Sevgilinizi bogmussunuz.sevgililik demek hayatini rapor halinde heran karsi tarafa sunmak degil ki...
Haklısınız ilk seferinde ben böyle yapamam dediğinde evet demiştim haklısın yapamıyorsun sana kızamam böyle değilsin napalım, mutlu ol falan gayet medenice ayrılıp sonra da konuşmaya arkadaşça devam etmiştik.
Demek istediğim ben değişmedim ve bile bile ben sana ayak uydurucam diye geri döndü.
bende bu kez daha anlayışlı olduğum halde böyle olması canımı yaktıı.
Kızlar selam,
Sizce ' bazen öyle bir hal alıyor ki haber vermeyi, arayıp sormayı sevgilim olduğun için değil bana kızma diye yapıyorum ve bu konsantrasyonumu bozuyor' diye bir sebeple ayrılınır mı?
Üstelik aldığı 2.şansı bu şekilde kullanıp ' sana bana biraz zaman ver bile diyemiyorum çok mahcubum' şeklinde konuşursa.
Bakın başta da sonda da benim ondan nerede ne yapıyor sadece bunları haber vermesini istemiştim. İlkinde zor geldi kaçtı sonra tekrar ben senin istediğin gibi olacağım diye geri döndü ve hal bu.
Niye bu erkekler yapamayacakları sözler verip oyuncakmışım gibi davranıyorlar, baştan hiç bulaşmayacaktı o zaman.
İnsanım, canım yanıyor. üstelik ben artık orta yolu bulup sadece bi sabah bi akşam konuşmaya alışmıştım. Ki hala düşüncem sevene arayıp sormanın zor gelmeyeceği.. Ama kendimi cidden salak hissediyorum ya böyle sebep olur m?
O zaman bahane uretmis...zaten sizi cidden sevrn biri sizi ozler arar sorar ilgiilenir..gidecegi yeri guveninizi kaybetmeme adina icinden gelerek soylerdi..bence sizde unutmaya calisin
Bence birbirinize uygun değilmişsiniz...Yani açıkçası bizde de çok benzer bir sorun vardı. Fakat iki taraflı özveriyle çözüldü 4 senedir problem yok. Yani dediğiniz gibi ben de alttan aldım ama o da uğraştı. Sizin erkek arkadaşınız fedakarlık yapmak istemiyorsa onun bileceği iş
Kesinlikle bahane uydurmuş... Bir dakika bile sürmeyen suradayim mesaji neye olan konsantrasyonunu bozuyormus tam olarak? Enstrüman falan mi caliyor sürekli?
Boyle bir öyle bir böyle davranan adam her zaman çok uzer bence hic kendinde suç arama seven insana bir dklik mesaj zor gelmez gelse bile bu ayrilik sebebi olamaz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sekerim uzulmeni istemem ama bence sevmiyormus.
bence de daha neler!
adam gittiği her yeri niye size haber versin ki?
çok saçma değil mi, ' bakkaldayım, marketteyim, benzinlikteyim, evdeyim, teyzemlerdeyim, tuvaletteyim, banyodayım ' gibi mi:26:
Kızlar selam,
Sizce ' bazen öyle bir hal alıyor ki haber vermeyi, arayıp sormayı sevgilim olduğun için değil bana kızma diye yapıyorum ve bu konsantrasyonumu bozuyor' diye bir sebeple ayrılınır mı?
Üstelik aldığı 2.şansı bu şekilde kullanıp ' sana bana biraz zaman ver bile diyemiyorum çok mahcubum' şeklinde konuşursa.
Bakın başta da sonda da benim ondan nerede ne yapıyor sadece bunları haber vermesini istemiştim. İlkinde zor geldi kaçtı sonra tekrar ben senin istediğin gibi olacağım diye geri döndü ve hal bu.
Niye bu erkekler yapamayacakları sözler verip oyuncakmışım gibi davranıyorlar, baştan hiç bulaşmayacaktı o zaman.
İnsanım, canım yanıyor. üstelik ben artık orta yolu bulup sadece bi sabah bi akşam konuşmaya alışmıştım. Ki hala düşüncem sevene arayıp sormanın zor gelmeyeceği.. Ama kendimi cidden salak hissediyorum ya böyle sebep olur m?
Kızlar selam,
İlişki dediğimiz şey iki taraflı fedakarlık gerektirir. Sen onun için anlayışlı olmayı göze almışsin, ama o almamış. Bu da seni yeterince sevmediğini, dolaylı olarak da senin isteklerini önemsemedigini gösterir. Bu yüzden sen üstüne düşeni yaptığını düşünüyorsan bir daha geri dönme, mutluluklar canım..
4 senelik iliskimizi bitirirken benden ayrilma nedenlerinden birinin bu oldugunu soylemisti.izin zaten istemem ama artik haberde vermek istemiyorum dedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?