Bir psikoloğa gitmelisin. Anlayamıyorum bir aile kızına neden bu tarz şeyler yapsın. Çok üzüldüm adına. Sırf ailenden kurtulmak için istemediğin bir evlilik yapma sakın. Bir de imkanının varsa başka bir eve çık, madem bu kadar sıkıyorlar seni.Sürekli kin ve kıskançlığına maruz kaldığım bir ailem var. İki yıl boyunca görüştüğüm çocukla evliliğimi engellediler.çocuğun her şeyiyle dalga geçip gizliden takip ettiler.kardeşlerim ve annem bana sürekli laf sokar,onlardan kaçmak için sabahtan evden çıkar gece onda gelirim bu kez neden dışarıdasın diye baba hesap sorar.bu arada baba bana yapılanları bilmeyecek kadar evden kopuk.anne sürekli para ister ama yediğim lokma bile gözüne batar.evliliğimi maaşımı yemek için engellediler.adamla aram bozuldu o da ailesi de artık beni istemiyor.en son işimde de başıma büyük bir bela açtım kariyerime malolabilir.düzeltmek için elimdeki tek çareyi kullanamıyorum çünkü kafam sürekli bunlarda.sabah olunca yataktan kalkmak istemiyorum. Banyo yapmak el yüz yıkamak diş fırçalamak dahi kalmadı. Bir süredir intiharı düşünüyorum. Bu dünyaya aidiyet duygum kalmadı. Ölmek istiyorum ölüm tek kurtuluş. Acı çekmek değil ama intihar edince Allahın gazabından korkuyorum. Yine de hızla o yöne doğru gidiyorum.
öte taraftaki sorguya dahil olduğun an eneeee aslında ölünmüyormuş şimdi mıçtık moduna girersin demedi deme...Sürekli kin ve kıskançlığına maruz kaldığım bir ailem var. İki yıl boyunca görüştüğüm çocukla evliliğimi engellediler.çocuğun her şeyiyle dalga geçip gizliden takip ettiler.kardeşlerim ve annem bana sürekli laf sokar,onlardan kaçmak için sabahtan evden çıkar gece onda gelirim bu kez neden dışarıdasın diye baba hesap sorar.bu arada baba bana yapılanları bilmeyecek kadar evden kopuk.anne sürekli para ister ama yediğim lokma bile gözüne batar.evliliğimi maaşımı yemek için engellediler.adamla aram bozuldu o da ailesi de artık beni istemiyor.en son işimde de başıma büyük bir bela açtım kariyerime malolabilir.düzeltmek için elimdeki tek çareyi kullanamıyorum çünkü kafam sürekli bunlarda.sabah olunca yataktan kalkmak istemiyorum. Banyo yapmak el yüz yıkamak diş fırçalamak dahi kalmadı. Bir süredir intiharı düşünüyorum. Bu dünyaya aidiyet duygum kalmadı. Ölmek istiyorum ölüm tek kurtuluş. Acı çekmek değil ama intihar edince Allahın gazabından korkuyorum. Yine de hızla o yöne doğru gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?