• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha ne yapayim

kova4

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2013
295
1
16
Kayseri
selam arkadaslar yine ben yine sorun off bitmek bilmiyor sorun esim bir türlü memnun edemiyorum adami yok herseyden birsey cikariyor surat bes karis tamam isten geliyor stresli falan ama ben ne yapabilirim diken üstündeyim insan kocasinin yaninda rahat oturamazmi yok ha bu arda sucum neymis biliyormusunuz annesini sevmiyormusum ona gidip gelmiyormusum gecen gün bisey diyecek oldum allah acti agzini yumdu gözünü neymis ben niye söylüyormusum dedim bende anla diye söylüyorum cünkü kv illaki bulur tabi baska türlü anlatir en son bizim bu bayagi bir borca girdi krediler falan hicbir bankada vermiyor artik neyse dedimki baban bizim icin ceksin biraz kredi bizde ona öderiz yok ben istemem dedi bende dedimki vermeyecegini biliyorsun ondandir dedim iste yok sudur budur hala toz kondurmuyor onlara cünkü kv ve kp benimkiyle alay etmislerdi vakti zamaninda sana borc verecegime yirtar atarim diye ve hala annemde annem yok arkadaslar yürümüyor gitmiyor benmi anlatamiyorum bu adama bir insan bukadarmi kör pasif olur bir akil verin nefes alamiyorum artik stresten

canım memmun etme konusuna yorum yapmak istiyorum hayatta hiç kimseyi memmun edemezsiniz
ne ailenizi ne eşinizi nede çocuklarınızı o yüzden çok çabalamayın ne kadar çok verirseniz hep daha fazlasını beklerler
önemli olan senin vicdanın ailesi konusuna gelince benim felsefem şu kimseyi sevmek zorunda değilim
fakat saygı duymak zorundayım.

Back