- 27 Nisan 2012
- 15.724
- 18.891
- 498
- Konu Sahibi tornado111
-
peki ayıptır sorması yatağa falan yattığınızda sarılma öpme v.s. gibi hiç yakınlaşma da mı olmuyor aranızdaArkdslar aldatmiyr cunku hep beraberiz nereye gitsek birlikte gidiyrz isyeri olamaz cunku hep erkeklerin calistigi bir ortamda calisiyr is cikislarini hic aksatmaz.aksam bir arkds toplantisi olsa yada mac falan buyuk oglumuda goturur.cocuklarimiza ve eve cok duskun.kolay kolay tartismayiz.genel anlamda huzurlu bir aile yasantimiz var
Ama tik yok iste.o yeltenmeyince bende cekiniyrm.kendimde kusur bulup beni istemiyr artik begenmiyr diye dusunuyrm.bu aralar sirf bu yuzden zayiflamak icin ugrasiyrm mesela.ama anlamiyrm 3 yil cok uzun anormal degilmi yani.simdiye kadar hic kimseye acmadim bu meseleyi.acamam zaten.en son burasi rahatlamak fikir almak yardim bir care icin buradyim.tesekkurler
Demi bencede bu büyük bir problemilişki olmadığı halde huzurlu bir yuvanız varsa burada sıkıntı var demektir.
Bilmiyorum benim de bir arkadaşım var diyorki 2 yıldır eli elime değmedi garip bu yaniArkadslar esim gay degil eminim aldatmiyorda bundan da eminim.
A)libidosu dusuk olablir
B)antopozami giriyor yada baska bir saglik problemi?
C)benden sıkıldi heyacan kalmadi beni cekici bulmuyor
D)ben ne yapmaliyim hic oyle cilveli cazibeli bir tip degilimdir ilk baslatan olmam hic utangac ve bu konularda ice kapanik bir tipim
D)yillar geciyor en cokta ona uzuluyrm 3 yil oldu yaaa
Cinselligi tam anlamiyla yasayamadiginizdan ve surekli ayri kaldiginizdan dolayi soğukluk olmus. Ve hep ayni pozisyonda yatar sekilde sabit durursaniz tabiki artik yanasmak istemeyebilir. Defalarca şunu yapsak bunu yapsak dediginde karsilik alamadiysa artik bikmistir.2.duruma gelince evlenmeden once bir sure flort ettik esimle gayet hos bakimli ve erkek gibidir.ve son derece iyi giden duygusal bir birlikteligimiz oldu tabi belli cercevelr dahilinde.
Neyse evlendik ben biraz cinsellikten korktum ve supriz vajinusmus oldugumu anladik ve kadinlar kulubu ile o yillarada tanisip bu rahatsizligi yaklasik 9 ayda yendim
Tabi uzun surdu zor bir surecti tam astik duzene girdik derken hoooop atamam oldu esimle uzak mesafelr girdi aramiza taki o yillarda basladi cinsel birlikteliklere uzun sure ara Vermeler
Neyse bunu astik yine ayni evde yasamaya basldik ve ilk cocuguma hamile kaldim tabi her iki gebeligimdede esimle hic birliktelik yasamadik nedendir bilinmez
Ilk cocugumda yaklasik 7- 8 ay (dogumdan sonra tabi)sonra cinsellik yasadik sonraki cocugumda ise 3 yil oldu kendimi yaslanmis nineler gibi hissediyrm
Aslinda vajinusmusu astiktan sonra sunu anladikki benim iliski surecim biraz agrili ve zor oluyr adami bu yuzden soguttum mu acaba?
Bir baska mevzu bir kackere esim farkli pozisyon denemek istedi tabi benim iliski surecim agrili olmasi yada hassas olmam nedeni ile galiba beceremdim acaba benden mi sıkıldi bu islerde hic yaratici ve becerikli olmadigi kanaatine ulastim
Son olarak artik kendimi disi kadin seksi guzel herneyse hicbirinden bulmuyrm mutsuzum benim bu mutsuzlugummu bizi boyle yapan? Yoksa oyle oldugumuz icin mi bu hallere dustum!
Tek bildigim kendime guvenimi kaybetmis olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?