Daha ne olsun!!!

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
318
İstanbul
Hamilelik surecimde dahil olmak uzere 3 yildir tam tamina 3 yildir esimle iliskiye girmiyoruz.hicbir girisimde bulunmuyr. Sozlu paylasimdada bulunmuyr.o acilmayinca bende kapali kutuyum zaten.en cokta kadinligima guvenimi yitirdim ona uzuluyrm.birde gecen yillarima ...
Yoruldum.esimin beni aldatmadigina eminim.ama anlamiyrm nasil bir erkek bu kadar isteksiz olur.demekki ben cok cirkinim ve bakimsizim.biseyler soylemenize ihtiycim var gercekten ruhsal olarak cokuntudeyim.iyi bir rd olamadim mi ben ?

nasıl eminsiniz aldatmadığına
bana göre sağlık durumları hariç 3 yıl cinsellik olmadan durulamaz
benim düzenli cinsel hayatım yok ama ben bile durmam yani
siz hiç mi teklif etmediniz

Bu sizin değil onunla alakalı bu konuda tedavi olmalı ve bunu ona hissettirin kimse vazgeçilmez değil
eşiniz kapalı kutu gibi davranarak bencilce davranıyor

Nasil yani hic mi konusmadiniz bu meseleyi 3 yil olana kadar? Doğumda yaninda miydi esin? Bazi erkekler o ani gorunce eslerinden soguyormus da...

canım öncelikle aldatmadığından emin olma bu durumda. 3 yıl... dile kolay, bir erkeğin 3 yıl kadınsız duracağını düşünmüyorsun sanırım. ama tabi ben eşinin bir erkek olduğunuı kabul ederek böyle konuşuyorum. ve ayrıca kapalı kutu olman senden başka kimseye zarar vermez. eşinle konuş. boşanma davalarında bile cinselliğin olmayışı tek celsede boşanma nedenidir. sebepleri sorgula bence..

Bir an bir tanıdığım açtı sandım konuyu sizle aynı durumda o da adam ayrı yatıyor ama boşanmak istemiyor ne desem bilemedim valla o da sizin gibi psikolojisi bozuldu artik

3 yıl nedir.? 3 gün bile büyük ara
Bence acilen konuşmalisin. 3 yılda ben bir erkeğin aldatmadigina inanmıyorum...ayrıca hamile olmak çocuk doğurmak cinselliğe engel olmamalı..hamilelikte bile bazı yöntemler var keşke doktorunuza danissaydiniz.
Ayrıca hemen kendinize gelin.alis veriş yapın güzel kıyafetler gecelikler parfümler kremler alın kendinize önce kadın olduğunuz için saygı duyun ve kendinize olan saygınızı yeniden kazanın lütfen. Bakımlı kadın candır......

Farkında olmalisin ki bu boşanma sebebidir ve sen 3 senedir üstünü kapatıyorsun. Normal şartlarda erkekler ne olursa olsun 3 sene duramaz. Sen yinede okadar emin olma bi haltlar yemediğine. Sabrına hayran kaldım.

aldatıyor olabilir. aldatmıyosa da büyük bi sağlık problemi var. 3 yıl nedir ya? bi konuşun doktora gidin.
Aldatma olsa bile üç yıl uzun bir süre sağlıklı bir erkek için her halükarda üç yıl içinde yaşanır cinsellik

Aldatma olsa bile üç yıl uzun bir süre sağlıklı bir erkek için her halükarda üç yıl içinde yaşanır cinsellik

en kötü masturbasyon yapıyodur yani onu yapana kadar karısı ile birlikte olsun.

hayır 3 yıl boyunca hiç mi oturup konuşmamışlar.

Arkdslar aldatmiyr cunku hep beraberiz nereye gitsek birlikte gidiyrz isyeri olamaz cunku hep erkeklerin calistigi bir ortamda calisiyr is cikislarini hic aksatmaz.aksam bir arkds toplantisi olsa yada mac falan buyuk oglumuda goturur.cocuklarimiza ve eve cok duskun.kolay kolay tartismayiz.genel anlamda huzurlu bir aile yasantimiz var
Ama tik yok iste.o yeltenmeyince bende cekiniyrm.kendimde kusur bulup beni istemiyr artik begenmiyr diye dusunuyrm.bu aralar sirf bu yuzden zayiflamak icin ugrasiyrm mesela.ama anlamiyrm 3 yil cok uzun anormal degilmi yani.simdiye kadar hic kimseye acmadim bu meseleyi.acamam zaten.en son burasi rahatlamak fikir almak yardim bir care icin buradyim.tesekkurler

O zaman aldatmamissa o daha büyük problem.esin eş cinsel olabilir.benden demesi....sağlıklı bir erkek hadi geçsin 1 hafta dayanamaz bile. Çok anormal bir durumdasin ama esinde var biseyler

en kötü masturbasyon yapıyodur yani onu yapana kadar karısı ile birlikte olsun.

hayır 3 yıl boyunca hiç mi oturup konuşmamışlar.
Şunu bir yerde okumuştum
Hamilelikte birlikte bazı erkekler eşlerinden uzaklaşabiliyorlar kadınları anne kimliği ile bütünleştirip eş olarak kadın olarak göremiyormuş birdaha
Evet burada okuyoruz birçok kadının bu gibi sorunları var erkeklerin demiyorum çünkü sorun olarak görmüyor tedavi olmuyorlar ki kadınlar buraya konu açıyor

Aldatmıyodur inşallah ama kimseye o kadar çok güvenmeyin belki sağlık problemi vardır belki yada ne bilim cinsel tercihi mi farklı acaba olabilir insanlar neler görüyo

Bencede emin olma. 3 yil dile kolay. Seninle yaşamadığını baskasuyla yaşıyor olabilir. Hadi diyelim yok tamam. Sen niye ilk adımı atmıyorsun da kocandan bekliyorsun. Sıradan biri değil o kocan. Belkide bişeyleri senin kurtarman gerekiyordur. Aksi takdirde çok çok büyük bir sorun bu. Cinsellik olmadan evlilik mi olur ? Hadi bu gece at bi adım. Giy seksi bi kıyafetini sokul kocana

Hadi ilk zamanlar yaklaşmamasını anlarım da 3 yıl olmuş ,ya bir sağlık problemi var ya da 3.bir kişi başka bir şey gelmiyor aklıma
O süre zarfında sen bir adım atsaydın o zaman en azından tepkisini ölçmüş olurdun

aynen benim eşiminde böyle bir yaklaşımı oldu ama konuşarak çözdük,daha da büyümeden ,çünkü süre uzayınca soğuklukta oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…