- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Yıllar beni akıllandırmış kk bunu farkettim. Yaşandı ve bitti :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy kızçem ya senin ne derdin varmış böyle geldiğinde keşke bizlere de anlatsadın ..
bak tatlım ben anladıklarımı yazacağım .. ilk olarak ailenden başlayalm evet yaşadıkların hiç kolay değil baban anneni aldatmış .. evi terk etmiş sınav stresi sevgilin vs hepsinin içinde bogulmuşun bu psikoloji ile zaten normak davranman mümkün değilken sen yinede olabildiğince iyi davranmışın dayanmışın ..
üstelik ünv. kazanmışın tebrik ediyorum seni bu azmin için. .
şimdi sevgiline gelelim. birbirinizden çok kopmuşssunuz 1 bucuk yıl hiç kolay değil bu süreç te kim bilir neler yaşandı..
Sen diyorsun ki sevgisinden emin olmasam 1 dak. dahi katlanmam diyorsun ama neden sunu düşünmüyorsun.
eğer gerçekten sevse seni böyle bir durumda bir de o üzer mi herşey böyle ken bir de o böyle yapar mı günlerce aramaz mı sormaz mı naptı bu kız öldümü kaldımı demez mi?
haksız da değilmişin üstelikk bu ne düşüncesizlik ben anlayamadım.
madem özür dilemiyorsun be adam ara sor benim sevgilim napıyor diye sor . ya
haksızken sen ararsan o suçlu iken sen ararsan böyle böyle nereye kadar gider bu durum hiç düşündün mü..
herşeyi sen üstlenmişin ilişki iki taraflı yaşanır erkek adam dediğin sevdiği kızın yanında olur zor zamanlarında ona destek olur .. suçlu bile olsa bak veya suçsuz bile olsa yinede arar sorar napıyor der merak eder soguk konuşur belki ama illa ki arar günlerce aramamak ne demek böyle bir şey olamaz.
erkek adam dediğin seninle güler seninle ağlar gerektiğinde kızar gerektiğinde sevgisini gösterir gerektiğinde sucsuz bile olsa yaklaşmadını bilir bunun yaptığı saçmalık.
herşeyi senin üzerine yüklemiş. bu şekilde olmaz bir yerden kopar sen hiç düşündün mü içine atıyorsun haklı iken bile hiç düşündün mü içinde bunlar dolacak senin ve en sonunda sende patlayacaksın ..
sen onu aldtamamışın yalan söylememişin vs. küçük tiriblerle kıskançlıklarla bu yapılacak bir şey değil
bence bunları konuşmalısın eğer böyle devam ederse daha çok üzüleceksin gibi görünüyor inan bana![]()
Oyy canım yaa bende böyle dertliyim iştee çokta dertlere bogmak ıstemıyorum kımseyı(
ama bu sefer dayanamadım susamadım barı sıze yazayım dedim..
Haklısın sonuna kadar.Bazı şeyleri görebiliyorum bende.Mantık yonu agır basan bı ınsanım genelde ama soz konusu o olunca durum birden degisiyor..
Bana yeniden başladığımızda bundan sonra tek sorunumuz kendi sıkıntılarımız olsun,birbirimizin yannda olalım,destek olalım demişti. Ama son günlerde durum bu işte.
Sevgimi hakeden o insan nerde şimdi.. Canım bende değişmeye karar verdim tek bi msj dahi atmıycam taa ki o önemseyene dek beni..
İlk fırsatta da yüz yüze bunları konuşcam bu sefer susmak,korkmak yok..
Sanırım tek çarem şimdilik bu.. ama işte bunlar olana kadar bnim içim içimi yer..
Bak seni üzmek için söylemiyorum ama bu insanın beni sevdiğine eminim demişsin kaç kere.. Bende şöyle düşünüyorum seven insan böyle mi yapar?
Zor zamanında seninle ilgilenmeli, hadi diğer şeyleri büyütmelerini geçtim onları halledersiniz bir şekilde en fazla seni görene kadar dayanır.. Ama diğeri seven insanın yapacağı iş değil.. Benim sevdiğim, bi konudan üzgün olsa o konu basit ufak birşey bile olsa onun moralini düzeltmek için elimden geleni yaparım.. Kaldıki senin yaşadığın kolay bir olay değil..
Sürekli üste çıkmaya çalışması da normal değil.. Ama bunada çok takılmadım ilişkilerin genelinde yaşanan birşey..
Bunları da bir düşün derim.. Sen onu çok fazla sevdiğin için bazı şeyleri görmezden geliyor olabilirsin.. Ya da hiç göremiyorsun..
en güzelini yaparsın kızçem yemesin için içini başka bir şeyler le meşgul ol beynin hep yorulsun düşünme bunları sil at kafandan eger baktın aynı bırak gitsin böyle ilişki olmaz tatlım .. bak senin anlatııklarından bu sevgi sevgide değil yani.. seven insan sevdiğini ne olursa olsun bu haldeken böyle yapmaz emin ol canım benm.
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır gerçekten çok moralim bozuk, kendimi eve kapadım ve evden dışarı adımımı atmıyorum. Kimseye hiç birşey anlatamadım.. 3 gün önce bir kötü haberle zaten yıkıldım.Şuan sevdiğime çook ihtiyacım var ama ben ne kadar yanımda olmasını istersem o kadar uzaklaşıyor benden...Bende sizlerle paylaşmak istedim inanın burada sizlerle iyi kötü bir şeyler paylaşmak beni mutlu ediyor..
2010'dan beri hayatımda. O benim canım,her bişeyim..Ona olan sevgimi ifade etmeye kelimeler kifayetsiz kalıyor.Sevdam yüreğime sığmıyor..Taşıyamıyorum.Bu nedenle zaman zaman hatalarım oldu,oluyor. İlişkimiz ilk başladığında herşey tahmin edemediğim kadar mükemmeldi. Allahım diyordum nasıl olurda beni bu kadar mutlu edebilir bir erkek? Nasıl birini böyle delicesine sevebilirim? Birbirimizi gün geçtikçe daha çok sevdikçe, benim birazda o zaman ki yaşım gereği hatalarım arttı..Saçma sapan kıskançlıklar yaptım, ufak şeylerle üzülmesine sebep oldum..Sonra bu ufacık şeyler birikti dağ oldu aramızda.evet, çok sevmeme rağmen oldu bunlar. Ne yazık ki o zaman ki psikolojime ailemin de büyük katkıları vardı..Üniversite sınavına hazırlanıyorduk,babam ben sınava girmeden 1 ay önce evi terketti..Çok zorlu bir aile yaşamım,çocukluğum oldu. Her şeye rağmen her zaman gülümseyebilmeyi başarmışımdır fakat son günlerde o güçlü kişiliğim, bastırdığım güçsüz kişiliğime yenik düşmeye başladı..
Sınav döneminde benim içinden çıkamadığım o kötü ruh hali herşeyi daha da mahvetti ve sevdiğimle yollarımızı ayırdık.. Öyle zordu ki..O ağladı, ben ağladım günlerce..Kimseden utanmadan.. Tuttum kollarından gitme dedim..Ne yaptıysam durduramadım kaydı gitti ellerimden.. Ama sadece bedeni gitmişti biliyordum ruhu benimleydi..Günlerce görüştük, yine beraberdik,beraber çalıştık,beraber güldük,beraber ağladık.. Kızdı,çok kızdı bana. Neden yaptın bunları dedi.Gözlerimin içine baktı her defasında.Çok mutlu olabilirdik dedi.. Sınava girdik,öyle böyle kazandık bir yerleri.Bir daha hiç görüşmedik 1.5 sene..
Karşıma çıkan hiç bir erkeğe o gözle bakmadım. Hep ona sadık kaldım, hep onu sayıkladım, hep onu gördüm rüyalarımda. Hep onu düşündüm. Ama ne o beni aradı, ne ben onu.. Vazgeçmemiştim ama pes etmiştim. Dön demekten,çabalamaktan. Zorda olsa onsuz bir hayat çizmeye karar verdim kendime gözleri hala gözlerimin önündeyken..Derken 1.5 sene sonra,yani geçen yaz birden facebook'ta onun adı belirdi :) Evet yine onlinedı, yazmayacaktı.Ama yazdı :) Görüşmek istedi,buluştuk,konuştuk.Daha çok yüreklerimiz konuşmuş olmalı ki bugün beraberiz :) Onu ilk gördüğümde kalbim ilk gün ki gibi attı hala öyledir.. Öyle büyük seviyorum ki bazen sevgimin büyüklüğünden bile korkuyorum.. Biliyorum o da beni çok seviyor,çok sahipleniyor. Sözlendik kendi aramızda. Okullar biter bitmezde hayatımızı kurup evlenmek istiyoruz. Bu sefer herşey çok değişti.Asla artık eskisi gibi çocukça tavırlar içerisinde değilim.Çok daha olgunum,çok daha iyi anlayabiliyorum onu.Herşeyden önemlisi benim olduğunu,bana sadık olduğunu çok iyi biliyorum.Kendi ailemde gördüğüm hataların hiç birini yapmıyorum ona karşı..Fakat o bambaşka bir insan oluyor kimi zaman. Eski olayların tekrarlanmasını istemiyor ve bunun için hep üste çıkıyor,hep üstün olmaya çalışıyor.
Benim için çok normal olan bir şey onun için sorun teşkil ediyor mesela.Günlerce konuşmuyor,aramıyor.Yanına gidince yine dayanamıyor affediyor beni.Ama kesinlikle büyük hatalar yaptıgıma ınanmıyorum o büyütüyor bir şeyleri..Geçmişimizin ve kendi ailevi meselelerinin onu böyle davranmaya sevk ettiğini düşünüyorum.Ama sürekli ona taviz vermekten yoruldum.Ona kırgınlıgımı bile dile getiremez oldum yine sertleşecek diye..Kırıp geçiriyor bazen beni. Ufacık bir kelime için ( ki yanlış anladı ) 1 haftadır adamakıllı konuşmuyor.Konusunca da önce nasıl konusulacagını ögren,karsındakinin ne düsünecegini düsün diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum.Kendimi haksız buldugumda zaten özrümü dilerim affettiririm kendimi ama haksız olmadıgımda bile ben adım atmasam adım atacagı yok.. Ona göre o hep haklı..Öylede bir konusur ki haklıyken haksız duruma düşerim..Ne yazık ki sıkta görüşemiyoruz son zamanlarda..Ne yapacagımı sasırdım.Telefona her baktıgımda ondan başka herkesten bi cagrı,sms gelmiş olması sinirimi bozuyor..Sizce ne yapmalıyım? Böyle şeyler mesajla halledilmiyor da işte..Ne yapmalıyım da bana olan sevgisi yetsin artık ona.Ne yapayım da artık onu üzmeyeceğimi anlasın..
Ne ihanet etmişim, ne kötü bir kız olmuşum..Ondan başkasının gözlerinin içine bakamayan ben..
Ondan başkasını sevemeyen,göremeyen ben..
Mutlugumsun,Huzurumsun,Miladımsın diyorum ama bi gülümsetemiyorum bu çocuğu..
Babam annemi aldatıyor ben bunu çok yeni ögrendim..Ve hala sonsuz güvenebiliyorken ona..( BABAMA BİLE GÜVENEMEZKEN)
O beni hep böyle üzmek zorunda mı? Kolay günler yaşamıyorum,yanımda olmuyor,sormuyor ne hissediyorsun diye..Saygısızlık değil mi bu?
Ne yapsam da yaransam ben bu çocuğa??
Sevgisinden ufacık bir kuşkum olsa katlanamam artık bu yaptıklarına ama zerre mi kuşku uyandırmaz o sevgisi..Deli gibi kızsada gözlerimin içine aşık aşık bakıyor bu kendisine duvarlar örmüş adam.. Nasıl yıkcam ben o duvarları...
Haklı olabilirsin. Beni kör etti belki de ona bu kadar bağlı olmak.. Aslında hiç istemedim bir insana böylesine tutulmak.. ama oldu işte.. Yine de ona haksızlık etmek istemiyorum, beni sevmiyor diyemiyorum.. Fakat yazıyorum bu fıkırlerı aklımın bır kosesıne emın olun bana yararı olacak yorum için çok teşekkürler..
Öncelikle pes etmeyip, 1,5 yıl sonra hiç ümidin yokken, hayat sizi tekrardan birlleştirmesi kader kısmet. Fakat sen zamanında tecrübesizlikten, durduk yere kıskançlıklar yapıp birbirinizi boş yere yıpratmışsınız. Tecrübesizlikten kaynaklanan şeyler bunlar. Hem yaşın getirdiği olgunlukla, daha farklısın şuan. Bunu tespit etmen çok güzel.
Fakat ilişkinizde sözlün senden bir adım önde. Zamanında yaptığın gereksiz problemlerden dolayı, üstünde bir yük var. Birdaha bu hataları yapmıcam asla diye kendini şartlandırmışsın, çünkü onu ebediyen kayıp etmek istemiyorsun. Fakat biraz çok üstüne düşüyorsun!!! Bu gayet normal, onu artık kayıp ettim derken, 1,5 yıl sonra birliktesiniz :)
Sen herzaman dan fazla olgun davran, sözlünün hatasını bulup yakaladıysan bile, öncelikle KENDİ KENDİNE bunun sebebini araştır! ona bahsederken de doğru zamanı ve
düzgün bir şekilde konuşmaya çalış.
En önemlisi, sakın fazla üstüne düşme! Bu 1,5 sene içerisinde kim bilir, flörtleri olmuştur. Başkasını sevmeye çalışmıştır, fakat seni unutamamıştır senin yaptığın problemlere rağmen.
Benimde tecrübem yoktu ve eşimi aşırı çok seviyorum, senin yaşadıklarını yaşar gibiydim. Sorun olurdu aramızda. şimdi olgunlaştım hatalarımdan ders çıkardım, kendimle adeta savaştım, törpülendim, şimdi hala birlikteyiz. Önemli olan aranızdaki sevgi bağı. Eğer sevgi bağınız güçlüyse, kolay kolay kimse ve hiç birşey sizi ayıramaz.
Hiç kimse için değişmeyin derler. Bende öyle yapıyorum, fakat törpülendiğim şeyler, benim iyiliğime olunca, daha iyi bir insan olma yolundaydım, hala öyleyim.
Eğer sözlünün kötü bir huyu varsa, ilişiniz için mecburen o da fedakarlık göstermesi gerekmektedir. sadece sen ödün verirsen, bu adam başına çıkar, ondan sonra iş işten geçer.
Biraz ağırlığını koymalısın. Yani üzerine düşmemelisin! Bırak o seni merak etsin, arasın.
Ne demek rica ederim..
Kendimde yaşadım bunu o yüzden söyledim sana.. Bende körkütük aşıktım, oda seviyor eminim diyorum kimseye laf söyletmiyorum ama sonra bi durdum baktım seven böyle mi yapardı? Hayır.. Ha birde şu vardı benim aşık olduğum adam değildi o, benim sevgimden şımarmış bu yüzden kendine bi güven gelmiş biri olmuştu nasıl olsa çok seviyorum diyede dikkat etmiyordu bazı şeylere.. Buda olabilir sizde..