesen bitse kırgınlık sanki bişey olmamış gibi canım cicim olur hemen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?