- Konu Sahibi tornado111
-
Aldatma olsa bile üç yıl uzun bir süre sağlıklı bir erkek için her halükarda üç yıl içinde yaşanır cinsellikaldatıyor olabilir. aldatmıyosa da büyük bi sağlık problemi var. 3 yıl nedir ya? bi konuşun doktora gidin.
Aldatma olsa bile üç yıl uzun bir süre sağlıklı bir erkek için her halükarda üç yıl içinde yaşanır cinsellik
O zaman aldatmamissa o daha büyük problem.esin eş cinsel olabilir.benden demesi....sağlıklı bir erkek hadi geçsin 1 hafta dayanamaz bile. Çok anormal bir durumdasin ama esinde var biseylerArkdslar aldatmiyr cunku hep beraberiz nereye gitsek birlikte gidiyrz isyeri olamaz cunku hep erkeklerin calistigi bir ortamda calisiyr is cikislarini hic aksatmaz.aksam bir arkds toplantisi olsa yada mac falan buyuk oglumuda goturur.cocuklarimiza ve eve cok duskun.kolay kolay tartismayiz.genel anlamda huzurlu bir aile yasantimiz var
Ama tik yok iste.o yeltenmeyince bende cekiniyrm.kendimde kusur bulup beni istemiyr artik begenmiyr diye dusunuyrm.bu aralar sirf bu yuzden zayiflamak icin ugrasiyrm mesela.ama anlamiyrm 3 yil cok uzun anormal degilmi yani.simdiye kadar hic kimseye acmadim bu meseleyi.acamam zaten.en son burasi rahatlamak fikir almak yardim bir care icin buradyim.tesekkurler
Şunu bir yerde okumuştumen kötü masturbasyon yapıyodur yani onu yapana kadar karısı ile birlikte olsun.
hayır 3 yıl boyunca hiç mi oturup konuşmamışlar.
Şunu bir yerde okumuştum
Hamilelikte birlikte bazı erkekler eşlerinden uzaklaşabiliyorlar kadınları anne kimliği ile bütünleştirip eş olarak kadın olarak göremiyormuş birdaha
Evet burada okuyoruz birçok kadının bu gibi sorunları var erkeklerin demiyorum çünkü sorun olarak görmüyor tedavi olmuyorlar ki kadınlar buraya konu açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?