- 4 Kasım 2018
- 120
- 1.353
- 33
- 29
- Konu Sahibi Delikelebek22
Kızlaaar , hepimizin zaman zaman derdi kederi , sevinci ,anıları oluyor. Hayat bu bi o yana bir bu yana savruluyoruz. Kimimiz 20 yasinda kimimiz 30 larında...
Ama buradaysak eger ve buranin ismi KadinLAR kulubü ise gelin hep beraber derdimizi sevincimizi tecrubelerimizi paylasalim konusu mühim degil yazın gitsin TUTMAYIN ICINIZDE...
Tek basima derdimi yazip care aramaktansa birbirimize çare olabiliriz bence
Ben başlayayım öncelikle
Belki size sacma gelecek ama biz cocuk dusunmuyoruz yeni evliyiz diye... Fakat ben daha sonra bunun sacma oldugu dusuncesine kapildim ve ozellikle buraya girip hamileligin heyecanini yazanlari okudukca bi istek geldi anlatamam ve suan istiyorum ama EŞİM ISTEMIYOOOOOR

Başlık daha neler çünkü bakalim ne dertler var neler BUYRUN YAZIN MELEKLER.
Ama buradaysak eger ve buranin ismi KadinLAR kulubü ise gelin hep beraber derdimizi sevincimizi tecrubelerimizi paylasalim konusu mühim degil yazın gitsin TUTMAYIN ICINIZDE...

Ben başlayayım öncelikle
Belki size sacma gelecek ama biz cocuk dusunmuyoruz yeni evliyiz diye... Fakat ben daha sonra bunun sacma oldugu dusuncesine kapildim ve ozellikle buraya girip hamileligin heyecanini yazanlari okudukca bi istek geldi anlatamam ve suan istiyorum ama EŞİM ISTEMIYOOOOOR

Başlık daha neler çünkü bakalim ne dertler var neler BUYRUN YAZIN MELEKLER.